kaspo mężczyzna, 40
Kraków
Nagrań: 52, Postów: 6173
9 września 2012 o 22:03
Zgłoś do moderacji
Moi Drodzy - komu jeszcze w ogóle chce się tutaj siedzieć ze szczerych chęci?
Czy jesteśmy tutaj tylko i wyłącznie dlatego, że nie ma żadnej nawet średniowartościowej altenatywy?
Zapraszam do dyskusji przede wszystkim TUTAJ, jak również na stronie Ising na facebooku
🙂
Dla niepoważnych moderatorów - temat nikogo nie obraża ani do niczego nie nawołuje, więc zdjęcie go będzie jedynie pięknym gestem nieporadności
😃
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
whisper kobieta, 34
Olsztyn
Nagrań: 107, Postów: 9531
9 września 2012 o 22:07
Zgłoś do moderacji
kiedyś spędzałam tu całe dnie... teraz zaglądam tu tylko od czasu do czasu, albo wtedy kiedy ktoś podeśle mi jakiś link
to już nie jest to samo co kiedyś... i teoretycznie rzecz biorąc większość bardziej udzielających się użytkowników też wpada tu rzadziej
😉
na portalu zostają same dzieciaczki i osoby starsze, które zaglądają tu chyba raczej z nudów
osobiście życzę powodzenia zarówno adminom jak i niekompetentnej moderacji, bo jak tak dalej pójdzie to zostaną tu TYLKO dzieci
😉
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
kaspo mężczyzna, 40
Kraków
9 września 2012 o 22:09
Zgłoś do moderacji
Chciałbym również dodać, że wpisywanie słowa "tak" lub "nie" jest najbardziej honorowane i pochwalane.
Przecież temat musi być na wierzchu!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
robertas19 mężczyzna, 35
Piła (woj. wielkopolskie)
Nagrań: 12, Postów: 6728
9 września 2012 o 22:13
Zgłoś do moderacji
Kaspo zapomnij, teraz dopuszczą każdy temat, ażeby ten znikł z głównej. Jeśli chodzi o portal, to częściowo zaczynam już się ograniczać i wchodzę tylko z przyzwyczajenia
🙂
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
Konto usunięte
9 września 2012 o 22:19
Zgłoś do moderacji
Zgadzam sie z Robertem, wchodze tu tylko z przyzwyczajenia. Początki tego portalu i garstka fajnych ludzi spowodowała ze jeszcze ciagle tu zaglądam. Zapanowały tu już dawno inne zasady rodem z puszczy, nie wiadomo kto tym dowodzi i według jakich zasad. Dla mnie to ten portal mógłby sie nawet zaraz rozsypac, nawet mi brewka nie tyknie.
9 września 2012 o 22:27
Zgłoś do moderacji
Popieram górę. Dawniej to było coś, a teraz jest nic.
Administracja nie zbyt często coś robi..
Wchodzę z przyzwyczajenia, mam tu znajomych.......
MUZYKA? = ŻYCIE !
mortygirl kobieta, 42
MARS
Nagrań: 252, Postów: 1322
9 września 2012 o 22:33
Zgłoś do moderacji
Ten portal jest nadal dla mnie uzależnieniem, choć nie takim jak kiedyś
😛
Za późno pojawiłam się na tym portalu, gdy większość nagrywała na mikach od skype, bez obróbki etc. Teraz rządzą tu dzieci to po pierwsze...po drugie sporo osób obrabia swoje wykony i niedługo zamiast amatorskiego portalu karaoke zrobi się tu pełna profeska
😃 Nie to bym coś komuś wyrzucała, bo każdy ma prawo i może sobie master czy co tam innego wykonać, ale tak mi się nasunęło
😛 choć to na inny wątek :]
A ISING lubię, ale chyba bardziej już z sentymentu, do tego co było kiedyś
<<''Break Me, Shake Me''>>
robertas19 mężczyzna, 35
9 września 2012 o 22:33
Zgłoś do moderacji
Administracja i moderatorzy wolą słuchać osób, które notorycznie spamują itp., niż ludzi, którzy ich za tą czynność karcą, a wiedzą dobrze o tym, że Ci drudzy mają rację
🙂
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
whisper kobieta, 34
Olsztyn
Nagrań: 107, Postów: 9531
9 września 2012 o 22:36
Zgłoś do moderacji
Nic mi nie mówcie o moderacji nawet hahah
😃
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
Konto usunięte
9 września 2012 o 22:37
Zgłoś do moderacji
Niestety. Portal stracił bardzo dużo ze swojej atrakcyjności i z przykrością stwierdzam, że nie umieszczam już linków ising-owych na facebooku. Jakoś mi wstyd i czuje opór przed promocją serwisu opanowywanego coraz bardziej przez dzieciarnię.
robertas19 mężczyzna, 35
Zgłoś do moderacji
Oczywiście, w głównej wierze chodziło mi właśnie o Twoją sytuację Katarzyno
🙂
kaspo mężczyzna, 40
Kraków
Zgłoś do moderacji
Niestety drugich jest mniej i nie pompują kasy w portal, poza jednorazową opłatą za pakiety, nie kupują emepetrójeczek.
Druga sprawa - krytyka jest odbierana jako obrażanie osób. Mówię oczywiście o tej, która nie ocieka w chamskie teksty
🙂