Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
`ironia lubi nas i ciągnie w dół
lukasszz pisze:
Wyniki finału Eurowizji - juror - Lukasszz
Ja oczywiście na ostatnią chwilę udostępniam swoją tablicę wyników. Oczywiście , trudno było przyznać punkty danym krajom , poziom był naprawdę wysoki. Cieszę się również iż wiele krajów postanowiło zaśpiewać piosenki , które nie znajdują sie na ising. A więc tak prezentuje się moje wyniki.
16 pkt - Luksemburg
15 pkt - Polska
14 pkt - Islandia
13 pkt - Chorwacja
12 pkt - Rumunia
11 pkt - Szwajcaria
10 pkt - San Marino
9 pkt - Macedonia
8 pkt - Francja
7 pkt - Mołdawia
6 pkt - Finlandia
5 pkt - Hiszpania
4 pkt - Andora
3 pkt - Słowacja
2 pkt - Włochy
1 pkt - Holandia
Wnioski:
Jak można zauważyć , moje wyniki bardzo różnią się od reszty wyników jurorów. Nie zwracałem jedynie głownie uwagi na talent wokalny lecz też na zabawę. Przykładem mogą być reprezentanci Polski , którzy to postawili na zabawę i opłaciło im się to. 16 pkt poleciało do Luksemburgu. Dziewczyno uwielbiam twój głos. A więc kończmy to już i czekam na główne wyniki.
Pozdrawiam.
ﱢﱟﱞﱡ۩ﱡﱞﱟﱢ kgbtatus vel kierَﱢﱟﱞﱡ۩ﱡﱞﱟ
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
kasiulka1131 pisze:
aaa 8 miejscenie spodziewałam się
dziękuję wszystkim za głosy
Gratuluję zwyciężczyni
Edytowano 16 stycznia 2010 o 12:35.
Temat zamknięty - nie można dodawać nowych postów.
Tym razem wśród nowości znajdziecie emocjonalny utwór Krzysztofa Zalewskiego „Lepiej już było”, energiczne „ARIGATO” EKIPY, romantyczne „Dwa dni” Bletki oraz popową piosenkę Damiano Davida „The First Time”. Do tego dochodzi kultowa „Wódka” zespołu Kult oraz nowa wersja podkładu do jednego z najbardziej znanych utworów w historii muzyki, czyli „Bohemian Rhapsody” zespołu Queen.
Zobacz więcej