Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
mortygirl pisze:
@praetor niestety tak to już w społeczeństwie bywa zawsze są ci popularni i ci mniej. Kliki moim zdaniem zawsze są. W internecie jak w życiu albo się przystaje z 'grupą trzymającą władzę' albo się jest outsiderem 😉 o ile ktoś się zdecyduje na taki krok...coś na pewno w tym jest co piszesz...wedle maksymy ''life is brutal''
"Jeden sprawiedliwy robi diabłu więcej kłopotów, niż milion ślepych wyznawców"
Khalil Gibran
mortygirl pisze:
memphis pisze: Macie problem to dawajcie na zlot - najbliższy w Wrocławiu, i tam możemy sobie wszystko "face to face" przy piwku wyjaśnić.
ja tam problemów nie mam😃 piszę co myślę i postępuję wg swoich zasad 🙂
a kto umarł, ten nie żyje!
memphis pisze:
mortygirl pisze:memphis pisze: Macie problem to dawajcie na zlot - najbliższy w Wrocławiu, i tam możemy sobie wszystko "face to face" przy piwku wyjaśnić.
ja tam problemów nie mam😃 piszę co myślę i postępuję wg swoich zasad 🙂
no akurat o Ciebie mi tu nie chodziło 😉
<<''Break Me, Shake Me''>>
wybranywybraniec pisze:
Chociaż Jedna Osoba nawiązuje do zachowań biorąc całkoształt pod uwagę, a nie tylko komentarze pod nagraniem .
lukaszseminara pisze:
buahahahahhahaah : D
To Twoja zasługa wybrańcu, prawda? *_*
Teraz trzeba całować po stopach? ew lizać? 😉
nieudana pisze:
wybranywybraniec pisze:
Chociaż Jedna Osoba nawiązuje do zachowań biorąc całkoształt pod uwagę, a nie tylko komentarze pod nagraniem .
Cześć Zenek. 🙂)
praetor pisze:
mortygirl pisze:@praetor niestety tak to już w społeczeństwie bywa zawsze są ci popularni i ci mniej. Kliki moim zdaniem zawsze są. W internecie jak w życiu albo się przystaje z 'grupą trzymającą władzę' albo się jest outsiderem 😉 o ile ktoś się zdecyduje na taki krok...coś na pewno w tym jest co piszesz...wedle maksymy ''life is brutal''
nie mam nic do klik czy grup jednak w moim odczuciu powinniśmy się wspierać a nie obrażać
nie sądzę,że mądrym rozwiązaniem jest zadawanie się z kimś dla kogo zasady moralne są obce
z kimś, kto czerpie radość z dręczenia innych
jaki w tym sens? jesteśmy ludźmi a to chyba do czegoś zobowiązuje
jeśli może powstać grupa łamiąca wszelkie zasady może też powstać grupa, która będzie jej przeciwieństwem
wybranywybraniec pisze:
nieudana pisze:wybranywybraniec pisze:
Cześć Zenek. 🙂)
Nieudana chyba żle odczytałaś moje imię 🙂))
wybranywybraniec pisze:
memphis pisze:no i co wybawcy, kto przyjedzie na wyjaśnienia przy piwku??
Kiedy ten zlot?
nieudana pisze:
wybranywybraniec pisze:memphis pisze:no i co wybawcy, kto przyjedzie na wyjaśnienia przy piwku??
Kiedy ten zlot?
Wpadniesz?*_*
Temat zamknięty - nie można dodawać nowych postów.
W nowy tydzień wskakujemy z nowościami, wśród których prezentujemy duet Sanah i Sobla z nowej części filmowego Kleksa, najnowszą piosenkę Cleo i Donatana oraz ponadczasowy przebój Stevie Wondera.
Zobacz więcej