Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
robertas19 pisze:
Punkty jakie mogą przyznać to od 1 do 16 oraz 17 punkt, który będzie przyznawany tajnie, czyli ten punkt
będzie wysyłany na moją pocztę iSingową
MuZyKa NaSzYm ŻyCiEm !:)))
ragazzo occhi cielo.
"Oto jedno z tych najprostszych zdumień.."
J.B. (Jacek)
MuZyKa NaSzYm ŻyCiEm !:)))
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
robertas19 pisze:
Mam jak na razie tylko 5 nagrań, pozostałe osoby proszę o wysłanie swojego nagrania na moją pocztę iSingową, bo zostało tylko 4 dni ( nie licząc już dzisiejszego dnia). Jeśli ktoś nie ma czasu nagrać, to proszę tą osobę o przesłanie mi takiej informacji to wtedy będę mógł się przychylić na to, żeby przedłużyć wysyłanie nagrań
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
wojtasinskiii pisze:
ostatnio na twoim profilu widzialem nagranie na eurowizje do piosenki mamma mia, pozniej jeszcze cos a teraz calkiem cos innego? no to jak to jest? patrzysz ktore sie podoba i wtedy dodajesz? hmm?dziekuje za uwage
Temat zamknięty - nie można dodawać nowych postów.
Tym razem wśród nowości znajdziecie emocjonalny utwór Krzysztofa Zalewskiego „Lepiej już było”, energiczne „ARIGATO” EKIPY, romantyczne „Dwa dni” Bletki oraz popową piosenkę Damiano Davida „The First Time”. Do tego dochodzi kultowa „Wódka” zespołu Kult oraz nowa wersja podkładu do jednego z najbardziej znanych utworów w historii muzyki, czyli „Bohemian Rhapsody” zespołu Queen.
Zobacz więcej