Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
mlynarczykm pisze:
Jeśli chodzi o konkurs w stażu na iSing to verin mi tu krzyczy, że ona się zgłasza, bo jej cholernie zależy na tych dziesięciu komciach.
Edytowano 11 września 2012 o 17:32 przez moderatora.
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
kicaj pisze:
To ja wroce do tematu. Po co ktos wymyslil takie cos jak ranking dnia.? xD Wiadomo, ze wygra osoba, ktora ma duzo sluchaczy.. A utalentowane osoby, ktore niestety nie maja zbyt duzego "powodzenia" na ising nawet nie znajda sie w czolowce... Nie bede wymienial o kogo mi chodzi, bo to bedzie promocja uzytkownikow, a to chyba jest niedozwolone🙂
Edit: A tak wgl to kiedy powstal iSing.? xD Tak z ciekawosci pytam, bo kazdy o tym trabi, a gdzie to jest napisane czy cus.? :] I jeszcze jedno pytanie.? Kiedy w takim razie kniec iSing.? 21 XII 2012.? xD
[b]ZAPRASZAM![/b]
![]()
Edytowano 11 września 2012 o 22:53.
<<''Break Me, Shake Me''>>
Edytowano 11 września 2012 o 23:22.
unexpected pisze:
W sumie zwalacie też wine na dzieci na spamy itp. Ale trzeba obserwować zmiany również w obrębie własnego podwórka. Ludzie się pozmieniali, potworzyly się grupki, kolka wzajemnej adoracji. Można zauważyć ze większość przystaje tu z osobami które na tym portalu są w jakiś sposób popularne. Chociażby ktoś przytaczal gdzieś sytuacje z tym konkursem o kontrakt plytowy i dowiódł jak niektórzy potrafia się zmienić gdy im się machnie przed nosem wizja kariery. to też psuje relacje tu panujace.
ragazzo occhi cielo.
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
unexpected pisze:
W sumie zwalacie też wine na dzieci na spamy itp. Ale trzeba obserwować zmiany również w obrębie własnego podwórka. Ludzie się pozmieniali, potworzyly się grupki, kolka wzajemnej adoracji. Można zauważyć ze większość przystaje tu z osobami które na tym portalu są w jakiś sposób popularne. Chociażby ktoś przytaczal gdzieś sytuacje z tym konkursem o kontrakt plytowy i dowiódł jak niektórzy potrafia się zmienić gdy im się machnie przed nosem wizja kariery. to też psuje relacje tu panujace. Ale jak powiedziałem, lubię ten portal bo odkryłem tu pasje z której rezygnowac nie zamierzam. Jedni stąd odejdą, przyjdą kolejni i jakoś się będzie kręcić. Trochę to brutalne ale prawdziwe. Życzę sobie i innym wytrwalosci i wynalezienia pasje. Mi się to dzięki temu miejscu udało. Długo szukałem sobie miejsca. Oto jestem.
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Pora rozgrzać głos – do katalogu iSing trafiają cztery nowe piosenki, które zabiorą Was w muzyczną podróż przez różne style i dekady. Od tanecznego, współczesnego synth-popu w wykonaniu Sombr, przez energetyczny funk-rock Red Hot Chili Peppers, aż po ponadczasowy romantyzm Wet Wet Wet i kultowy rock and roll Elvisa Presleya.
Zobacz więcej