Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
nieudana pisze:
A tak na poważnie.. To myślę, ze w tym celu trzeba byłoby wyeliminowac połowę isinga..
Wątpliwej znajomości tematu krytyków muzycznych, którym słoń nadepnął na ucho.. Zadufane w sobie gwiazdy, które nie potrafią przyjąć konstruktywnej krytyki, słitkomciaczy i spamerów rozsyłających łancuszki i zaproszenia do swoich nagrań...
Jak dla mnie wystarczy...
Ewentualnie naprostować te grupy społeczności i nawrócić na właściwą drogę.
Aaaaaaaaaa.. No i ten.. Ludzików, którzy zakładają na forum durne wątki na forum, zeby zwrócić na siebie uwagę też..
Chociaż wtedy nie byłoby się gdzie naśmiewać.
"Jeden sprawiedliwy robi diabłu więcej kłopotów, niż milion ślepych wyznawców"
Khalil Gibran
888888 pisze:
Ja dodatkowo wprowadziłabym ograniczenie wiekowe i zlikwidowała durne oceny
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
![]()
robertas19 pisze:
Na przykład, gdy jakiś młodszy użytkownik zwróci uwagę starszemu to od razu jest ten sam irytujący tekst, czyli: "dzieci zapraszamy na iSing Mini", na prawdę pogratulowac rozumowania co niektórym.
![]()
nieudana pisze:
888888 pisze:Ja dodatkowo wprowadziłabym ograniczenie wiekowe i zlikwidowała durne oceny
Ograniczenie wiekowe owszem, fajnie... Ale kto by to sprawdzał? I jak?
Oceny sa dobre.. dopóki ktoś je umiejętnie wystawia..
Bo jak widze komentarze "Supcio, ślicznie, pieknie" i takie tam srutututu, to mnie dźwiga.. I odechciewa mi się..
Po to wystawiam tu nagrania, bo chcę się naumieć śpiewac i chcę wiedziec co mam poprawić.. -,-
nie wszystko złoto co się świeci...
lalalala....
nieudana pisze:
Aaaaaaaaaa.. No i ten.. Ludzików, którzy zakładają na forum durne wątki na forum, zeby zwrócić na siebie uwagę też..
praetor pisze:
nieudana pisze:A tak na poważnie.. To myślę, ze w tym celu trzeba byłoby wyeliminowac połowę isinga..
Wątpliwej znajomości tematu krytyków muzycznych, którym słoń nadepnął na ucho.. Zadufane w sobie gwiazdy, które nie potrafią przyjąć konstruktywnej krytyki, słitkomciaczy i spamerów rozsyłających łancuszki i zaproszenia do swoich nagrań...
Jak dla mnie wystarczy...
Ewentualnie naprostować te grupy społeczności i nawrócić na właściwą drogę.
nie trzeba nikogo eliminować tylko skutecznie zniechęcić do tego typu działalności
i można to zrobić w sposób kulturalny
![]()
croc pisze:
W sumie to idea Nagrań Dnia (która wcale nie jest idealna) i konkursów organizowanych przez iSing to jedyne, co pozwala jeszcze jako tako odróżnić prawdziwe perły od wyjców. Jedni i drudzy mają zazwyczaj prawie same szóstki, więc chociaż tyle.
888888 pisze:
nieudana pisze:888888 pisze:Ja dodatkowo wprowadziłabym ograniczenie wiekowe i zlikwidowała durne oceny
Bo jak widze komentarze "Supcio, ślicznie, pieknie" i takie tam srutututu, to mnie dźwiga.. I odechciewa mi się..
Po to wystawiam tu nagrania, bo chcę się naumieć śpiewac i chcę wiedziec co mam poprawić.. -,-
oceny to problem, spróbuj tylko dać piątkę lub czwórkę to spalą Cię na stosie i jeszcze obrzucą pomidorami
nieudana pisze:
888888 pisze:nieudana pisze:888888 pisze:Ja dodatkowo wprowadziłabym ograniczenie wiekowe i zlikwidowała durne oceny
oceny to problem, spróbuj tylko dać piątkę lub czwórkę to spalą Cię na stosie i jeszcze obrzucą pomidoramiNo to przeciez napisałam o tym, ze albo nalezy ich zlikwidować albo sprowadzić na właściwą drogę.
Poza tym niech rzucają.. Że im tak nie żal jedzenia marnować..
Ja się tam nie przejmuję, bo jak komentuję nagrania, to wystawiam oceny zgodne ze swoim sumieniem i nie sugeruję się isingowymi opisami ocen..
Temat zamknięty - nie można dodawać nowych postów.
Do katalogu iSing dodaliśmy 5 nowych piosenek, które możecie już zaśpiewać. Wśród nowości znalazła się poruszająca ballada Dawida Kwiatkowskiego, emocjonalny duet Wiktorii Kidy i Oskara Cymsa, imprezowy hit EKIPY, a także nastrojowa, soulowo-popowa piosenka Olivia Dean. Do zestawu dołącza również debiutancki singiel Hani Kuzimowicz, który zdobył rozgłos po finale programu The Voice of Poland. Sprawdźcie nowe utwory i nagrajcie swoją wersję na iSing!
Zobacz więcej