Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
`ironia lubi nas i ciągnie w dół
lukasszz pisze:
Wyniki finału Eurowizji - juror - Lukasszz
Ja oczywiście na ostatnią chwilę udostępniam swoją tablicę wyników. Oczywiście , trudno było przyznać punkty danym krajom , poziom był naprawdę wysoki. Cieszę się również iż wiele krajów postanowiło zaśpiewać piosenki , które nie znajdują sie na ising. A więc tak prezentuje się moje wyniki.
16 pkt - Luksemburg
15 pkt - Polska
14 pkt - Islandia
13 pkt - Chorwacja
12 pkt - Rumunia
11 pkt - Szwajcaria
10 pkt - San Marino
9 pkt - Macedonia
8 pkt - Francja
7 pkt - Mołdawia
6 pkt - Finlandia
5 pkt - Hiszpania
4 pkt - Andora
3 pkt - Słowacja
2 pkt - Włochy
1 pkt - Holandia
Wnioski:
Jak można zauważyć , moje wyniki bardzo różnią się od reszty wyników jurorów. Nie zwracałem jedynie głownie uwagi na talent wokalny lecz też na zabawę. Przykładem mogą być reprezentanci Polski , którzy to postawili na zabawę i opłaciło im się to. 16 pkt poleciało do Luksemburgu. Dziewczyno uwielbiam twój głos. A więc kończmy to już i czekam na główne wyniki.
Pozdrawiam.
ﱢﱟﱞﱡ۩ﱡﱞﱟﱢ kgbtatus vel kierَﱢﱟﱞﱡ۩ﱡﱞﱟ
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
kasiulka1131 pisze:
aaa 8 miejsce🙂 nie spodziewałam się🙂 dziękuję wszystkim za głosy🙂Gratuluję zwyciężczyni🙂😘
Edytowano 16 stycznia 2010 o 12:35.
Temat zamknięty - nie można dodawać nowych postów.
W tym tygodniu nasz katalog wzbogacił się o aż 6 wyjątkowych utworów, które z pewnością przypadną Wam do gustu. Odkryjcie akustyczną interpretację Dody w „Dom nad wodą z czerwonym dywanem z trawy” oraz niezwykły duet sanah i Krzysztofa Zalewskiego w „Eviv
Zobacz więcej