Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
lukaszseminara pisze:
wybranywybraniec pisze:lukaszseminara pisze:wybranywybraniec pisze:lukaszseminara pisze:Ktoś tu udaje miłego, że tak powiem liże dupę. 🙂
Tobie Łukaszku jak zwykle lizanie w głowie .
Idz może na lody co?
Może nie? 🙂
Wole tu zostać i pośmiać się jeszcze trochę. 😉
Ale gdybys przyniosł Sobie lody do domu ...
mógłbyś śmiać się LIŻĄC,
Daję głowę ze wtedy byłbyś najszczęśliwszą osobą na ŚWIECIE 🙂
Zupa pomidorowa bardziej do mnie przemawia. 🙂
No i dawaj głowę teraz. ;>
sajgonka pisze:
Odpowiedź nie pasuje do mojej wypowiedzi. poproszę o jasne wytłumaczenie. Bo nie mam pojęcia co napisałam nie tak.
"Jeden sprawiedliwy robi diabłu więcej kłopotów, niż milion ślepych wyznawców"
Khalil Gibran
wybranywybraniec pisze:
lukaszseminara pisze:wybranywybraniec pisze:lukaszseminara pisze:wybranywybraniec pisze:lukaszseminara pisze:Ktoś tu udaje miłego, że tak powiem liże dupę. 🙂
Tobie Łukaszku jak zwykle lizanie w głowie .
Idz może na lody co?
Może nie? 🙂
Wole tu zostać i pośmiać się jeszcze trochę. 😉
Ale gdybys przyniosł Sobie lody do domu ...
mógłbyś śmiać się LIŻĄC,
Daję głowę ze wtedy byłbyś najszczęśliwszą osobą na ŚWIECIE 🙂
Zupa pomidorowa bardziej do mnie przemawia. 🙂
No i dawaj głowę teraz. ;>
Jak mi pokażesz jak liżesz zupę pomidorową 🙂)
ragazzo occhi cielo.
nie wszystko złoto co się świeci...
praetor pisze:
sajgonka pisze😲dpowiedź nie pasuje do mojej wypowiedzi. poproszę o jasne wytłumaczenie. Bo nie mam pojęcia co napisałam nie tak.
wszystko jest w porządku pani sajgonko, pokazuję tylko że większość internautów ( w tym pani ) uważa świat wirtualny za nierzeczywisty, traktuje go jak fantazję
wydaje się,że problemy w sieci znikają wraz z wyłączeniem komputera
1. kebab jest dobry na wszystko.
2. lubię majonez.
3. zbieram zakrętki.
praetor pisze:
wszystko jest w porządku pani sajgonko, pokazuję tylko że większość internautów ( w tym pani ) uważa świat wirtualny za nierzeczywisty, traktuje go jak fantazję
wydaje się,że problemy w sieci znikają wraz z wyłączeniem komputera
wybranywybraniec pisze:
nieudana pisze:Mam pewną koncepcję na ulepszenie isinga!
Słucham ?
nieudana pisze:
wybranywybraniec pisze:nieudana pisze:Mam pewną koncepcję na ulepszenie isinga!
Słucham ?
Możemy posadzić kwiatuszki, zapalić słoneczko, wypuścić zajączki, pandy i koale, żeby sobie biegały i wprowadzały miłą atmosferę. W każdym kącie można postawić stoliczki z kawą, do którego każdy mógłby się dosiąść i miło pokonwersować.. *_*
Pięknie nie?
A tak na poważnie.. To myślę, ze w tym celu trzeba byłoby wyeliminowac połowę isinga..
Wątpliwej znajomości tematu krytyków muzycznych, którym słoń nadepnął na ucho.. Zadufane w sobie gwiazdy, które nie potrafią przyjąć konstruktywnej krytyki, słitkomciaczy i spamerów rozsyłających łancuszki i zaproszenia do swoich nagrań...
Jak dla mnie wystarczy...
Ewentualnie naprostować te grupy społeczności i nawrócić na właściwą drogę.
Aaaaaaaaaa.. No i ten.. Ludzików, którzy zakładają na forum durne wątki na forum, zeby zwrócić na siebie uwagę też..
Chociaż wtedy nie byłoby się gdzie naśmiewać.🙁
nie wszystko złoto co się świeci...
Temat zamknięty - nie można dodawać nowych postów.
W nowy tydzień wskakujemy z nowościami, wśród których prezentujemy duet Sanah i Sobla z nowej części filmowego Kleksa, najnowszą piosenkę Cleo i Donatana oraz ponadczasowy przebój Stevie Wondera.
Zobacz więcej