Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
....a może Ja jestem Opowieść zmęczonych Ust.....znudziłam się Bogu w połowie, w połowie....
....a może Ja jestem Opowieść zmęczonych Ust.....znudziłam się Bogu w połowie, w połowie....
wisienka29 pisze:
w sumie już wtedy możemy mieć piękną pogodę🙂🙂 brać gitary i inne sprzęty muzyczne(piwo - czyt. nie jest sprzętem muzycznym;D)
anilorak2 pisze:
wisienka29 pisze:w sumie już wtedy możemy mieć piękną pogodę🙂🙂 brać gitary i inne sprzęty muzyczne(piwo - czyt. nie jest sprzętem muzycznym;D)
w moim wypadku to właśnie piwo jest sprzętem muzycznym innego nie posiadam;P
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
anilorak2 pisze:
wisienka29 pisze:w sumie już wtedy możemy mieć piękną pogodę🙂🙂 brać gitary i inne sprzęty muzyczne(piwo - czyt. nie jest sprzętem muzycznym;D)
whisper pisze:
anilorak2 pisze:wisienka29 pisze:w sumie już wtedy możemy mieć piękną pogodę🙂🙂 brać gitary i inne sprzęty muzyczne(piwo - czyt. nie jest sprzętem muzycznym;D)
ja umiem grac na nerwach ale nie wiem czy to się liczy... xD
wisienka29 pisze:
anilorak2 pisze:wisienka29 pisze:w sumie już wtedy możemy mieć piękną pogodę🙂🙂 brać gitary i inne sprzęty muzyczne(piwo - czyt. nie jest sprzętem muzycznym;D)
whisper będziesz grała z Karoliną na puszkach po piwie;D
Maciek Charachajczuk
wisienka29 pisze:
whisper będziesz grała z Karoliną na puszkach po piwie;D
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
teksciarz pisze:
tak,tak --- powinno byc superstars🙂 taki mój angielski właśnie jest🙂 ale cóż.. piosenka śmieszna a ja juz widze jak wszyscy bedą sie zalewać ze śmiechu nagrywajac to w studiu😃
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
W tym tygodniu wśród nowości do zaśpiewania prezentujemy najnowszy singiel Teddy'ego Swimsa, emocjonalną piosenkę Lanberry oraz wspólny kawałek Margaret i Pezeta.
Zobacz więcej