Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
memphis pisze:
spytam się grzecznie - po co Ci to umoralnianie isingowiczów na siłe?? Latasz tak po wszystkich serwisach społecznościowych? Myślałem że moda na don Kichota i wybrańca narodów już minęła.
"Jeden sprawiedliwy robi diabłu więcej kłopotów, niż milion ślepych wyznawców"
Khalil Gibran
praetor pisze:
nieudana pisze😛raetor.. Ponowię pytanie, bo te na profilu Sira olałeś.. - Dlaczego wszyscy czepiają się znajomych Makola za to, ze zabierają głos w różnych tematach, a nikt nie widzi tego co wyprawia svvistak?
pani nieudana, nie mam pojęcia kto jest znajomym Makola
nie podobają mi się po prostu te osoby, które notorycznie zaśmiecają tematy - ubliżają innym użytkownikom, wyśmiewają ich, robią offtop itp (jeśli potrzebne przykłady to przedstawię)
nie podobają mi się osoby, które biorą udział w procederach typu: nagrywanie niestosownych filmów mających na celu prowokację i ośmieszenie, przerabiają zdjęcia
nie podobają mi się osoby, które przyzwalają na tego typu zajścia
czy dlatego,że mam "kręgosłup moralny" stałem się waszym wrogiem ?
nieudana pisze:
wybranywybraniec pisze:nieudana pisze:wybranywybraniec pisze:nieudana pisze😛oznac dwie osoby w jednym ciele....? Toż to moje marzenie...
🙂
Dwie osoby w jednym ciele?
Też chetnie bym poznał .Jesli takowe osoby beda na zlocie, to postaram się dotrzeć.
Jeśli Ty przyjedziesz, to równocześnie zjawią się też dwie osoby w jednym ciele...
Ok ...w takim razie weź ze sobą tę grzeczną nieudaną bo rozumiem że rozwydrzona bedzie na miejscu ?
Ależ Zenku, ja zawsze jestem grzeczna.. Choć czasem lubię zgrywać wredną sukę.. Kazdy ma jakies potrzeby, czyż nie?
Innej nieudanej nie znam.. Mówiąc o dwóch osobach w jednym ciele miałam na myśli Ciebie.😉
nieudana pisze:
Gdzie byłeś szanowny panie, kiedy to świstak obrażał Makola i jego rodzinę w swoich mało kulturalnych, prowokacyjnych i ośmieszających jego samego nagraniach?
Edytowano 16 stycznia 2012 o 16:49.
Khalil Gibran
mortygirl pisze:
nieudana pisze:mortygirl pisze😛an Svvistak to też jest moim zdaniem nie bez winy. Trzeba być obiektywnym. Dla mnie Makol/Lokam i Svvistak zachowują się jak dwaj chłopcy w piaskownicy
😛 no cóż i tak bywa
Ale zauważ Mortygirl, że nikt poza oczywiście tzw. "Sektą Makola", w której istnienie śmiem powątpiewać, nie zwrócił na to uwagi i nie zganił go za to.. Nawet Praetor, który tak zaciekle broni porządku na isingu, a z tego co dobrze pamiętam Wybraniec nawet mu przyklaskiwał.. Więc ja pytam - Gdzie ten obiektywizm? W przypadku, gdy ktoś jest stronniczy obiektywizm nie istnieje..
jak można szanownemu Świstakowi coś napisać? skoro On wszystkich rzuca na czarną :] LOL
praetor pisze:
sam jestem członkiem tej społeczności, może nie upubliczniam nagrań ale lubię śpiewać i śpiewam w domowym zaciszu
to wy zdecydujecie jakimi ludźmi będziecie
wybranywybraniec pisze:
nieudana pisze:wybranywybraniec pisze:nieudana pisze:wybranywybraniec pisze:nieudana pisze😛oznac dwie osoby w jednym ciele....? Toż to moje marzenie...
🙂
Dwie osoby w jednym ciele?
Też chetnie bym poznał .Jesli takowe osoby beda na zlocie, to postaram się dotrzeć.
Jeśli Ty przyjedziesz, to równocześnie zjawią się też dwie osoby w jednym ciele...
Ok ...w takim razie weź ze sobą tę grzeczną nieudaną bo rozumiem że rozwydrzona bedzie na miejscu ?
Ależ Zenku, ja zawsze jestem grzeczna.. Choć czasem lubię zgrywać wredną sukę.. Kazdy ma jakies potrzeby, czyż nie?
