Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
Muzyka powinna zapalać płomień w sercu mężczyzny i napełniać łzami oczy kobiety.
....a może Ja jestem Opowieść zmęczonych Ust.....znudziłam się Bogu w połowie, w połowie....
bocin pisze:
Pan Rejson i tak ma teraz 4 wersy, a Pan Zbyszek chyba tylko jeden. 🙁Przynajmniej tak mi się wydaję. 🙁Albo źle spojrzałem. 🙁Wystarczy chyba tylko zrobić podmiankę na początku i będzie dobrze. 🙂A Rejson jak chce, to ja mu oddam swoją linijkę pod koniec. Jedna wspólna mi wystarczy. 😃
wisienka29 pisze:
Moja głowa, ja powoli mam dość,jakie wyróżnienie?? ja nikogo nie wyróżniam, podzieliłam tekst sprawiedliwie. Wg mnie nie jest ani trochę istotne kto zaczyna a kto kończy. Może dacie w końcu poprowadzić te przygotowania, bo w końcu ja się zdenerwuję. Podział zostaje.
....a może Ja jestem Opowieść zmęczonych Ust.....znudziłam się Bogu w połowie, w połowie....
shila pisze:
Jesli moge sie wtracic,chociaz udzialu w tym nie biore... Tekst piosenki nawet spoko,ale naprawde jestescie zadowoleni z tej muzyki? Przeciez Wy z tym wejdziecie do studia, a tam są 4 chwyty na krzyz, typowe, bluesowe. Nic poza tym. I chyba dopracujecie po swojemu ten tekst,bo pan na nagraniu spiewa strasznie nie wyraznie i jakos tak obok dzwieków-nie mozna po prostu wysluchac jakie on tam dzwieki wyspiewuje,tak jakby prawie recytowal... A to musi byc mocno zaakcentowane. Taka moja opinia, bawcie sie dobrze 🙂
"nie czyń drugiemu, co Tobie niemiłe"
Muzyka powinna zapalać płomień w sercu mężczyzny i napełniać łzami oczy kobiety.
bocin pisze:
Zmieniłem zdanie. 🙂Jednak nikomu nie oddaję mojego przedostatniego, ostatniego solowego, wersu. 😃Na początku się nie zorientowałem, ale teraz już wszystko jasne. Spotkało mnie nie lada wyróżnienie... "Nie ważne kto zaczyna, ważne kto kończy." 😃
shila pisze:
Wyrazanie swojego zdania to kij w mrowisko? Nie sadze. Udzielila mi pani wyczerpujacej odpowiedzi, ostatnie zdanie jest zbedne ;]
wisienka29 pisze:
....miło,że się odezwałaś, każda uwaga jest cenna. piosenka podoba się uczestnikom i to najważniejsze🙂🙂
"nie czyń drugiemu, co Tobie niemiłe"
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
W nowy tydzień wskakujemy z nowościami, wśród których prezentujemy duet Sanah i Sobla z nowej części filmowego Kleksa, najnowszą piosenkę Cleo i Donatana oraz ponadczasowy przebój Stevie Wondera.
Zobacz więcej