Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
Co bym zrobiła jakbym nie zrobiła. Oj biada by mi była!
haoska pisze:
Mnie wkurza tylko to, że niektóre dzieci bez żadnych zdolności wokalnych są super komentowane przez swoich ukochanych znajomych, a przez to na przykład niektórzy trochę nie fair wzbijają się na rankingach.
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
ragazzo occhi cielo.
Kochaj serio, zyj bardziej, pragnij mocniej
kasiamularczyk pisze:
Również należę do grona użytkowników najdłuższych stażem na ising (...)
profilkasiamularczyk pisze:
Na iSing od: 28.04.2012
http://www.plemiona.pl/8550629-52488-pl75.html?ref=player_invite_linkrl&ik=pILh
....a może Ja jestem Opowieść zmęczonych Ust.....znudziłam się Bogu w połowie, w połowie....
http://www.plemiona.pl/8550629-52488-pl75.html?ref=player_invite_linkrl&ik=pILh
....a może Ja jestem Opowieść zmęczonych Ust.....znudziłam się Bogu w połowie, w połowie....
wiktorialoskot pisze:
Co do stazu to ja chyba jestem najdłużej😉
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
Londyn...♥
![]()
...
greenpath pisze:
anilorak2 pisze😛an greenpath jest na tyle krótko na Isingu, że nie wie, że Kasia zmieniła konto i że dlatego ma tak "młodą" datę przystąpienia do Isingowców....
A co mnie jakaś Kasia obchodzi ?!?
Spójrz na mój "staż" to ci się odechce pyskowania.
Edytowano 10 września 2012 o 16:43.
kinia123231 pisze:
NIE ponieważ Ising powinno "Plus" chociaż raz w miesiącu powinno sie wykorzystac 1 tydzien ising "PLUS" pakiet za darmo ten najtańszy raz w miesiącu lub co pół roku🙁 niestety admin.ii inni z Isingu ktorzy "nie dbają o ising" po prostu jeżdżą na wakacje na jakies Bezludne wyspy a tu ludzie codziennie domagają sie najnowzych piosenek chętnie sama bym cos z tym zrobila ale nie odpowiada nikt ma to po prostu "gdzies" jesli bedzie tak dalej to juz ising bedzie słabe
😕
kinia123231 pisze:
NIE ponieważ Ising powinno "Plus" chociaż raz w miesiącu powinno sie wykorzystac 1 tydzien ising "PLUS" pakiet za darmo ten najtańszy raz w miesiącu lub co pół roku🙁 niestety admin.ii inni z Isingu ktorzy "nie dbają o ising" po prostu jeżdżą na wakacje na jakies Bezludne wyspy a tu ludzie codziennie domagają sie najnowzych piosenek chętnie sama bym cos z tym zrobila ale nie odpowiada nikt ma to po prostu "gdzies" jesli bedzie tak dalej to juz ising bedzie słabe
😕
nie wszystko złoto co się świeci...
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Pora rozgrzać głos – do katalogu iSing trafiają cztery nowe piosenki, które zabiorą Was w muzyczną podróż przez różne style i dekady. Od tanecznego, współczesnego synth-popu w wykonaniu Sombr, przez energetyczny funk-rock Red Hot Chili Peppers, aż po ponadczasowy romantyzm Wet Wet Wet i kultowy rock and roll Elvisa Presleya.
Zobacz więcej