Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
Justyś
ising.pl
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
whisper pisze:
Ja przestałam pisać bezpośrednio do Was kiedy Wy przestaliście odpowiadać na moje wiadomości 😉
Kiedyś podsyłałam Wam sporo kont do usunięcia, jedne nieprzyzwoite, jedne fejkowe - wszystkie uzasadnione morzem linków i argumentów żeby Wam ułatwić robotę.
A teraz co? JA dostaję upomnienie, bo jakiemuś dziecku powiedziałam żeby nie spamowało 😃
No sorry, ja zawsze mówiłam otwarcie co mi się nie podoba, co można by zmienić, nad czym pomyśleć i jakoś nigdy nie było to brane pod uwagę, ale teraz to to było przegięcie 😉
Święta nie jestem, każdy to wie (😃), ale jak już dajecie komuś status moderatora to niech to będzie osoba, która wie co robi. W tej chwili tylko o to proszę. Amen
ising.pl
filipzkonopi pisze:
Ciezko podać datę i sytuacje skoro uwaga moderatora nie odnosi sie do konkretnego problemu.
Nie rozumiem tej anonimowej moderacji, zupełnie bez sensu. Moderator powinien być widoczny, wzbudzac respetk wsród użytkownikow samą obecnościa. Zabierać głos w tematach jakichkolwiek, chociaz by po to aby sie pokazać ze jest i wie co sie wokół dzieje. Poprawiac publicznie jezeli sa jakies małe przewinienia. W obecnej sytuacji wiekszosc młodocianych użytkownikow wierzy w moderatora tak samo jak w rózgę Świętego Mikołaja. Gdyby od samego początku było własciwie moderowane to nie musieli byscie wstawać wczesnie rano aby moderowac. Użytkownicy nauczyli by sie sami, że łatwo dostać blokade za głupotę, spam, obraze, łamanie regulaminu. Skoro piszecie do nich anonimowo to z reguły wie o tym tylko jedna osoba, ta która dostała uwagę. Gdybyscie zwracali uwage na forum, coraz wiecej ludzie wiedziało by kto tu rzadzi i starali by sie zyc według regulaminowych zasad.
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
filipzkonopi pisze:
Ciezko podać datę i sytuacje skoro uwaga moderatora nie odnosi sie do konkretnego problemu.
Nie rozumiem tej anonimowej moderacji, zupełnie bez sensu. Moderator powinien być widoczny, wzbudzac respetk wsród użytkownikow samą obecnościa. Zabierać głos w tematach jakichkolwiek, chociaz by po to aby sie pokazać ze jest i wie co sie wokół dzieje. Poprawiac publicznie jezeli sa jakies małe przewinienia. W obecnej sytuacji wiekszosc młodocianych użytkownikow wierzy w moderatora tak samo jak w rózgę Świętego Mikołaja. Gdyby od samego początku było własciwie moderowane to nie musieli byscie wstawać wczesnie rano aby moderowac. Użytkownicy nauczyli by sie sami, że łatwo dostać blokade za głupotę, spam, obraze, łamanie regulaminu. Skoro piszecie do nich anonimowo to z reguły wie o tym tylko jedna osoba, ta która dostała uwagę. Gdybyscie zwracali uwage na forum, coraz wiecej ludzie wiedziało by kto tu rzadzi i starali by sie zyc według regulaminowych zasad.
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
robertas19 pisze:
Ostrzeżenie pod kierunkiem Filipa było opisywane na Waszej stronie na facebook'u. Obiecano, że będzie to wyjaśniane. Z powyższych słów w ostatnim poście Kuby wynika, że na obietnicach się skończyło.
ising.pl
iSing.pl pisze:
Temat, o którym piszesz rzeczywiście służy do offtopiku, dlatego sprawdzimy o co chodzi z tymi ostrzeżeniami 🙂
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!