Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
nieudana pisze:
croc pisze:Właśnie, idea wyboru Nagrania Dnia raczej nie jest sensowna, ale na szczęście przeważnie nagrania dnia są naprawdę dobre. Ale taka osoba jak ja, która częściej wystawia np. 4 niż 6 i nikomu się nie podlizuje, raczej nie ma co liczyć na wygranie w rankingu, nawet jak nagram coś genialnego (a niedługo mam nadzieję nagram!) 😛
Croc, jeśli nagrasz coś genialnego (nie mówię, ze Twoje nagrania mi się nie podobają, bo podobają), ale jeśli nagrasz coś naprawdę fajnego, ambitnego i w ogóle i mi się spodoba, to Cie osobiście wrzucę do rankingu i sprawdzimy jak potoczą się Twoje losy.😃
Ja też nie wystawiam samych 6.. Częściej nawet 2 i 3.. xD
lalalala....
praetor pisze:
nieudana pisze🙁...)Ale jeśli ktoś naprawdę lubi śpiewać, upublicznia nagrania i daje możliwość ich komentowania, to niech sie liczy z tym, ze nie będzie dostawał samych 6... Jeśli nie chce byc szczerze oceniany, to niech ustawi możliwość komentowania tylko dla znajomych. Przecież może kontrolować kto do nich należy, prawda?
takie samo trzeba mieć podejście do otrzymywanych ocen
nie zawsze będą szczere i albo je zignorujemy jako niewiarygodne albo możliwość oceniania pozostawimy wyłącznie swoim znajomym
nieudana pisze:
BoCian masz rację...
Ale jeśli ktoś naprawdę lubi śpiewać, upublicznia nagrania i daje możliwość ich komentowania, to niech sie liczy z tym, ze nie będzie dostawał samych 6... Jeśli nie chce byc szczerze oceniany, to niech ustawi możliwość komentowania tylko dla znajomych. Przecież może kontrolować kto do nich należy, prawda?
Patrz jak się ustawił Włodi np. Powrzucał wszystkich słyszacych i krytykujących na czarną listę i cieszy się niesamowicie wysoką średnią..
Takie rozwiązanie powinien przyjąć każdy, kto nie toleruje szczerych uwag na temat swojego śpiewu..
Albo zaakceptować to, że skala ocen składa się z sześciu cyfr, a nie tylko jednej.
Edytowano 16 stycznia 2012 o 18:43.
croc pisze:
Niedługo prawdopodobnie ujawnię swoje ryło 🙂
<<''Break Me, Shake Me''>>
nieudana pisze:
praetor pisze:nieudana pisze🙁...)Ale jeśli ktoś naprawdę lubi śpiewać, upublicznia nagrania i daje możliwość ich komentowania, to niech sie liczy z tym, ze nie będzie dostawał samych 6... Jeśli nie chce byc szczerze oceniany, to niech ustawi możliwość komentowania tylko dla znajomych. Przecież może kontrolować kto do nich należy, prawda?
takie samo trzeba mieć podejście do otrzymywanych ocen
nie zawsze będą szczere i albo je zignorujemy jako niewiarygodne albo możliwość oceniania pozostawimy wyłącznie swoim znajomym
Praetor, jeśli ktos nie potrafi być szczery i wystawić odpowiedniej oceny, to niech nie będzie.. Ale wiele razy, kiedy wystawiłam komuś 5 i dołączyłam komentarz z uzasadnieniem, nade mną było z 10 osób, które skrytykowały mnie za to, ze nie dałam 6, po czym stwierdziły, ze jestem głucha.. Jaki jest sens?
nieudana pisze:
@Izabka, a ja korzystam z wszystkich ocen.. Jeśli jest coś, czego naprawdę nie da się słuchac to daję 1 bez wahania..
Po to jest skala 1-6, zeby z niej korzystać w uzasadnionych przypadkach..🙂
nieudana pisze:
BoCianku, dla mnie jesteś idealny.. Kocham Cię takim jakim jesteś..
mortygirl pisze:
croc pisze:Niedługo prawdopodobnie ujawnię swoje ryło 🙂
niestety nie da Ci to gwarancji wygrania w ranku :]
W rankingu wyróżnienia zdobywają przeważnie (choć są nieliczne wyjątki) osoby tu znane. Trzeba mieć farta, aby w ogóle dostać się do ''magicznej'' dziesiątki a potem spędzić cały dzień przed kompem i oceniać nagrania innych w słodkiej nadziei, że się odwdzięczą 😛 W ogóle jak dla mnie ten ranking to jakaś porażka. Kiedyś się nim jarałam, ale na szczęście mi przeszło 😉
bocin pisze:
nieudana pisze:BoCianku, dla mnie jesteś idealny.. Kocham Cię takim jakim jesteś..
A Włodiego i Netusie?
bocin pisze:
nieudana pisze:BoCianku, dla mnie jesteś idealny.. Kocham Cię takim jakim jesteś..
A Włodiego i Netusie?
Edytowano 16 stycznia 2012 o 18:59.
nieudana pisze:
Nawet z tymi nieszczerymi szósteczkami...
Temat zamknięty - nie można dodawać nowych postów.