Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
nieudana pisze:
A tak na poważnie.. To myślę, ze w tym celu trzeba byłoby wyeliminowac połowę isinga..
Wątpliwej znajomości tematu krytyków muzycznych, którym słoń nadepnął na ucho.. Zadufane w sobie gwiazdy, które nie potrafią przyjąć konstruktywnej krytyki, słitkomciaczy i spamerów rozsyłających łancuszki i zaproszenia do swoich nagrań...
Jak dla mnie wystarczy...
Ewentualnie naprostować te grupy społeczności i nawrócić na właściwą drogę.
Aaaaaaaaaa.. No i ten.. Ludzików, którzy zakładają na forum durne wątki na forum, zeby zwrócić na siebie uwagę też..
Chociaż wtedy nie byłoby się gdzie naśmiewać.🙁
"Jeden sprawiedliwy robi diabłu więcej kłopotów, niż milion ślepych wyznawców"
Khalil Gibran
888888 pisze:
Ja dodatkowo wprowadziłabym ograniczenie wiekowe i zlikwidowała durne oceny😛
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
robertas19 pisze:
Na przykład, gdy jakiś młodszy użytkownik zwróci uwagę starszemu to od razu jest ten sam irytujący tekst, czyli: "dzieci zapraszamy na iSing Mini", na prawdę pogratulowac rozumowania co niektórym.
nieudana pisze:
888888 pisze:Ja dodatkowo wprowadziłabym ograniczenie wiekowe i zlikwidowała durne oceny😛
Ograniczenie wiekowe owszem, fajnie... Ale kto by to sprawdzał? I jak?
Oceny sa dobre.. dopóki ktoś je umiejętnie wystawia..
Bo jak widze komentarze "Supcio, ślicznie, pieknie" i takie tam srutututu, to mnie dźwiga.. I odechciewa mi się..🙁
Po to wystawiam tu nagrania, bo chcę się naumieć śpiewac i chcę wiedziec co mam poprawić.. -,-
nie wszystko złoto co się świeci...
lalalala....
nieudana pisze:
Aaaaaaaaaa.. No i ten.. Ludzików, którzy zakładają na forum durne wątki na forum, zeby zwrócić na siebie uwagę też..
praetor pisze:
nieudana pisze:A tak na poważnie.. To myślę, ze w tym celu trzeba byłoby wyeliminowac połowę isinga..
Wątpliwej znajomości tematu krytyków muzycznych, którym słoń nadepnął na ucho.. Zadufane w sobie gwiazdy, które nie potrafią przyjąć konstruktywnej krytyki, słitkomciaczy i spamerów rozsyłających łancuszki i zaproszenia do swoich nagrań...
Jak dla mnie wystarczy...
Ewentualnie naprostować te grupy społeczności i nawrócić na właściwą drogę.
nie trzeba nikogo eliminować tylko skutecznie zniechęcić do tego typu działalności
i można to zrobić w sposób kulturalny
croc pisze:
W sumie to idea Nagrań Dnia (która wcale nie jest idealna) i konkursów organizowanych przez iSing to jedyne, co pozwala jeszcze jako tako odróżnić prawdziwe perły od wyjców. Jedni i drudzy mają zazwyczaj prawie same szóstki, więc chociaż tyle.
888888 pisze:
nieudana pisze:888888 pisze:Ja dodatkowo wprowadziłabym ograniczenie wiekowe i zlikwidowała durne oceny😛
Bo jak widze komentarze "Supcio, ślicznie, pieknie" i takie tam srutututu, to mnie dźwiga.. I odechciewa mi się..🙁
Po to wystawiam tu nagrania, bo chcę się naumieć śpiewac i chcę wiedziec co mam poprawić.. -,-
oceny to problem, spróbuj tylko dać piątkę lub czwórkę to spalą Cię na stosie i jeszcze obrzucą pomidorami😛
😃
nieudana pisze:
888888 pisze:nieudana pisze:888888 pisze:Ja dodatkowo wprowadziłabym ograniczenie wiekowe i zlikwidowała durne oceny😛
oceny to problem, spróbuj tylko dać piątkę lub czwórkę to spalą Cię na stosie i jeszcze obrzucą pomidorami😛
😃No to przeciez napisałam o tym, ze albo nalezy ich zlikwidować albo sprowadzić na właściwą drogę.
🙂
Poza tym niech rzucają.. Że im tak nie żal jedzenia marnować..
Ja się tam nie przejmuję, bo jak komentuję nagrania, to wystawiam oceny zgodne ze swoim sumieniem i nie sugeruję się isingowymi opisami ocen..
Temat zamknięty - nie można dodawać nowych postów.
W tym tygodniu do katalogu iSing dołączyło 5 utworów pełnych emocji i różnorodnych brzmień! Poruszająca interpretacja poezji, viralowy hit TikToka, folk w nowoczesnym wydaniu, ballada o rozstaniu i kultowy przebój, który niezmiennie porywa do tańca. 🎤🎶
Zobacz więcej