astrea kobieta, 37
Toruń

Nagrań: 33, Postów: 1065
26 lutego 2010 o 15:09
Zgłoś do moderacji
Jak dla mnie taka wersja moze zostac-bo w koncu pani organizatorka to ustaliła

Ale jesli reszcie tez zalezy na zmianie to zamienic po prostu zbyszka z rejsonem.
Muzyka powinna zapalać płomień w sercu mężczyzny i napełniać łzami oczy kobiety.
anilorak2 kobieta, 37
Gdańsk

Nagrań: 277, Postów: 1881
26 lutego 2010 o 15:11
Zgłoś do moderacji
dla mnie tez może zostać tak jak jest rejson to świetny wokalista ale jak chcecie to zmieńcie mi to wszystko jedno, to ma być zabawa

....a może Ja jestem Opowieść zmęczonych Ust.....znudziłam się Bogu w połowie, w połowie....
bocin mężczyzna, 36
Łódź Heliska

Nagrań: 15, Postów: 5446
26 lutego 2010 o 15:12
Zgłoś do moderacji
Pan Rejson i tak ma teraz 4 wersy, a Pan Zbyszek chyba tylko jeden.

Przynajmniej tak mi się wydaję.

Albo źle spojrzałem.

Wystarczy chyba tylko zrobić podmiankę na początku i będzie dobrze.

A Rejson jak chce, to ja mu oddam swoją linijkę pod koniec. Jedna wspólna mi wystarczy.

Konto usunięte

26 lutego 2010 o 15:13
Zgłoś do moderacji
Moja głowa, ja powoli mam dość,jakie wyróżnienie?? ja nikogo nie wyróżniam, podzieliłam tekst sprawiedliwie. Wg mnie nie jest ani trochę istotne kto zaczyna a kto kończy. Może dacie w końcu poprowadzić te przygotowania, bo w końcu ja się zdenerwuję. Podział zostaje.
anilorak2 kobieta, 37
Gdańsk

Nagrań: 277, Postów: 1881
26 lutego 2010 o 15:14
Zgłoś do moderacji
wisienka29 pisze:
Moja głowa, ja powoli mam dość,jakie wyróżnienie?? ja nikogo nie wyróżniam, podzieliłam tekst sprawiedliwie. Wg mnie nie jest ani trochę istotne kto zaczyna a kto kończy. Może dacie w końcu poprowadzić te przygotowania, bo w końcu ja się zdenerwuję. Podział zostaje.
to się nazywa zdecydowanie, brawo!
....a może Ja jestem Opowieść zmęczonych Ust.....znudziłam się Bogu w połowie, w połowie....
danaband kobieta

Nagrań: 998, Postów: 366
26 lutego 2010 o 15:15
Zgłoś do moderacji
shila pisze:
Jesli moge sie wtracic,chociaz udzialu w tym nie biore... Tekst piosenki nawet spoko,ale naprawde jestescie zadowoleni z tej muzyki? Przeciez Wy z tym wejdziecie do studia, a tam są 4 chwyty na krzyz, typowe, bluesowe. Nic poza tym. I chyba dopracujecie po swojemu ten tekst,bo pan na nagraniu spiewa strasznie nie wyraznie i jakos tak obok dzwieków-nie mozna po prostu wysluchac jakie on tam dzwieki wyspiewuje,tak jakby prawie recytowal... A to musi byc mocno zaakcentowane. Taka moja opinia, bawcie sie dobrze 
Jest to poglądowa próbka, zapewne z niedociągnięciami, nie studyjna, zrobiona przez muzyka, na gorąco, on-line z "tekściarzem", do nowego tekstu.
Myślę, że Twoja wpadka, często na stronie nie miła, tutaj jest jak "kij w mrowisko".
"nie czyń drugiemu, co Tobie niemiłe"
Konto usunięte

Zgłoś do moderacji
Rejson nic nie chce, bo nawet nie wie o podziale. Dostał te partie, bo ma bardzo mocny, dobry rockowy głos i tyle. Niektórzy mają po jednym słowie i może też mam zamieniać albo rozbudować piosenkę bo mają za mało??? naprwdę mam dosyć.To zabawa, i na pewno ja nie będę rywalizowała z nikim wykonując tą piosenkę.
bocin mężczyzna, 36
Łódź Heliska

Nagrań: 15, Postów: 5446
Zgłoś do moderacji
Zmieniłem zdanie.

Jednak nikomu nie oddaję mojego przedostatniego, ostatniego solowego, wersu.

Na początku się nie zorientowałem, ale teraz już wszystko jasne. Spotkało mnie nie lada wyróżnienie... "Nie ważne kto zaczyna, ważne kto kończy."

astrea kobieta, 37
Toruń

26 lutego 2010 o 15:16
Zgłoś do moderacji
Powiedzieliscie,zeby Kasia zdecydowała wiec niech jej decyzja zostanie.
Muzyka powinna zapalać płomień w sercu mężczyzny i napełniać łzami oczy kobiety.
astrea kobieta, 37
Toruń

26 lutego 2010 o 15:19
Zgłoś do moderacji
Tak jak Kasia napisała, to zabawa, nie ma żadnych wyróżnien, ten zaspiewa tyle bo cos tam, a ten tyle bo nie cos tam. Niech tak zostanie jak jest.
shila kobieta, 42
Kielce

Nagrań: 0, Postów: 3
26 lutego 2010 o 15:21
Zgłoś do moderacji
Wyrazanie swojego zdania to kij w mrowisko? Nie sadze. Udzielila mi pani wyczerpujacej odpowiedzi, ostatnie zdanie jest zbedne ;]
danaband kobieta

Nagrań: 998, Postów: 366
26 lutego 2010 o 15:28
Zgłoś do moderacji
wisienka29 pisze:
....miło,że się odezwałaś, każda uwaga jest cenna. piosenka podoba się uczestnikom i to najważniejsze

Ja również Kasiu wyraziłam tylko swoją opinię!
"nie czyń drugiemu, co Tobie niemiłe"