Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
robertas19 pisze:
przyznam swoje punkty od 14 do 30 uczestnikom za całokszałt nagrań w profilach 😃
rockann27 pisze:
wojtasinskiii pisze: ostatnio na twoim profilu widzialem nagranie na eurowizje do piosenki mamma mia, pozniej jeszcze cos a teraz calkiem cos innego? no to jak to jest? patrzysz ktore sie podoba i wtedy dodajesz? hmm?dziekuje za uwage 🙂
no właśnie... 🙁
Wybacz Robercie, ale jeśli ktoś zgłosił już nagranie 1-go stycznia, to po jakiego czorta po dwóch dniach zmienia zdanie, tak się nie robi! Zasady nie powinny być zmieniane w trakcie trwania konkursu, ja też nagrywałam piosenkę, kiedy byłam chora ( i dalej zresztą jestem), ale i tak każdy ma to w dupie... Zresztą, czy my tu gramy o Bursztynowego Słowika?!
Te piosenki, które były zgłoszone do 3-go powinny być brane pod uwagę i tyle...
"Oto jedno z tych najprostszych zdumień.."
MuZyKa NaSzYm ŻyCiEm !:)))
beciabucz pisze:
Jeżeli zrobiłam komuś Przykrość ,albo go uraziłam to przepraszam ... po prostu chciałam dać jakieś nagranie w którym jest to coś ... co czuje 🙁 nie wiem co takiego zrobiłam ... wielka sprawa się przez to zrobiła 🙁 Jak chcecie mogę się wypisać, bo przez to widzę że dużo osób źle o mnie myśli . Nie wszyscy są pewni od razu wszystkiego ,a to przecież zabawa jest tak ?... ja przesłałam Robertowi te nagranie i myślałam że jeszcze wstawi w to miejsce ten Say it right przed ocenianiem ... ale nie było go na tym forum 🙁 i pozniej tylko napisałam ,że te nagranie jest do oceny. Jeszcze raz Przepraszam
Edytowano 6 stycznia 2010 o 16:38.
MuZyKa NaSzYm ŻyCiEm !:)))
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
filipzkonopi pisze:
Ja także coś powiem.Nie biore w tym udziału wiec będe najbardziej bezstronny.Kto nie wyrobil sie w terminie lub zapomniał o dodaniu swojego nagrania, niestety nie powinien tego zmieniać. A w szczególności dlatego że odbyło się już częściowe głosowanie. Poprostu tak będzię najlepiej dla wszystkich, a myślę że będzie jeszcze nie raz możliwość wykazania się w innych konkursach.
Edytowano 6 stycznia 2010 o 20:42.
wyimaginowany pisze:
Konkurs organizuje robertas19, on ustala zasady i cały przebieg konkursu - wyraźnie napisał, że jak ktoś napisze do niego, to zmienić nagranie może, więc przestańcie stękać jak oświęcimki w tramwaju, gdy widzą brak wolnych siedzeń, a niektóre zajęte są przez bezczelną i niewychowaną młodzież, bo sami mówicie, że to tylko zabawa, a przeżywacie jak mrówka okres...
nieudana pisze:
wyimaginowany pisze:Konkurs organizuje robertas19, on ustala zasady i cały przebieg konkursu - wyraźnie napisał, że jak ktoś napisze do niego, to zmienić nagranie może, więc przestańcie stękać jak oświęcimki w tramwaju, gdy widzą brak wolnych siedzeń, a niektóre zajęte są przez bezczelną i niewychowaną młodzież, bo sami mówicie, że to tylko zabawa, a przeżywacie jak mrówka okres...
uspokój się...
a tekst z Oświęcimkami wcale nie był zabawny.
wyimaginowany pisze:
nieudana pisze:wyimaginowany pisze:Konkurs organizuje robertas19, on ustala zasady i cały przebieg konkursu - wyraźnie napisał, że jak ktoś napisze do niego, to zmienić nagranie może, więc przestańcie stękać jak oświęcimki w tramwaju, gdy widzą brak wolnych siedzeń, a niektóre zajęte są przez bezczelną i niewychowaną młodzież, bo sami mówicie, że to tylko zabawa, a przeżywacie jak mrówka okres...
uspokój się...
a tekst z Oświęcimkami wcale nie był zabawny.
Bo zabawny miał nie być. A o spokój to tutaj trzeba prosić chyba wszystkich, poza mną - jak czytam te kilka stron postów wielkiej afery za zmienienie nagrania i przy każdej tekst typu "To tylko zabawa"... jakbyście naprawdę traktowali to jako zabawę, to mielibyście to gdzieś i już. Po co to roztrząsać.
Temat zamknięty - nie można dodawać nowych postów.
W tym tygodniu nasz katalog wzbogacił się o aż 6 wyjątkowych utworów, które z pewnością przypadną Wam do gustu. Odkryjcie akustyczną interpretację Dody w „Dom nad wodą z czerwonym dywanem z trawy” oraz niezwykły duet sanah i Krzysztofa Zalewskiego w „Eviv
Zobacz więcej