Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
Muzyka powinna zapalać płomień w sercu mężczyzny i napełniać łzami oczy kobiety.
astrea pisze:
Wiadomo,ze to "upiększymy". Lepszy taki świezy tekst zaśpiewany do aranżacji,niz suchy podkład i słowa.W ten sposób mamy punkt odniesienia 😉 To kiedy ta konferencja? Bo musze isc po piwo,na trzeźwo się nie odwaze 😃
....a może Ja jestem Opowieść zmęczonych Ust.....znudziłam się Bogu w połowie, w połowie....
Muzyka powinna zapalać płomień w sercu mężczyzny i napełniać łzami oczy kobiety.
....a może Ja jestem Opowieść zmęczonych Ust.....znudziłam się Bogu w połowie, w połowie....
astrea pisze:
Hehehe, nie no "polewka" to będzie wieczorem,tak myślę 🙂 Trzeba to będzie oblać! 🙂
astrea pisze:
Wiadomo,ze to "upiększymy". Lepszy taki świezy tekst zaśpiewany do aranżacji,niz suchy podkład i słowa.W ten sposób mamy punkt odniesienia 😉 To kiedy ta konferencja? Bo musze isc po piwo,na trzeźwo się nie odwaze 😃
"nie czyń drugiemu, co Tobie niemiłe"
astrea pisze:
Hej dziewczyny, a może lepiej czerwone półsłodkie wino?🙂 Bo tym mnie głowa tak nie boli jak po piwie 😛
wrzosik pisze:
Ja poproszę "Tyskie"!!!🙂 Ale jedno to za mało.....po dwóch dam radę.....ja już się denerwuję......do kwietnia to się wrzodów żołądka nabawię..... Zaczynam, więc pić!!!
"nie czyń drugiemu, co Tobie niemiłe"
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
W tym tygodniu wśród nowości do zaśpiewania prezentujemy najnowszy singiel Teddy'ego Swimsa, emocjonalną piosenkę Lanberry oraz wspólny kawałek Margaret i Pezeta.
Zobacz więcej