Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
----------xbakusdaniox-----------
☺☼♪♫▬▬▬▬▬▬▬♫♪☼☺
kasiamularczyk pisze:
Również należę do grona użytkowników najdłuższych stażem na ising i nie zgodzę się z wami. Ising nadal jest naszym isingiem tylko niektórym sodóweczka do głowy uderzyła. Aż czytać tego się nie chce co tu wypisujecie. Wiecznie tematy,że coś wam się nie podoba. To portal dla wszystkich a nie dla wybranych. Ludzie, co się z wami dzieje? ciągle czegoś żądacie i marudzicie. Mi się odechciało, owszem, ale odzywać na forum. Podziwiam chłopaków z ekipy,bo ja na ich miejscu już dawno bym oszalała od tych wiecznych pretensji.
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
unexpected pisze:
Nigdy nie sadzilem ze dzięki jakiemuś portalowi poznam tylu ludzi fajnych i mniej fajnych na żywo🙂 a dzięki ising mi się to udało. Co prawda to prawda ale to 1 portal na który trafilem i ludzie tu mieli wolę by poznać się na żywo. Nigdzie indziej mi się to nie udało. Dlatego darzę te miejsce szczególną sympatia .
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
veronka16 pisze:
No u mnie chyba podobnie jest😛
Gdyby nie to , ze trochę osób się poznało , to pewnie by mnie tu dawno nie było....
Tylko to własciwie mnie tu trzyma🙂
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
Gdybyś spadł ze swojego ego na IQ to byś się zabił.
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
W tym tygodniu do katalogu iSing dołączyło 5 utworów pełnych emocji i różnorodnych brzmień! Poruszająca interpretacja poezji, viralowy hit TikToka, folk w nowoczesnym wydaniu, ballada o rozstaniu i kultowy przebój, który niezmiennie porywa do tańca. 🎤🎶
Zobacz więcej