gerbi kobieta
Warszawa
Nagrań: 2146, Postów: 40
25 lutego 2010 o 17:14
Zgłoś do moderacji
witam.... moze troszeczke nie na temat, ale słowa tej owej piesni, żeby sobie teraz troszeczke poćwiczyc, zapoznac się z nia lepiej , mozna skądś ściągnąć? Aśka
🙂
Trzeba wierzyć !
że będzie jutro... i kolejne dni,
że zaświeci słońce i spełnią się
nasze sny...
Trzeba patrzeć...,
by dostrzec piękno.. i dobro
wokół nas
bratzbyszek mężczyzna
Głogów ,,Dolny Śląsk ''
Nagrań: 275, Postów: 19
25 lutego 2010 o 17:18
Zgłoś do moderacji
A ja tylko 35 lat muzykuje .Myślę jak dodamy twoje 10 lat to przy 45 latach na pewno się dogadamy ,,oczywiście to był żart ''
25 lutego 2010 o 17:29
Zgłoś do moderacji
gerbi pisze:
witam.... moze troszeczke nie na temat, ale słowa tej owej piesni, żeby sobie teraz troszeczke poćwiczyc, zapoznac się z nia lepiej , mozna skądś ściągnąć? Aśka 🙂
Asieńko!
Tekst na stronie 38, tego forum!
"nie czyń drugiemu, co Tobie niemiłe"
astrea kobieta, 36
Toruń
Nagrań: 33, Postów: 1065
25 lutego 2010 o 17:49
Zgłoś do moderacji
Jeśli mogę się wtrącić, to zgadzam się ze sleeperem. Fajnie by było jakby więcej osób miało swoją (wtedy krótszą) kwestię solową.I zgadzam się też ze Zbyszkiem- podział na 3 głosy to klucz do sukcesu. 27 osób do podziału na 3 grupy po 9 osób-pewnie będziemy musieli bardzo długo to przećwiczyć ale to będzie swietnie brzmiało.
Muzyka powinna zapalać płomień w sercu mężczyzny i napełniać łzami oczy kobiety.
25 lutego 2010 o 18:24
Zgłoś do moderacji
Witajcie!
Przeczytałam dzisiejsze dialogi z wielką uwagą.
Sandro! Zgadzam się z Tobą w każdym calu.
Propozycja Zbyszka, jak doczytałam, nic o tym nie
wiedząc wcześniej/nie mieszkamy razem/, była tylko propozycją.
Uważam, że brzydko przez „sleepera” odebrana, wręcz
niegrzecznie i drwiąco. Tłumaczę to młodym wiekiem.
I niech tak zostanie. Ja również w chórkach mogę zaśpiewać.
Do Kasi!
Nie dysponuję skypem, mój brat też, i parę osób..
I o ile to możliwe, proszę o informacje przez „Forum”.
25 lutego 2010 o 18:57
Zgłoś do moderacji
[cytat=sleeper1988]Ależ Zbyszku proszę Cię bardzo możesz to podzielić na głosy, możesz zrobic wszystko jak bardzo tego pragniesz. Ja z chęcią się tego ciężaru pozbędę... NIe potrzebuję zbierać żadnych laurów....
To Twoje słowa!
Wracam do swoich obowiązków!
Przedstawiłam Tylko swoje odczucia!
Bez urazy!
🙂
astrea kobieta, 36
Toruń
25 lutego 2010 o 19:35
Zgłoś do moderacji
Wyluzujcie,bo już się zaczyna robić nieprzyjemnie. Wiadomo,że każdy ma inny pomysł,ale dojdzmy do porozumienia, nie atakujmy się. To ma być świetna zabawa, swietnie spędzony czas. Nie zapominajmy o tym.
Muzyka powinna zapalać płomień w sercu mężczyzny i napełniać łzami oczy kobiety.
misiaszek kobieta
Warszawa
Nagrań: 4, Postów: 78
25 lutego 2010 o 19:40
Zgłoś do moderacji
Hey
🙂 Przepraszam, że przeszkadzam w dialogu... ale wydaje mi się, że zlotowi przyświecała początkowo idea wspólnej zabawy i delektowania się swoim towarzystwem. I o ile utwór "Superstars nieznani" poświadcza ogromne umiejętności tworzenia czegoś wielkiego, nowego i niesamowitego talentu, o tyle jeżeli miałby nas ostatecznie podzielić, to może warto chwilę ochłonąć... Przecież wszystkich nas połączyła tu muzyka i pasja... Jeśli skupimy się na tym, dlaczego tu jesteśmy i po co organizowany jest zlot, łatwiej będzie się dogadać i zaplanować całość..
Swoją drogą wszystkich ciepło pozdrawiam i nie mogę się doczekać, kiedy Was osobiście poznam
🙂)
Edytowano 25 lutego 2010 o 19:41.
astrea kobieta, 36
Toruń
25 lutego 2010 o 19:54
Zgłoś do moderacji
Może najpierw ustalmy jakiś konkretny termin próby i dowiedzmy się ilu osobom on pasuje. Bo na pewno nie wszystkim, z resztą,nie wiem czy moje łącze wytrzyma konferencję 27osób
😃
teksciarz mężczyzna, 45
Tomaszów Lubelski
Nagrań: 1, Postów: 56
25 lutego 2010 o 21:18
Zgłoś do moderacji
KOCHAM Was
🙂 - bo widze zaczyna się powtórka z rozrywki
🙂 Pamiętacie jeszcze to ????
🙂 ---- przecież to było nie tak dawno, że każdy chciał pisać tekst. A teraz ?? przecież jest IDENTYCZNA SYTUACJA. Decydować o tym kto ma śpiewać solowe partie, a kto w chórkach powinna jedna osoba --- bo inaczej po prostu się nie da. Uwierzcie mi, ja milion razy przechodziłem przez takie sytuacje.
A więc - z racji tego, że kompozytorem kawałka jest Zbyszek - to on powinien to wydzielić, podzielić itp -----> dopełnic na full od początku do końca ów tego kawałka zamysł.
Dobrym pomyslem jest nagranie tego covera Maryli tez in chórkach i tym mógłby się zająć Sleeper.
Maciek Charachajczuk