Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
robertas19 pisze:
przyznam swoje punkty od 14 do 30 uczestnikom za całokszałt nagrań w profilach
rockann27 pisze:
wojtasinskiii pisze: ostatnio na twoim profilu widzialem nagranie na eurowizje do piosenki mamma mia, pozniej jeszcze cos a teraz calkiem cos innego? no to jak to jest? patrzysz ktore sie podoba i wtedy dodajesz? hmm?dziekuje za uwage![]()
no właśnie...
Wybacz Robercie, ale jeśli ktoś zgłosił już nagranie 1-go stycznia, to po jakiego czorta po dwóch dniach zmienia zdanie, tak się nie robi! Zasady nie powinny być zmieniane w trakcie trwania konkursu, ja też nagrywałam piosenkę, kiedy byłam chora ( i dalej zresztą jestem), ale i tak każdy ma to w dupie... Zresztą, czy my tu gramy o Bursztynowego Słowika?!
Te piosenki, które były zgłoszone do 3-go powinny być brane pod uwagę i tyle...
"Oto jedno z tych najprostszych zdumień.."
![]()
MuZyKa NaSzYm ŻyCiEm !:)))
beciabucz pisze:
Jeżeli zrobiłam komuś Przykrość ,albo go uraziłam to przepraszam ... po prostu chciałam dać jakieś nagranie w którym jest to coś ... co czujenie wiem co takiego zrobiłam ... wielka sprawa się przez to zrobiła
Jak chcecie mogę się wypisać, bo przez to widzę że dużo osób źle o mnie myśli . Nie wszyscy są pewni od razu wszystkiego ,a to przecież zabawa jest tak ?... ja przesłałam Robertowi te nagranie i myślałam że jeszcze wstawi w to miejsce ten Say it right przed ocenianiem ... ale nie było go na tym forum
i pozniej tylko napisałam ,że te nagranie jest do oceny. Jeszcze raz Przepraszam
Edytowano 6 stycznia 2010 o 16:38.
MuZyKa NaSzYm ŻyCiEm !:)))
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
![]()
filipzkonopi pisze:
Ja także coś powiem.Nie biore w tym udziału wiec będe najbardziej bezstronny.Kto nie wyrobil sie w terminie lub zapomniał o dodaniu swojego nagrania, niestety nie powinien tego zmieniać. A w szczególności dlatego że odbyło się już częściowe głosowanie. Poprostu tak będzię najlepiej dla wszystkich, a myślę że będzie jeszcze nie raz możliwość wykazania się w innych konkursach.
Edytowano 6 stycznia 2010 o 20:42.
wyimaginowany pisze:
Konkurs organizuje robertas19, on ustala zasady i cały przebieg konkursu - wyraźnie napisał, że jak ktoś napisze do niego, to zmienić nagranie może, więc przestańcie stękać jak oświęcimki w tramwaju, gdy widzą brak wolnych siedzeń, a niektóre zajęte są przez bezczelną i niewychowaną młodzież, bo sami mówicie, że to tylko zabawa, a przeżywacie jak mrówka okres...
nieudana pisze:
wyimaginowany pisze:Konkurs organizuje robertas19, on ustala zasady i cały przebieg konkursu - wyraźnie napisał, że jak ktoś napisze do niego, to zmienić nagranie może, więc przestańcie stękać jak oświęcimki w tramwaju, gdy widzą brak wolnych siedzeń, a niektóre zajęte są przez bezczelną i niewychowaną młodzież, bo sami mówicie, że to tylko zabawa, a przeżywacie jak mrówka okres...
uspokój się...
a tekst z Oświęcimkami wcale nie był zabawny.
wyimaginowany pisze:
nieudana pisze:wyimaginowany pisze:Konkurs organizuje robertas19, on ustala zasady i cały przebieg konkursu - wyraźnie napisał, że jak ktoś napisze do niego, to zmienić nagranie może, więc przestańcie stękać jak oświęcimki w tramwaju, gdy widzą brak wolnych siedzeń, a niektóre zajęte są przez bezczelną i niewychowaną młodzież, bo sami mówicie, że to tylko zabawa, a przeżywacie jak mrówka okres...
uspokój się...
a tekst z Oświęcimkami wcale nie był zabawny.
Bo zabawny miał nie być. A o spokój to tutaj trzeba prosić chyba wszystkich, poza mną - jak czytam te kilka stron postów wielkiej afery za zmienienie nagrania i przy każdej tekst typu "To tylko zabawa"... jakbyście naprawdę traktowali to jako zabawę, to mielibyście to gdzieś i już. Po co to roztrząsać.
Temat zamknięty - nie można dodawać nowych postów.
Tym razem wśród nowości znajdziecie emocjonalny utwór Krzysztofa Zalewskiego „Lepiej już było”, energiczne „ARIGATO” EKIPY, romantyczne „Dwa dni” Bletki oraz popową piosenkę Damiano Davida „The First Time”. Do tego dochodzi kultowa „Wódka” zespołu Kult oraz nowa wersja podkładu do jednego z najbardziej znanych utworów w historii muzyki, czyli „Bohemian Rhapsody” zespołu Queen.
Zobacz więcej