Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
maczetta pisze:
croc pisze:Można by wprowadzić w profilu np. wykres ile jakich ocen kto wystawił 😃 Wyszłoby na jaw kto jest słitaśnym komentatorem, kto złośliwą bestią, a kto sprawiedliwym oceniaczem.
Czemu ma takie dziwne wrażenie że kolega lokam się pojawiał w tej postaci?
<<''Break Me, Shake Me''>>
anitabednaruk pisze:
robertas19 pisze:Na przykład, gdy jakiś młodszy użytkownik zwróci uwagę starszemu to od razu jest ten sam irytujący tekst, czyli: "dzieci zapraszamy na iSing Mini", na prawdę pogratulowac rozumowania co niektórym.
Robert, kolega Serek Bakuś Danio ma lat 9 i jestem pod wielkim wrażeniem jego i znalazłoby się jeszcze kilku takich mądrzejszych niż niektórzy dorośli (czyt. na przykład główni założyciele tego wątku), więc proszę nie ogólnikować.
Poza tym, wątek zgłoswzony do moderacji - forum MUZYCZNE jak sama nazwa wskazuje, służy do rozmów o MUZYCE.
Kolega Praetor, rzymski urzędnik, jakim się mianuje, sam prześlicznie wprowadził offtop, który u innych zwalcza 🙂
Tym samym zasłużył sobie na zaszczytna nazwę TROLLA, którą to nazwą okresla każdego, kogo napotka 🙂
Pozdrawiam serdecznie i wracam do dalszej lektury 🙂
croc pisze:
W sumie to idea Nagrań Dnia (która wcale nie jest idealna) i konkursów organizowanych przez iSing to jedyne, co pozwala jeszcze jako tako odróżnić prawdziwe perły od wyjców. Jedni i drudzy mają zazwyczaj prawie same szóstki, więc chociaż tyle.
Edytowano 16 stycznia 2012 o 18:27.
anitabednaruk pisze:
robertas19 pisze:Na przykład, gdy jakiś młodszy użytkownik zwróci uwagę starszemu to od razu jest ten sam irytujący tekst, czyli: "dzieci zapraszamy na iSing Mini", na prawdę pogratulowac rozumowania co niektórym.
Robert, kolega Serek Bakuś Danio ma lat 9 i jestem pod wielkim wrażeniem jego i znalazłoby się jeszcze kilku takich mądrzejszych niż niektórzy dorośli (czyt. na przykład główni założyciele tego wątku), więc proszę nie ogólnikować.
Poza tym, wątek zgłoswzony do moderacji - forum MUZYCZNE jak sama nazwa wskazuje, służy do rozmów o MUZYCE.
Kolega Praetor, rzymski urzędnik, jakim się mianuje, sam prześlicznie wprowadził offtop, który u innych zwalcza 🙂
Tym samym zasłużył sobie na zaszczytna nazwę TROLLA, którą to nazwą okresla każdego, kogo napotka 🙂
bocin pisze:
Po za tym jestem ogromnym przeciwnikiem ograniczania komukolwiek dostępu. Jeśli ktoś lubi śpiewać i chce się wypowiadać, niech to robi. Nie każdy musi mieć rację. Nie każdy musi wiedzieć dobrze, dokładnie i wspaniale. Nie każdy musi mieć identyczne podejście do życia. Tak samo jak mi może się nie podobać, iż ktoś zakłada "durne" tematy na forum, tak samo komuś może się nie podobać, że ja zamieszczam "durne" wg niego nagrania. Czy to oznacza, iż powinienem opuścić iSing? Co decyduje o tym, że coś jest 'durne', a coś innego nie? Jaka jest szansa, że w momencie, w którym robię coś durnego, zdaje sobie sprawę, że to co robię jest durne? Szanujmy się wzajemnie, starajmy się zrozumieć bliźniego. Ocenę zostawmy sędziom.
"Jeden sprawiedliwy robi diabłu więcej kłopotów, niż milion ślepych wyznawców"
Khalil Gibran
wybranywybraniec pisze:
anitabednaruk pisze:robertas19 pisze:Na przykład, gdy jakiś młodszy użytkownik zwróci uwagę starszemu to od razu jest ten sam irytujący tekst, czyli: "dzieci zapraszamy na iSing Mini", na prawdę pogratulowac rozumowania co niektórym.
Norma!!!!
Czarna lista i zgłaszanie do moderacji to jest to co wychodzi niektórym najlepiej 🙂))
Gratuluję polotu.
bocin pisze:
Po za tym jestem ogromnym przeciwnikiem ograniczania komukolwiek dostępu. Jeśli ktoś lubi śpiewać i chce się wypowiadać, niech to robi. Nie każdy musi mieć rację. Nie każdy musi wiedzieć dobrze, dokładnie i wspaniale. Nie każdy musi mieć identyczne podejście do życia. Tak samo jak mi może się nie podobać, iż ktoś zakłada "durne" tematy na forum, tak samo komuś może się nie podobać, że ja zamieszczam "durne" wg niego nagrania. Czy to oznacza, iż powinienem opuścić iSing? Co decyduje o tym, że coś jest 'durne', a coś innego nie? Jaka jest szansa, że w momencie, w którym robię coś durnego, zdaje sobie sprawę, że to co robię jest durne? Szanujmy się wzajemnie, starajmy się zrozumieć bliźniego. Ocenę zostawmy sędziom.
anitabednaruk pisze:
Czarnej jeszcze nie użyłam, Wybrańcu, więc licz się ze słowami 🙂
bocin pisze:
croc pisze:
Właśnie, idea wyboru Nagrania Dnia raczej nie jest sensowna, ale na szczęście przeważnie nagrania dnia są naprawdę dobre. Ale taka osoba jak ja, która częściej wystawia np. 4 niż 6 i nikomu się nie podlizuje, raczej nie ma co liczyć na wygranie w rankingu, nawet jak nagram coś genialnego (a niedługo mam nadzieję nagram!) 😛
nieudana pisze:
(...)Ale jeśli ktoś naprawdę lubi śpiewać, upublicznia nagrania i daje możliwość ich komentowania, to niech sie liczy z tym, ze nie będzie dostawał samych 6... Jeśli nie chce byc szczerze oceniany, to niech ustawi możliwość komentowania tylko dla znajomych. Przecież może kontrolować kto do nich należy, prawda?
"Jeden sprawiedliwy robi diabłu więcej kłopotów, niż milion ślepych wyznawców"
Khalil Gibran
Temat zamknięty - nie można dodawać nowych postów.