bratzbyszek mężczyzna
Głogów ,,Dolny Śląsk ''
Nagrań: 275, Postów: 19
25 lutego 2010 o 14:31
Zgłoś do moderacji
W takim razie czekam na jego propozycje do których chciałbym się odnieść.W jaki sposób on nas przygotuje do nagrania..Czy to będą organizowane warsztaty wokalne lub inne o których nie wiem.Dlaczego o szczegółach nie piszę się na forum .Może to wielka tajemnica
beciahej kobieta, 30
Nagrań: 58, Postów: 213
25 lutego 2010 o 15:20
Zgłoś do moderacji
Piosenka bardzo mi się podoba
🙂)) TEKST I ARANŻACJA SUPER !!! WIELKIE BRAWA DLA PANÓW !!!!
😘*** Cały czas piosenkę mam w głowie
😉)))
MuZyKa NaSzYm ŻyCiEm !:)))
bratzbyszek mężczyzna
Głogów ,,Dolny Śląsk ''
aannddrreeww mężczyzna, 32
Stargard Szczeciński / Poznań
Nagrań: 198, Postów: 741
25 lutego 2010 o 16:08
Zgłoś do moderacji
i świetnie. Już się nie mogę doczekać
😃
Wszystko jedno jak, pragnę odkryć nieznane, rzucę życie swe na szalę lub na stos.
www.pajacyk.pl - nic nie kosztuje, a cieszy :)
sleeper1988 mężczyzna, 36
Warszawa
Nagrań: 74, Postów: 368
25 lutego 2010 o 16:18
Zgłoś do moderacji
Ależ Zbyszku proszę Cię bardzo możesz to podzielić na głosy, możesz zrobic wszystko jak bardzo tego pragniesz. Ja z chęcią się tego ciężaru pozbędę... NIe potrzebuję zbierać żadnych laurów....zostawiam tę wątpliwą przyjemność Tobie bez żadnej urazy. Nie zmienia to faktu, że również chcę mieć coś do powiedzenia, ale nie dużo.......Co do trójgłosu to jak najbardziej ale kto powiedział, że każdą zwrotkę muszą śpiewać te same osoby?? Ten utwór można bardzo fajnie zrobić nie dość, że w harmoni to jeszcze tak rozdzielić frazy żeby się głosowo uzupełniały. Trzeba przesłuchać wszystkich uczestników, dopasować głosy i dopiero można powiedzieć, że będzie to zrobione tak jak należy. Bo tak się zastanawiam czym się kierowałeś wybierając 4 osoby?? Wyobraź sobie, że osób jest 27!! tak tak dokładnie tyle.... resztę pozostawiam w domyśle....
bocin mężczyzna, 35
Łódź Heliska
Nagrań: 15, Postów: 5446
25 lutego 2010 o 16:37
Zgłoś do moderacji
Ja chętnie zgłoszę się do chórków.
😃
Nie muszę mieć żadnych solówek, a nawet chórki są przeze mnie bardziej pożądane. Myślę, że znajdzie się jeszcze kilku zwolenników mojego spojrzenia i będzie nam radośnie.
😃
bocin mężczyzna, 35
Łódź Heliska
25 lutego 2010 o 16:43
Zgłoś do moderacji
wisienka29 pisze:
Trzeba będzie dopłacić po 1,5 (założę brakującą kwotę a rozliczymy się na zlocie) - mam nadzieję,że to nie będzie dla Was problem🙂
No świetnie... kolejny dzień bez chleba.
🙁
bratzbyszek mężczyzna
Głogów ,,Dolny Śląsk ''
25 lutego 2010 o 16:49
Zgłoś do moderacji
Myślę , że mnie żle zrozumiałeś. Czas , w którym będziemy w studio niestety nie pozwoli nam na zrealizowanie w pełni oczekiwanego nagrania .Trzeba się kierować tym co jest realne.Z mojej strony nie ma złośliwości wręcz przeciwnie zależy mi na poprawnym nagraniu tak w krótkim czasie .Wiem co mówię jestem muzykiem od wielu lat przemyśl to .Pozdrawiam Zbyszek
Konto usunięte
25 lutego 2010 o 16:51
Zgłoś do moderacji
Panowie - obaj jesteście ekspertami w tej dziedzinie więc proponuję porozumieć się i przystąpić do działania. Ustalcie czas pierwszej konferencji i zaczynamy. Więc??
bocin mężczyzna, 35
Łódź Heliska
25 lutego 2010 o 16:54
Zgłoś do moderacji
A konferencja ma być dla wszystkich? ;>
I kto ma ustaląć? ("ustalcie"
😉... Panowie, użytkownicy czy ktoś inny?
🙂