whisper kobieta, 34
Olsztyn
Nagrań: 107, Postów: 9531
11 września 2012 o 16:15
Zgłoś do moderacji
mlynarczykm pisze:
Jeśli chodzi o konkurs w stażu na iSing to verin mi tu krzyczy, że ona się zgłasza, bo jej cholernie zależy na tych dziesięciu komciach.
ah faktycznie, Karo! obiecałaś komcie to teraz komciaj!
😛
Edytowano 11 września 2012 o 17:32 przez moderatora.
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
kacpero9 mężczyzna, 24
Stalowa Wola
Nagrań: 0, Postów: 1420
11 września 2012 o 16:17
Zgłoś do moderacji
kicaj pisze:
To ja wroce do tematu. Po co ktos wymyslil takie cos jak ranking dnia.? xD Wiadomo, ze wygra osoba, ktora ma duzo sluchaczy.. A utalentowane osoby, ktore niestety nie maja zbyt duzego "powodzenia" na ising nawet nie znajda sie w czolowce... Nie bede wymienial o kogo mi chodzi, bo to bedzie promocja uzytkownikow, a to chyba jest niedozwolone 🙂
Edit: A tak wgl to kiedy powstal iSing.? xD Tak z ciekawosci pytam, bo kazdy o tym trabi, a gdzie to jest napisane czy cus.? :] I jeszcze jedno pytanie.? Kiedy w takim razie kniec iSing.? 21 XII 2012.? xD
Ising powstał 17.04.2009
[b]ZAPRASZAM![/b]
fiftygrosz kobieta, 30
Lublin
Nagrań: 24, Postów: 84
11 września 2012 o 17:08
Zgłoś do moderacji
Cóż, też jestem jedną z pierwszych użytkowniczek i muszę przyznać, kiedyś było lepiej, ale to nie kwestia samego ising, a osób z niego korzystających. 9 letnie dzieci które ze względu na swój młody wiek nie potrafią poradzić sobie z krytyką, albo 13 letnie 'gwiazdy' które wystawiają jedynki żeby poprawić sobie humor i samoocenę. Z tym się jednak nic nie zrobi.
unexpected mężczyzna, 35
★★★★★★
Nagrań: 862, Postów: 277
11 września 2012 o 22:42
Zgłoś do moderacji
W sumie zwalacie też wine na dzieci na spamy itp. Ale trzeba obserwować zmiany również w obrębie własnego podwórka. Ludzie się pozmieniali, potworzyly się grupki, kolka wzajemnej adoracji. Można zauważyć ze większość przystaje tu z osobami które na tym portalu są w jakiś sposób popularne. Chociażby ktoś przytaczal gdzieś sytuacje z tym konkursem o kontrakt plytowy i dowiódł jak niektórzy potrafia się zmienić gdy im się machnie przed nosem wizja kariery. to też psuje relacje tu panujace. Ale jak powiedziałem, lubię ten portal bo odkryłem tu pasje z której rezygnowac nie zamierzam. Jedni stąd odejdą, przyjdą kolejni i jakoś się będzie kręcić. Trochę to brutalne ale prawdziwe. Życzę sobie i innym wytrwalosci i wynalezienia pasje. Mi się to dzięki temu miejscu udało. Długo szukałem sobie miejsca. Oto jestem.
mortygirl kobieta, 42
MARS
Nagrań: 252, Postów: 1322
11 września 2012 o 22:48
Zgłoś do moderacji
w internecie jak i w życiu - kliki były są i będą. Jedni się lubią mniej drudzy bardziej, tak jest było i zawsze będzie
🙂
Jeśli ktoś lubi śpiewać to w sumie ma w duszy czy ktoś go tu słucha czy nie (choć wiadomo nie ukrywam, iż chętnie przeczytam te miłe i te mniej miłe słowa)...będzie spiewał i tu przychodził, bo lubi. Ja przykładowo uwielbiam spiewać i spędzam na tym portalu sporo czasu. To już jak uzależnienie -> bez ising dzień stracony hahahah
Ale dzieci jest tu zdecydowanie za dużo a już w ogóle dostaję zajoba jak przysyłają mi jakieś łańcuszki
😛
Edytowano 11 września 2012 o 22:53.
<<''Break Me, Shake Me''>>
unexpected mężczyzna, 35
★★★★★★
11 września 2012 o 23:02
Zgłoś do moderacji
Skoro jak w życiu to tym bardziej trzeba zacząć porządki od swego podwórka przyslowiowego.
mortygirl kobieta, 42
MARS
11 września 2012 o 23:12
Zgłoś do moderacji
Ale co to tak naprawdę zmieni gdy Ty czy ja zaczniemy od ''swego podwórka przysłowiowego'' jak to ująłeś?
unexpected mężczyzna, 35
★★★★★★
11 września 2012 o 23:18
Zgłoś do moderacji
Bo portal to jak w życiu miejsce publiczne, społeczność a nie tylko przestrzen na serwerze. Zamiast spiewania coraz częściej realizacja rodzica konflikty i negatywne emocje. Ludzie przestali się bawić. Ważne stało się to by być w odpowiednim czasie z odpowiednia osobą w odpowiednim miejscu.
Edytowano 11 września 2012 o 23:22.
mortygirl kobieta, 42
MARS
11 września 2012 o 23:24
Zgłoś do moderacji
niestety na zachowania innych nie mogę mieć wpływu. Każdy postepuje tu jak uważa. Jedni ''wchodzą innym w tyłki'', inni zawsze piszą co sądzą a jeszcze inni milczą...dlatego wg mnie gdyby w ogóle ranku dnia nie było to i by mniej zazdrości oraz agresji się przejawiało.
unexpected mężczyzna, 35
★★★★★★
11 września 2012 o 23:38
Zgłoś do moderacji
Jeśli Skupic się TYLKO i wyłącznie na spiewaniu to nadal nie ma lepszego miejsca niż ising.
mortygirl kobieta, 42
MARS
11 września 2012 o 23:42
Zgłoś do moderacji
w Polsce faktycznie ising jest najlepszym portalem karaoke
🙂 nie ma alternatywy...jak na razie
whisper kobieta, 34
Olsztyn
Nagrań: 107, Postów: 9531
12 września 2012 o 13:58
Zgłoś do moderacji
Luca, obrabianie tyłków to norma. Wszędzie, nie tylko tutaj
😉
Tylko że tutaj ma to też związek z rankingiem.
"-a widziałeś co ten i ten wrzucił? bosz jaka żenada. Patrz, jeszcze na XX miejscu jest. Hahahah, kto na to głosował"
albo:
"-o, znowu jest w rankingu. Pewnie znowu koleżaneczki i koledzy głosowali. Znowu sobie gangi pozakładali" (bo przecież jak się nie ma gangu to nie można być w rankingu
😛)
No niestety, takie życie. Ludzi i ich podejścia nie zmienisz.
odpisałabym Ci wczoraj Luca, ale jestem chuliganem i trollem zdaniem adminów, bo mówię co myślę i zblokowali mi forum
😉
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."