Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
praetor pisze:
memphis pisze:Niestety nawet w sieci trzeba sobie wyrobić markę, żeby mieć posłuch. Pisząc posty w stylu "jakże niecna i zła jest pewna grupa użytkowników, powinni przywdziać worki konopne i na znak skruchy posypać głowy popiołem" autorytetem nie zostaniesz - przypominam - portal muzyczny.
celem mojego działania z pewnością nie było wyrobienie sobie marki czy autorytetu
chciałem ukazać problem tej społeczności i chyba mi się udało
każdy sam decyduje kto jest dla niego wzorem
życzę powodzenia w podejmowaniu słusznych decyzji
nie wszystko złoto co się świeci...
1. kebab jest dobry na wszystko.
2. lubię majonez.
3. zbieram zakrętki.
mortygirl pisze:
nieudana pisze:mortygirl pisze:nieudana pisze:mortygirl piszean Svvistak to też jest moim zdaniem nie bez winy. Trzeba być obiektywnym. Dla mnie Makol/Lokam i Svvistak zachowują się jak dwaj chłopcy w piaskownicy
no cóż i tak bywa
Ale zauważ Mortygirl, że nikt poza oczywiście tzw. "Sektą Makola", w której istnienie śmiem powątpiewać, nie zwrócił na to uwagi i nie zganił go za to.. Nawet Praetor, który tak zaciekle broni porządku na isingu, a z tego co dobrze pamiętam Wybraniec nawet mu przyklaskiwał.. Więc ja pytam - Gdzie ten obiektywizm? W przypadku, gdy ktoś jest stronniczy obiektywizm nie istnieje..
jak można szanownemu Świstakowi coś napisać? skoro On wszystkich rzuca na czarną :] LOL
Mylisz się moja droga..Był okres, w którym każdy za wyjątkiem Makola mógł pisac mu pod nagraniami..
A nawet wydaje mi się, że wypowiadałaś się pod jednym z nich, w którym przytoczył Twoją wypowiedź..;]
Więc jednak można było mu COŚ napisać..
Po moim pierwszym i zarazem ostatnim komencie pod jego nagraniem od razu mnie przyblokował. Więc chyba nie bardzo można było mu coś napisaćjak ochłonęłam, było za późno
![]()
A tak swoją drogą może by tak zacząć wszystko od 'czystej kartki' ?![]()
nieudana pisze:
Sajgon, póki co jeszcze się nikt nie żre.
Na razie jest tylko wymiana zdań..
2. lubię majonez.
3. zbieram zakrętki.
![]()
wybranywybraniec pisze:
Moja propozycja brzmi ;
Może nie piszmy o osobach ,które nie mogą z róznych powodów sie tutaj wypowiedzieć.
Temat był zupełnie inny i nie była a ni nie jest to żadna prowokacja.
Zwykłe ludzkie pytanie ,czy to az tak cięzko zrozumieć .?
"Jeden sprawiedliwy robi diabłu więcej kłopotów, niż milion ślepych wyznawców"
Khalil Gibran
sajgonka pisze:
nieudana pisze:Sajgon, póki co jeszcze się nikt nie żre.
poczekaj, poczekaj.
przecież sama wiesz jak zawsze to wszystko później wygląda.
praetor pisze:
wybranywybraniec pisze:Moja propozycja brzmi ;
Może nie piszmy o osobach ,które nie mogą z róznych powodów sie tutaj wypowiedzieć.
popieram
zostawmy wątek pana Makola i Svvistaka (to w końcu wyłącznie ich problem ) i powróćmy do tematu
![]()
nieudana pisze:
praetor pisze:wybranywybraniec pisze:Moja propozycja brzmi ;
popieram
zostawmy wątek pana Makola i Svvistaka (to w końcu wyłącznie ich problem ) i powróćmy do tematu
Skoro ich problem, to dlaczego ciągle się go czepiasz?)
Dobra.. Już sobie idę, bo jeszcze przestanę was lubić i będzie kicha...
nieudana pisze:
sajgonka pisze:nieudana pisze:Sajgon, póki co jeszcze się nikt nie żre.
poczekaj, poczekaj.
przecież sama wiesz jak zawsze to wszystko później wygląda.
Jak sie zaczną kłócić, to ja się zmywam..
Jakoś ostatnio humoru na sprzeczki brak...
2. lubię majonez.
3. zbieram zakrętki.
![]()
nieudana pisze:
A co do pytania w temacie, to moja odpowiedź brzmi : Nie.)
a kto umarł, ten nie żyje!
wybranywybraniec pisze:
nieudana piszeraetor pisze:wybranywybraniec pisze:Moja propozycja brzmi ;
popieram
Skoro ich problem, to dlaczego ciągle się go czepiasz?)
Dobra.. Już sobie idę, bo jeszcze przestanę was lubić i będzie kicha...
Zauważ ze nie wplątałem Panów Makola I Svvistaka ..ktoś to zrobił znacznie wczesniej .Sprawa zaszła za daleko stąd moja propozycja.
Dlaczego traktujesz każdy wpis jako atak ?
Temat zamknięty - nie można dodawać nowych postów.
Do katalogu iSing dodaliśmy 5 nowych piosenek, które możecie już zaśpiewać. Wśród nowości znalazła się poruszająca ballada Dawida Kwiatkowskiego, emocjonalny duet Wiktorii Kidy i Oskara Cymsa, imprezowy hit EKIPY, a także nastrojowa, soulowo-popowa piosenka Olivia Dean. Do zestawu dołącza również debiutancki singiel Hani Kuzimowicz, który zdobył rozgłos po finale programu The Voice of Poland. Sprawdźcie nowe utwory i nagrajcie swoją wersję na iSing!
Zobacz więcej