haoska kobieta, 32
Bełchatów
Nagrań: 2, Postów: 175
10 września 2012 o 12:11
Zgłoś do moderacji
Mnie wkurza tylko to, że niektóre dzieci bez żadnych zdolności wokalnych są super komentowane przez swoich ukochanych znajomych, a przez to na przykład niektórzy trochę nie fair wzbijają się na rankingach. Wkurzające też to, że ludzie czepiają się na pm aby do nich wchodzić i zostawiać komentarze, a poza tym denerwujące jest jak ktoś w komentarzu zostawi mi swój link. Jak wiadomo komentarze powinny dotyczyć tylko i wyłącznie nagrania którego się słucha. To mnie w***ia tu.
Za mało piosenek do śpiewania naprawdę słynnych zespołów, a nawet jak prosimy o nie to jesteśmy zbywani. Dają zbyt mało miesięcznie podkładów!
To jednak tylko moje zdanie. Może nawet nie powinnam się wypowiadać bo tutaj nie jestem nawet od roku.
Co bym zrobiła jakbym nie zrobiła. Oj biada by mi była!
whisper kobieta, 34
Olsztyn
Nagrań: 107, Postów: 9531
10 września 2012 o 14:51
Zgłoś do moderacji
haoska pisze:
Mnie wkurza tylko to, że niektóre dzieci bez żadnych zdolności wokalnych są super komentowane przez swoich ukochanych znajomych, a przez to na przykład niektórzy trochę nie fair wzbijają się na rankingach.
najzabawniejsze jest to, że nie tylko dzieci tak robią...
😉
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
majkel32 kobieta, 24
Nagrań: 0, Postów: 481
10 września 2012 o 15:22
Zgłoś do moderacji
ja nadal lubię isinga..
nie wiem, jak było wcześniej, bo jestem tu może od roku?
tak czy inaczej..zgadzam się z górą.
jakby nie było rankingu, byłoby o połowę mniej spamu..
🙂
ale wiecie, nie wszystkie dzieci zachowują się jak dzieci.
nie wszystkie dzieci spamują itp.
😉
Kochaj serio, zyj bardziej, pragnij mocniej
10 września 2012 o 15:24
Zgłoś do moderacji
Również należę do grona użytkowników najdłuższych stażem na ising i nie zgodzę się z wami. Ising nadal jest naszym isingiem tylko niektórym sodóweczka do głowy uderzyła. Aż czytać tego się nie chce co tu wypisujecie. Wiecznie tematy,że coś wam się nie podoba. To portal dla wszystkich a nie dla wybranych. Ludzie, co się z wami dzieje? ciągle czegoś żądacie i marudzicie. Mi się odechciało, owszem, ale odzywać na forum. Podziwiam chłopaków z ekipy,bo ja na ich miejscu już dawno bym oszalała od tych wiecznych pretensji.
greenpath mężczyzna, 30
Nagrań: 86, Postów: 1135
10 września 2012 o 16:03
Zgłoś do moderacji
kasiamularczyk pisze:
Również należę do grona użytkowników najdłuższych stażem na ising (...)
hahaha to wyciąg z Twojego profilu :
profilkasiamularczyk pisze:
Na iSing od: 28.04.2012
http://www.plemiona.pl/8550629-52488-pl75.html?ref=player_invite_linkrl&ik=pILh
anilorak2 kobieta, 35
Gdańsk
Nagrań: 264, Postów: 1881
10 września 2012 o 16:07
Zgłoś do moderacji
Pan greenpath jest na tyle krótko na Isingu, że nie wie, że Kasia zmieniła konto i że dlatego ma tak "młodą" datę przystąpienia do Isingowców....
....a może Ja jestem Opowieść zmęczonych Ust.....znudziłam się Bogu w połowie, w połowie....
greenpath mężczyzna, 30
Nagrań: 86, Postów: 1135
10 września 2012 o 16:08
Zgłoś do moderacji
Poza tym tu jest za dużo nowości, a za mało starszych hitów. Jakieś popowe "hity" z "zetki" albo innej "eski".
Ekipa zapomniała, że jest coś takiego jak lata 60',70' i 80'. Ja np. nie bardzo lubię teraz ten szajs co "na topie" jest tylko lubię rasową, kultową muzykę - też pop ale starszych roczników.
I za mało piosenek tutaj się dodaje. Zdecydowanie za mało !
http://www.plemiona.pl/8550629-52488-pl75.html?ref=player_invite_linkrl&ik=pILh
anilorak2 kobieta, 35
Gdańsk
Nagrań: 264, Postów: 1881
10 września 2012 o 16:16
Zgłoś do moderacji
O tak! Licytujmy się, kto wygra dostaje 10 komci!!
....a może Ja jestem Opowieść zmęczonych Ust.....znudziłam się Bogu w połowie, w połowie....
whisper kobieta, 34
Olsztyn
Nagrań: 107, Postów: 9531
10 września 2012 o 16:16
Zgłoś do moderacji
wiktorialoskot pisze:
Co do stazu to ja chyba jestem najdłużej 😉
no niestety nie
😉
wyprzedzam Cię o 2 miesiące
😜
zarejestrowałam się 2 tygodnie po starcie portalu
😉
Karo, ale z ulubaskami czy bez?
😃
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
10 września 2012 o 16:41
Zgłoś do moderacji
greenpath pisze:
anilorak2 pisze😛an greenpath jest na tyle krótko na Isingu, że nie wie, że Kasia zmieniła konto i że dlatego ma tak "młodą" datę przystąpienia do Isingowców....
A co mnie jakaś Kasia obchodzi ?!?
Spójrz na mój "staż" to ci się odechce pyskowania.
Skoro jestes tu juz tak dlugo, to dlaczego nie znasz osob, ktore przyczynily sie w jakis sposob do 'stworzenia iSing' jeszcze lepszym ?
🙂
Co to stażu, nie sztuka zarejestrowac sie i nic nie robic... a po kilku latach napisac ot ja jestem najlepszy, bo najstarczy i co z tego, skoro nitk cie nie zna, a jezeli zna to z tej zlej strony?
Pajaca juz nie raz z siebie zrobiles, ale jak widac, bardzo to lubisz, skoro dalej siebie pogrążasz.
Edytowano 10 września 2012 o 16:43.
888888 kobieta
Nagrań: 68, Postów: 1377
10 września 2012 o 16:43
Zgłoś do moderacji
kinia123231 pisze:
NIE ponieważ Ising powinno "Plus" chociaż raz w miesiącu powinno sie wykorzystac 1 tydzien ising "PLUS" pakiet za darmo ten najtańszy raz w miesiącu lub co pół roku 🙁 niestety admin.ii inni z Isingu ktorzy "nie dbają o ising" po prostu jeżdżą na wakacje na jakies Bezludne wyspy a tu ludzie codziennie domagają sie najnowzych piosenek chętnie sama bym cos z tym zrobila ale nie odpowiada nikt ma to po prostu "gdzies" jesli bedzie tak dalej to juz ising bedzie słabe 😕
jeszcze ising plus chcą za darmo..
😃
ło Jesuu
😛
portal dziecko też ma jakieś wydatki i też muszą zarobić...
nie wszystko złoto co się świeci...