Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
![]()
rockann27 pisze:
Bez Twojej pomocy nie dałabym rady...to nasze zwycięstwo, nie mojeDzięki
)
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
Naiwność ludzka nie zna granic bez wątpienia przekracza wszystkie granice :)
Kacpersky551 ®
kacpersky551 pisze:
Tak szybko to przeliczyłeśPodejrzanie brzmi
Zamieść dokumenty z posiedzenia
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
rockann27 pisze:
O mamuniu!
Nawet nie wiecie w jakim szoku jestem![]()
Cieszę się bardzo, że piosenka się podobała, ale w życiu nie przypuszczałabym, że aż takTo miłe, chyba zacznę ryczeć...
(
Dziękuję wszystkim za oddane głosy i za wspólną zabawę no i gratuluję pozostałym)
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
robertas19 pisze:
Mam pytanie. Czy chcecie w listopadzie 2010 kolejną edycję tego zacnego konkursu????
robertas19 pisze:
Mam pytanie. Czy chcecie w listopadzie 2010 kolejną edycję tego zacnego konkursu????
robertas19 pisze:
Jak chcecie jeszcze na dniach teraz jakiś konkurs to mogę go zrobić, ale to nie będzie iSingowa Eurowizja tylko coś innego :
piter999 pisze:
robertas19 pisze:Jak chcecie jeszcze na dniach teraz jakiś konkurs to mogę go zrobić, ale to nie będzie iSingowa Eurowizja tylko coś innego :
OK
O a może iSing Hit Festiwal
robertas19 pisze:
Temat zamknięty - nie można dodawać nowych postów.
Tym razem wśród nowości znajdziecie emocjonalny utwór Krzysztofa Zalewskiego „Lepiej już było”, energiczne „ARIGATO” EKIPY, romantyczne „Dwa dni” Bletki oraz popową piosenkę Damiano Davida „The First Time”. Do tego dochodzi kultowa „Wódka” zespołu Kult oraz nowa wersja podkładu do jednego z najbardziej znanych utworów w historii muzyki, czyli „Bohemian Rhapsody” zespołu Queen.
Zobacz więcej