Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
Muzyka powinna zapalać płomień w sercu mężczyzny i napełniać łzami oczy kobiety.
....a może Ja jestem Opowieść zmęczonych Ust.....znudziłam się Bogu w połowie, w połowie....
![]()
![]()
bocin pisze:
Pan Rejson i tak ma teraz 4 wersy, a Pan Zbyszek chyba tylko jeden.Przynajmniej tak mi się wydaję.
Albo źle spojrzałem.
Wystarczy chyba tylko zrobić podmiankę na początku i będzie dobrze.
A Rejson jak chce, to ja mu oddam swoją linijkę pod koniec. Jedna wspólna mi wystarczy.
wisienka29 pisze:
Moja głowa, ja powoli mam dość,jakie wyróżnienie?? ja nikogo nie wyróżniam, podzieliłam tekst sprawiedliwie. Wg mnie nie jest ani trochę istotne kto zaczyna a kto kończy. Może dacie w końcu poprowadzić te przygotowania, bo w końcu ja się zdenerwuję. Podział zostaje.
....a może Ja jestem Opowieść zmęczonych Ust.....znudziłam się Bogu w połowie, w połowie....
shila pisze:
Jesli moge sie wtracic,chociaz udzialu w tym nie biore... Tekst piosenki nawet spoko,ale naprawde jestescie zadowoleni z tej muzyki? Przeciez Wy z tym wejdziecie do studia, a tam są 4 chwyty na krzyz, typowe, bluesowe. Nic poza tym. I chyba dopracujecie po swojemu ten tekst,bo pan na nagraniu spiewa strasznie nie wyraznie i jakos tak obok dzwieków-nie mozna po prostu wysluchac jakie on tam dzwieki wyspiewuje,tak jakby prawie recytowal... A to musi byc mocno zaakcentowane. Taka moja opinia, bawcie sie dobrze
"nie czyń drugiemu, co Tobie niemiłe"
![]()
Muzyka powinna zapalać płomień w sercu mężczyzny i napełniać łzami oczy kobiety.
![]()
bocin pisze:
Zmieniłem zdanie.Jednak nikomu nie oddaję mojego przedostatniego, ostatniego solowego, wersu.
Na początku się nie zorientowałem, ale teraz już wszystko jasne. Spotkało mnie nie lada wyróżnienie... "Nie ważne kto zaczyna, ważne kto kończy."
![]()
shila pisze:
Wyrazanie swojego zdania to kij w mrowisko? Nie sadze. Udzielila mi pani wyczerpujacej odpowiedzi, ostatnie zdanie jest zbedne ;]
wisienka29 pisze:
....miło,że się odezwałaś, każda uwaga jest cenna. piosenka podoba się uczestnikom i to najważniejsze
"nie czyń drugiemu, co Tobie niemiłe"
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Do katalogu iSing dodaliśmy 6 nowych piosenek, które możecie już zaśpiewać. Wśród nowości znalazły się zarówno świeże, viralowe utwory znane z internetu, jak i klasyczny przebój polskiego rocka oraz tradycyjna pieśń biesiadna. Sprawdźcie nowości i nagrajcie swoją wersję 🎵
Zobacz więcej