Innej nieudanej nie znam.. Mówiąc o dwóch osobach w jednym ciele miałam na myśli Ciebie.😉
A ja nie znam Zenka🙂
więc bedziesz musiała zadowolić sie tylko mną i nie musisz absolutnie zgrywac przede mną wrednej suki .To nie w moim guście.
praetor pisze:
memphis pisze:spytam się grzecznie - po co Ci to umoralnianie isingowiczów na siłe?? Latasz tak po wszystkich serwisach społecznościowych? Myślałem że moda na don Kichota i wybrańca narodów już minęła.
nikogo na siłę nie umoralniam, pokazałem,że jest problem i to duży problem
sam jestem członkiem tej społeczności, może nie upubliczniam nagrań ale lubię śpiewać i śpiewam w domowym zaciszu
to wy zdecydujecie jakimi ludźmi będziecie
jeśli moja walka jest daremna, trudno
jestem dumny z tego,że jestem sobą
żadna grupa tego nie zmeni
a kto umarł, ten nie żyje!
nieudana pisze:
mortygirl pisze:nieudana pisze:mortygirl pisze😛an Svvistak to też jest moim zdaniem nie bez winy. Trzeba być obiektywnym. Dla mnie Makol/Lokam i Svvistak zachowują się jak dwaj chłopcy w piaskownicy
😛 no cóż i tak bywa
Ale zauważ Mortygirl, że nikt poza oczywiście tzw. "Sektą Makola", w której istnienie śmiem powątpiewać, nie zwrócił na to uwagi i nie zganił go za to.. Nawet Praetor, który tak zaciekle broni porządku na isingu, a z tego co dobrze pamiętam Wybraniec nawet mu przyklaskiwał.. Więc ja pytam - Gdzie ten obiektywizm? W przypadku, gdy ktoś jest stronniczy obiektywizm nie istnieje..
jak można szanownemu Świstakowi coś napisać? skoro On wszystkich rzuca na czarną :] LOL
Mylisz się moja droga..🙂 Był okres, w którym każdy za wyjątkiem Makola mógł pisac mu pod nagraniami..
A nawet wydaje mi się, że wypowiadałaś się pod jednym z nich, w którym przytoczył Twoją wypowiedź..;]
Więc jednak można było mu COŚ napisać..🙂
Poza tym pisząc to, miałam raczej na myśli Praetora, który próbuje nawrócić nas, a krzywdzące teksty Svvistaka są mu obojętne...
nieudana pisze:
mortygirl pisze:nieudana pisze:mortygirl pisze😛an Svvistak to też jest moim zdaniem nie bez winy. Trzeba być obiektywnym. Dla mnie Makol/Lokam i Svvistak zachowują się jak dwaj chłopcy w piaskownicy
😛 no cóż i tak bywa
Mylisz się moja droga..🙂 Był okres, w którym każdy za wyjątkiem Makola mógł pisac mu pod nagraniami..
A nawet wydaje mi się, że wypowiadałaś się pod jednym z nich, w którym przytoczył Twoją wypowiedź..;]
<<''Break Me, Shake Me''>>
memphis pisze:
Niestety nawet w sieci trzeba sobie wyrobić markę, żeby mieć posłuch. Pisząc posty w stylu "jakże niecna i zła jest pewna grupa użytkowników, powinni przywdziać worki konopne i na znak skruchy posypać głowy popiołem" autorytetem nie zostaniesz - przypominam - portal muzyczny.
Edytowano 16 stycznia 2012 o 16:58.
Khalil Gibran
1. kebab jest dobry na wszystko.
2. lubię majonez.
3. zbieram zakrętki.
sajgonka pisze:
praetor - "publikujecie w dalszym ciągu nagrania, które mają sprowokować osobę svvistaka, komentujecie te nagrania, jakie to nie są zabawne
to jest w porządku?"
Ja nic nie publikuje, więc proszę nie pisać w liczbie mnogiej ;>
praetor pisze:
czy nie jest prawdą że pan svvistak został ukarany za to nagranie czasową blokadą konta?
czy nie jest prawdą,że nagranie to było odpowiedzią na prowokację pana Makola, którą w pełni i ślepo poparliście?
i czy nie jest prawdą,że pan svvistak zaprzestał tego typu działań a z waszej strony trwają one nadal?
praetor pisze:
publikujecie w dalszym ciągu nagrania, które mają sprowokować osobę svvistaka, komentujecie te nagrania, jakie to nie są zabawne
to jest w porządku?
czy chociaż jedna osoba oprócz mnie sprzeciwiła się temu ?
wybranywybraniec pisze:
nieudana pisze:mortygirl pisze:nieudana pisze:mortygirl pisze😛an Svvistak to też jest moim zdaniem nie bez winy. Trzeba być obiektywnym. Dla mnie Makol/Lokam i Svvistak zachowują się jak dwaj chłopcy w piaskownicy
😛 no cóż i tak bywa
Poza tym pisząc to, miałam raczej na myśli Praetora, który próbuje nawrócić nas, a krzywdzące teksty Svvistaka są mu obojętne...
Nieudana mam prośbe .
Gdybyś raczyła czytac ze zrozumieniem ,nikt nie musiałby Ci sto tysięcy razy odpowiadac na to samo pytanie .
Drązysz temat tak jakbyś panu Makolowi slubowała miłość, wiernośc i uczciwość małżeńską .
Temat zamknięty - nie można dodawać nowych postów.
W tym tygodniu do katalogu iSing dołączyło 5 utworów pełnych emocji i różnorodnych brzmień! Poruszająca interpretacja poezji, viralowy hit TikToka, folk w nowoczesnym wydaniu, ballada o rozstaniu i kultowy przebój, który niezmiennie porywa do tańca. 🎤🎶
Zobacz więcej