Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
robertas19 pisze:
Punkty jakie mogą przyznać to od 1 do 16 oraz 17 punkt, który będzie przyznawany tajnie, czyli ten punkt
będzie wysyłany na moją pocztę iSingową 😃
MuZyKa NaSzYm ŻyCiEm !:)))
ragazzo occhi cielo.
"Oto jedno z tych najprostszych zdumień.."
J.B. (Jacek)
MuZyKa NaSzYm ŻyCiEm !:)))
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
robertas19 pisze:
Mam jak na razie tylko 5 nagrań, pozostałe osoby proszę o wysłanie swojego nagrania na moją pocztę iSingową, bo zostało tylko 4 dni ( nie licząc już dzisiejszego dnia). Jeśli ktoś nie ma czasu nagrać, to proszę tą osobę o przesłanie mi takiej informacji to wtedy będę mógł się przychylić na to, żeby przedłużyć wysyłanie nagrań 😉
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
wojtasinskiii pisze:
ostatnio na twoim profilu widzialem nagranie na eurowizje do piosenki mamma mia, pozniej jeszcze cos a teraz calkiem cos innego? no to jak to jest? patrzysz ktore sie podoba i wtedy dodajesz? hmm?dziekuje za uwage 🙂
Temat zamknięty - nie można dodawać nowych postów.
W tym tygodniu do naszego katalogu ponowie dodajemy aż sześć nowości – od włoskich klasyków po energetyczne hity! 🎶🔥
Zobacz więcej