Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
verin pisze:
REGULAMIN ISING
Użytkownik nie może korzystać z usług Serwisu:
a.w sposób niezgodny z charakterem i przeznaczeniem usług, w szczególności, w sposób uniemożliwiający lub zakłócający korzystanie z Serwisu przez innych Użytkowników,
d.w sposób godzący w integralność i destabilizację Serwisu.
przypominam , że charakter tego portalu jest muzyczny a dokładniej jest to portal z muzyką karaoke gdzie ludzie śpiewają dla zabawy🙂 swoimi postami wywołujecie również destabilizację serwisu jak i działacie niezgodnie z charakterem i przeznaczeniem portalu iSing
verin pisze:
REGULAMIN ISING
Użytkownik nie może korzystać z usług Serwisu:
a.w sposób niezgodny z charakterem i przeznaczeniem usług, w szczególności, w sposób uniemożliwiający lub zakłócający korzystanie z Serwisu przez innych Użytkowników,
d.w sposób godzący w integralność i destabilizację Serwisu.
przypominam , że charakter tego portalu jest muzyczny a dokładniej jest to portal z muzyką karaoke gdzie ludzie śpiewają dla zabawy🙂 swoimi postami wywołujecie również destabilizację serwisu jak i działacie niezgodnie z charakterem i przeznaczeniem portalu iSing
ising.pl
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
bocin pisze:
Chciałbym się ponownie włączyć do dyskusji, ale jak słusznie zauważyłeś, trochę boję się Pana Kuby. Jeszcze nigdy nie zostałem o nic oskarżony (przez władze tegoż portalu oczywiście) i nie chcę, aby moja szczęśliwa passa się skończyła.
Ale... co mi tam. 😛
Tak ogólnie to ja uważam, iż dlatego niektórzy jeżdżą na zloty i zawierają przyjaźnie, bo grupowo jest prościej grzeszyć. Na przykład mógłbym podać kiboli piłkarskich, bądź blokowych dresiarzy. Spotykają się na osiedlu, jeżdżą razem na mecze, tworzą przyjaźnie, ale oczywiście są złymi ludźmi. 🙂
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
robertas19 pisze:
Zakładanie takiego typu tematów w odpowiednim do tego dziale nie kwalifikuje się do destabilizacji portalu, należy się bardziej postarac, ażeby te podpunkty regulaminu złamac, ale to tylko moje zdanie 😉
anitabednaruk pisze:
Dyskusja jest na temat przemiany moralnej, spowodowanej, jakżeby inaczej, przez uzytkowników Praetor oraz Wybraniec, czy o regulaminie i o tym, kto go łamie, a kto nie?
Bo się zagubiłam.
Temat zamknięty - nie można dodawać nowych postów.
W nowy tydzień wskakujemy z nowościami, wśród których prezentujemy duet Sanah i Sobla z nowej części filmowego Kleksa, najnowszą piosenkę Cleo i Donatana oraz ponadczasowy przebój Stevie Wondera.
Zobacz więcej