Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
nieudana pisze:
wyimaginowany pisze:nieudana pisze:wyimaginowany pisze:Konkurs organizuje robertas19, on ustala zasady i cały przebieg konkursu - wyraźnie napisał, że jak ktoś napisze do niego, to zmienić nagranie może, więc przestańcie stękać jak oświęcimki w tramwaju, gdy widzą brak wolnych siedzeń, a niektóre zajęte są przez bezczelną i niewychowaną młodzież, bo sami mówicie, że to tylko zabawa, a przeżywacie jak mrówka okres...
uspokój się...
a tekst z Oświęcimkami wcale nie był zabawny.
Bo zabawny miał nie być. A o spokój to tutaj trzeba prosić chyba wszystkich, poza mną - jak czytam te kilka stron postów wielkiej afery za zmienienie nagrania i przy każdej tekst typu "To tylko zabawa"... jakbyście naprawdę traktowali to jako zabawę, to mielibyście to gdzieś i już. Po co to roztrząsać.
jakbyś przeczytał wszystkie posty, dowiedziałbyś się, ze sprawa zakończona.
wyimaginowany pisze:
nieudana pisze:wyimaginowany pisze:nieudana pisze:wyimaginowany pisze:Konkurs organizuje robertas19, on ustala zasady i cały przebieg konkursu - wyraźnie napisał, że jak ktoś napisze do niego, to zmienić nagranie może, więc przestańcie stękać jak oświęcimki w tramwaju, gdy widzą brak wolnych siedzeń, a niektóre zajęte są przez bezczelną i niewychowaną młodzież, bo sami mówicie, że to tylko zabawa, a przeżywacie jak mrówka okres...
uspokój się...
a tekst z Oświęcimkami wcale nie był zabawny.
Bo zabawny miał nie być. A o spokój to tutaj trzeba prosić chyba wszystkich, poza mną - jak czytam te kilka stron postów wielkiej afery za zmienienie nagrania i przy każdej tekst typu "To tylko zabawa"... jakbyście naprawdę traktowali to jako zabawę, to mielibyście to gdzieś i już. Po co to roztrząsać.
jakbyś przeczytał wszystkie posty, dowiedziałbyś się, ze sprawa zakończona.
Przeczytałem wszystkie posty i to, że temat nadal jest drążony świadczy o tym, że jednak niezakończona - wystarczy popatrzyć na godziny wysłania postów, zamiast rzucać się kolejnej osobie do gardła. Nie zabieram już głosu w tej kwestii, bo szkoda gadać - mów do słupa, a słup jak...🙂
wyimaginowany pisze:
robertas19 pisze😛unkty jakie mogą przyznać to od 1 do 16 oraz 17 punkt, który będzie przyznawany tajnie, czyli ten punkt
będzie wysyłany na moją pocztę iSingową😃
Może się okaże, że jestem idiotą, ale... skoro jest 16 finalistów, to jak zagłosuję od 1 do 16, to już wszystkim przyznam punkty... Te 17 punktów wysyłanych na skrzynkę daję dodatkowo według mnie najlepszemu, czy jak? Jeśli tak - to przecież oczywiście, że wręczy się te punkty tym, których dało się na pierwszym miejscu. Podsumowując: nie rozumiem😉
"Oto jedno z tych najprostszych zdumień.."
"Oto jedno z tych najprostszych zdumień.."
wojtasinskiii.
bocin pisze:
WYNIKI FINAŁU EUROWIZJI - juror - BoCin
Ogólnie trochę smutno, że nie weszli do finału moi dwaj czarni koniowie, czyli Wojtek wyimaginowany reprezentujący Serbie i Czarnogórę, której już nie ma oraz Cypr, który dawał czadu bardziej niż koń z kopyta.
Z tego względu byłem zmuszony oceniać tych ludzi, którzy się zakwalifikowali. Nie wiem czy wiecie, ale tym razem jak z resztą i każdym innym razem, moje oceny są nieobiektywne i nie ma w nich najprawdopodobniej sprawiedliwośći. I tak na przykład Polska wylądowała na 13 miejscu, bo nie lubię tego "aha, aha", które Wojtasinski robi nałogowo. Taka na przykład Hiszpania, świetne wykonanie, piosenka skoczna, latynoskie rytmy, nagie ciała szczupłych southamerykanek, a raptem środek stawki. Taka na przykład Holandia jest dwie pozycje wyżej, pomimo że wykonanie duużo gorsze. I czemu tak? Tylko temu, że z Mannzera chce mi się śmiać. Trzecie i czwarte miejsce, niby nieźle, byłby środek stawki, ale że znajomi to dostali dodatkowe profity. Wyjątkiem nad wyjątki jest Szwajcarska Cedriczek, która ewidentnie przyłożyła się do roboty i pomimo swojego niezbyt dużego jeszcze wieku świetnie wyłożyła na tacę swoje umiejętności. Z resztą muszę przyznać, że spodobała mi się już w kwalifikacjach. Oczywiście pod względem umiejętnościowo-wokalnym. No i pierwsze miejsce czyli Włochy. Tutaj wybór był bardzo prosty. Po pierwsze dostałem od nich dużą premię finansowo-motywacyjno-naprowadzającą, a po drugie głos Maryśki w tym wykonaniu jest po prostu bezcenny. Gdyby trochę ściszyć tam podkład, gdy Maryśka daje czadu w końcówce, to byłoby już całkiem zajebiście, a tak... a tak i tak pierwsze miejsce. Pragnę jeszcze dodać, że Chorwacja, która niby jest na dnie, to również zaprezentowała się dość dobrze. Trochę mi smutno, że muszę kogoś tam umieszczać. Najchętniej dałbym wszystkich od 10 miejsca w dół ex-equo, ale wtedy Robert by się czepiał, więc sami rozumiecie. No dobrze, tym sposobem myślę, że zakończyłem mój krótki-niekrótki wywód. Mam nadzieję, że trzyma się kupy i że nikt się nie obrazi.
16. Włochy - Maryśka dała czadu.😃
15. Szwajcaria - no bo ładnie.🙂
14. Mołdawia - po znajomości.
13. Francja - po znajomości.
12. Finlandia - sorry, byłabyś niżej Finlandio, bo mi niedobrze po Tobie, ale wybrałaś odpowiednią piosenkę.🙂
11. Holandia - hahahaha. xD
10. Luksemburg
9. Hiszpania
8. Rumunia
7. Macedonia
6. Islandia
5. San Marino
4. Polska
3. Słowacja
2. Andora
1. Chorwacja
0. Republika Wschodnio-Zjednoczonych Emiratów Wybrzeża Kości BoCiniej
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
kaspo pisze:
niestety Bocin (ja przypadkiem tez) jest jurorem i jego ocena jest niepodwazalna! W przeciwienstwie do kometarza i krytyki🙂
Temat zamknięty - nie można dodawać nowych postów.
W tym tygodniu do naszego katalogu ponowie dodajemy aż sześć nowości – od włoskich klasyków po energetyczne hity! 🎶🔥
Zobacz więcej