Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
![]()
lukaszseminara pisze:
wybranywybraniec pisze:lukaszseminara pisze:wybranywybraniec pisze:lukaszseminara pisze:Ktoś tu udaje miłego, że tak powiem liże dupę.
Tobie Łukaszku jak zwykle lizanie w głowie .
Idz może na lody co?
Może nie?![]()
Wole tu zostać i pośmiać się jeszcze trochę.
Ale gdybys przyniosł Sobie lody do domu ...
mógłbyś śmiać się LIŻĄC,
Daję głowę ze wtedy byłbyś najszczęśliwszą osobą na ŚWIECIE
Zupa pomidorowa bardziej do mnie przemawia.![]()
No i dawaj głowę teraz. ;>
![]()
sajgonka pisze:
Odpowiedź nie pasuje do mojej wypowiedzi. poproszę o jasne wytłumaczenie. Bo nie mam pojęcia co napisałam nie tak.
"Jeden sprawiedliwy robi diabłu więcej kłopotów, niż milion ślepych wyznawców"
Khalil Gibran
wybranywybraniec pisze:
lukaszseminara pisze:wybranywybraniec pisze:lukaszseminara pisze:wybranywybraniec pisze:lukaszseminara pisze:Ktoś tu udaje miłego, że tak powiem liże dupę.
Tobie Łukaszku jak zwykle lizanie w głowie .
Idz może na lody co?
Może nie?![]()
Wole tu zostać i pośmiać się jeszcze trochę.
Ale gdybys przyniosł Sobie lody do domu ...
mógłbyś śmiać się LIŻĄC,
Daję głowę ze wtedy byłbyś najszczęśliwszą osobą na ŚWIECIE
Zupa pomidorowa bardziej do mnie przemawia.![]()
No i dawaj głowę teraz. ;>
Jak mi pokażesz jak liżesz zupę pomidorową)
ragazzo occhi cielo.
nie wszystko złoto co się świeci...
praetor pisze:
sajgonka piszedpowiedź nie pasuje do mojej wypowiedzi. poproszę o jasne wytłumaczenie. Bo nie mam pojęcia co napisałam nie tak.
wszystko jest w porządku pani sajgonko, pokazuję tylko że większość internautów ( w tym pani ) uważa świat wirtualny za nierzeczywisty, traktuje go jak fantazję
wydaje się,że problemy w sieci znikają wraz z wyłączeniem komputera
1. kebab jest dobry na wszystko.
2. lubię majonez.
3. zbieram zakrętki.
![]()
praetor pisze:
wszystko jest w porządku pani sajgonko, pokazuję tylko że większość internautów ( w tym pani ) uważa świat wirtualny za nierzeczywisty, traktuje go jak fantazję
wydaje się,że problemy w sieci znikają wraz z wyłączeniem komputera
wybranywybraniec pisze:
nieudana pisze:Mam pewną koncepcję na ulepszenie isinga!
Słucham ?
![]()
nieudana pisze:
wybranywybraniec pisze:nieudana pisze:Mam pewną koncepcję na ulepszenie isinga!
Słucham ?
Możemy posadzić kwiatuszki, zapalić słoneczko, wypuścić zajączki, pandy i koale, żeby sobie biegały i wprowadzały miłą atmosferę. W każdym kącie można postawić stoliczki z kawą, do którego każdy mógłby się dosiąść i miło pokonwersować.. *_*
Pięknie nie?
A tak na poważnie.. To myślę, ze w tym celu trzeba byłoby wyeliminowac połowę isinga..
Wątpliwej znajomości tematu krytyków muzycznych, którym słoń nadepnął na ucho.. Zadufane w sobie gwiazdy, które nie potrafią przyjąć konstruktywnej krytyki, słitkomciaczy i spamerów rozsyłających łancuszki i zaproszenia do swoich nagrań...
Jak dla mnie wystarczy...
Ewentualnie naprostować te grupy społeczności i nawrócić na właściwą drogę.
Aaaaaaaaaa.. No i ten.. Ludzików, którzy zakładają na forum durne wątki na forum, zeby zwrócić na siebie uwagę też..
Chociaż wtedy nie byłoby się gdzie naśmiewać.
nie wszystko złoto co się świeci...
Temat zamknięty - nie można dodawać nowych postów.
Do katalogu iSing dodaliśmy 5 nowych piosenek, które możecie już zaśpiewać. Wśród nowości znalazła się poruszająca ballada Dawida Kwiatkowskiego, emocjonalny duet Wiktorii Kidy i Oskara Cymsa, imprezowy hit EKIPY, a także nastrojowa, soulowo-popowa piosenka Olivia Dean. Do zestawu dołącza również debiutancki singiel Hani Kuzimowicz, który zdobył rozgłos po finale programu The Voice of Poland. Sprawdźcie nowe utwory i nagrajcie swoją wersję na iSing!
Zobacz więcej