anilorak2 kobieta, 35
Gdańsk
Nagrań: 264, Postów: 1881
24 lutego 2010 o 22:15
Zgłoś do moderacji
....a może Ja jestem Opowieść zmęczonych Ust.....znudziłam się Bogu w połowie, w połowie....
teksciarz mężczyzna, 45
Tomaszów Lubelski
Nagrań: 1, Postów: 56
24 lutego 2010 o 22:47
Zgłoś do moderacji
Chcialbym podziekowac tak od sera Danusi(Nutce) za rewelacyjny pomysl z tą "naszą piosenką" Gdyby nie to, to pewnie skończyło by sie na jakimś coverze
🙂 Zbysiowi za kompozycje!!!(jestes człowieku WIELKI!) a sobie też dziękuje, za to że chciało mi się jeszcze coś skrobnąć - bo ostatnio - co tu duzo gadac - coraz mniej mi sie chcę. Chyba sie cholera starzeje
😃
A tak jeszcze na dziś to pozdrawiam wszystkich ciepło i ciesze sie że piosenka sie ogólnie podoba. Jutro podejmuje decyzje czy zjawie sie na zlocie. Choc nie lubie tłoku --- to pewnie sie pojawie
🙂 by Was wszystkich w realu oblookać
🙂
Maciek Charachajczuk
Konto usunięte
24 lutego 2010 o 22:49
Zgłoś do moderacji
Maćku, ale ja od Ciebie nie przyjmę odmowy;D
whisper kobieta, 34
Olsztyn
Nagrań: 107, Postów: 9531
24 lutego 2010 o 22:49
Zgłoś do moderacji
teksciarz pisze:
Choc nie lubie tłoku --- to pewnie sie pojawie🙂 by Was wszystkich w realu oblookać🙂
przyjedź, przyjedź
😃
druga taka okazja może się nie zdarzyć
😃
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
24 lutego 2010 o 23:03
Zgłoś do moderacji
[cytat=teksciarz]Chcialbym podziekowac tak od sera Danusi(Nutce) za rewelacyjny pomysl z tą "naszą piosenką" Gdyby nie to, to pewnie skończyło by sie na jakimś coverze
🙂
Dziękuję Maćku☺
"Nutka"♪
"nie czyń drugiemu, co Tobie niemiłe"
whisper kobieta, 34
Olsztyn
Nagrań: 107, Postów: 9531
25 lutego 2010 o 00:04
Zgłoś do moderacji
salo85 pisze:
Taka moja propozycja... Zlot sie zaczyna w piątek, nagranie jest w sobotę. W piątek w wersji akustycznej można ten kawałem poćwiczyć razem😛 Jest na to cała noc 😃
Jestem na tak!
o to to!
kolega dobrze mówi!
😃
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
jadwiga kobieta, 39
Łódź
Nagrań: 42, Postów: 175
25 lutego 2010 o 11:26
Zgłoś do moderacji
Piosenka jest kapitalna !!! =)
http://justynapanfilewicz.pl
bratzbyszek mężczyzna
Głogów ,,Dolny Śląsk ''
Nagrań: 275, Postów: 19
25 lutego 2010 o 12:36
Zgłoś do moderacji
Bardzo się cieszę ,że zaakceptowaliście moją aranżację i wykonanie.Podziękowanie szczególnie dla danaband, która mnie zmobilizowała i wspierała do zrobienia tego aranżu.Za to jej bardzo dziękuję, a tekściarzowi za wspaniały tekst , który był inspiracją do tworzenia. Mam propozycję,myślę że powinno wystąpić czterech solistów ,a pozostała część w chórkach.Proponuję ; danaband ,wisienka, mcblondi ,bratzbyszek..Czekam na wasze opinie i uwagi.Co do podziału ról jestem otwarty.Pozdrawiam Zbyszek
bratzbyszek mężczyzna
Głogów ,,Dolny Śląsk ''
Nagrań: 275, Postów: 19
25 lutego 2010 o 13:38
Zgłoś do moderacji
Zastanawia mnie dlaczego podziałem ról ma się zająć sleeper,skoro do tekstu miał pewne zastrzeżenia na początku dyskusji na stronie.Myślę , że jako twórca tego aranżu mam pewną wizję i koncepcję na dokonanie dobrego nagrania.Zgadzam się z wisienką może być więcej solistów , ale przypominam śpiew żeby dobrze brzmiał może być podzielony tylko na trzy głosy reszta niestety będzie brzmiała unisono , a to nie będzie dobrze brzmiało wiem to z doświadczenia.