Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
rockann27 pisze:
Bez Twojej pomocy nie dałabym rady...to nasze zwycięstwo, nie moje 😃 Dzięki 🙂)
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
Naiwność ludzka nie zna granic bez wątpienia przekracza wszystkie granice :)
Kacpersky551 ®
kacpersky551 pisze:
Tak szybko to przeliczyłeś 😃 Podejrzanie brzmi 😃
Zamieść dokumenty z posiedzenia 😃
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
rockann27 pisze:
O mamuniu! 😃
Nawet nie wiecie w jakim szoku jestem 😃
Cieszę się bardzo, że piosenka się podobała, ale w życiu nie przypuszczałabym, że aż tak 😜 To miłe, chyba zacznę ryczeć... 🙁(
Dziękuję wszystkim za oddane głosy i za wspólną zabawę no i gratuluję pozostałym 🙂)
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
robertas19 pisze:
Mam pytanie. Czy chcecie w listopadzie 2010 kolejną edycję tego zacnego konkursu 😃 ????
robertas19 pisze:
Mam pytanie. Czy chcecie w listopadzie 2010 kolejną edycję tego zacnego konkursu 😃 ????
robertas19 pisze:
Jak chcecie jeszcze na dniach teraz jakiś konkurs to mogę go zrobić, ale to nie będzie iSingowa Eurowizja tylko coś innego :🙂
piter999 pisze:
robertas19 pisze:Jak chcecie jeszcze na dniach teraz jakiś konkurs to mogę go zrobić, ale to nie będzie iSingowa Eurowizja tylko coś innego :🙂
OK
O a może iSing Hit Festiwal
robertas19 pisze:
Temat zamknięty - nie można dodawać nowych postów.
W tym tygodniu nasz katalog wzbogacił się o aż 6 wyjątkowych utworów, które z pewnością przypadną Wam do gustu. Odkryjcie akustyczną interpretację Dody w „Dom nad wodą z czerwonym dywanem z trawy” oraz niezwykły duet sanah i Krzysztofa Zalewskiego w „Eviv
Zobacz więcej