Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
nieudana pisze:
wybranywybraniec pisze:nieudana pisze:wybranywybraniec pisze:
Chociaż Jedna Osoba nawiązuje do zachowań biorąc całkoształt pod uwagę, a nie tylko komentarze pod nagraniem .
Cześć Zenek. 🙂)
Nieudana chyba żle odczytałaś moje imię 🙂))
Odczytałam bardzo dobrze.🙂
Ale z innego Twojego profilu..🙂
Zaprzeczasz?🙂
Za późno..🙁(
🙂
a kto umarł, ten nie żyje!
nieudana pisze:
Poznac dwie osoby w jednym ciele....? Toż to moje marzenie... 🙂
wybranywybraniec pisze:
nieudana pisze:wybranywybraniec pisze:nieudana pisze:wybranywybraniec pisze:
Chociaż Jedna Osoba nawiązuje do zachowań biorąc całkoształt pod uwagę, a nie tylko komentarze pod nagraniem .
Cześć Zenek. 🙂)
Nieudana chyba żle odczytałaś moje imię 🙂))
Odczytałam bardzo dobrze.🙂
Ale z innego Twojego profilu..🙂
Zaprzeczasz?🙂
Za późno..🙁(
🙂
Zapewniam Cię że jesteś w głebokim błędzie ,ale Ty tak lubisz więc ......🙂
<<''Break Me, Shake Me''>>
wybranywybraniec pisze:
nieudana pisze😛oznac dwie osoby w jednym ciele....? Toż to moje marzenie... 🙂
Dwie osoby w jednym ciele?
Też chetnie bym poznał .Jesli takowe osoby beda na zlocie, to postaram się dotrzeć.
nieudana pisze:
wybranywybraniec pisze:nieudana pisze😛oznac dwie osoby w jednym ciele....? Toż to moje marzenie... 🙂
Też chetnie bym poznał .Jesli takowe osoby beda na zlocie, to postaram się dotrzeć.
Jeśli Ty przyjedziesz, to równocześnie zjawią się też dwie osoby w jednym ciele...
nieudana pisze:
Praetor.. Ponowię pytanie, bo te na profilu Sira olałeś.. - Dlaczego wszyscy czepiają się znajomych Makola za to, ze zabierają głos w różnych tematach, a nikt nie widzi tego co wyprawia svvistak?
"Jeden sprawiedliwy robi diabłu więcej kłopotów, niż milion ślepych wyznawców"
Khalil Gibran
mortygirl pisze:
Pan Svvistak to też jest moim zdaniem nie bez winy. Trzeba być obiektywnym. Dla mnie Makol/Lokam i Svvistak zachowują się jak dwaj chłopcy w piaskownicy😛 no cóż i tak bywa
praetor pisze:
nieudana pisze😛raetor.. Ponowię pytanie, bo te na profilu Sira olałeś.. - Dlaczego wszyscy czepiają się znajomych Makola za to, ze zabierają głos w różnych tematach, a nikt nie widzi tego co wyprawia svvistak?
pani nieudana, nie mam pojęcia kto jest znajomym Makola
nie podobają mi się po prostu te osoby, które notorycznie zaśmiecają tematy - ubliżają innym użytkownikom, wyśmiewają ich, robią offtop itp (jeśli potrzebne przykłady to przedstawię)
nie podobają mi się osoby, które biorą udział w procederach typu: nagrywanie niestosownych filmów mających na celu prowokację i ośmieszenie, przerabiają zdjęcia
nie podobają mi się osoby, które przyzwalają na tego typu zajścia
czy dlatego,że mam "kręgosłup moralny" stałem się waszym wrogiem ?
a kto umarł, ten nie żyje!
wybranywybraniec pisze:
nieudana pisze:wybranywybraniec pisze:nieudana pisze😛oznac dwie osoby w jednym ciele....? Toż to moje marzenie... 🙂
Jeśli Ty przyjedziesz, to równocześnie zjawią się też dwie osoby w jednym ciele...
Ok ...w takim razie weź ze sobą tę grzeczną nieudaną bo rozumiem że rozwydrzona bedzie na miejscu ?
memphis pisze:
praetor pisze:nieudana pisze😛raetor.. Ponowię pytanie, bo te na profilu Sira olałeś.. - Dlaczego wszyscy czepiają się znajomych Makola za to, ze zabierają głos w różnych tematach, a nikt nie widzi tego co wyprawia svvistak?
pani nieudana, nie mam pojęcia kto jest znajomym Makola
nie podobają mi się po prostu te osoby, które notorycznie zaśmiecają tematy - ubliżają innym użytkownikom, wyśmiewają ich, robią offtop itp (jeśli potrzebne przykłady to przedstawię)
nie podobają mi się osoby, które biorą udział w procederach typu: nagrywanie niestosownych filmów mających na celu prowokację i ośmieszenie, przerabiają zdjęcia
nie podobają mi się osoby, które przyzwalają na tego typu zajścia
czy dlatego,że mam "kręgosłup moralny" stałem się waszym wrogiem ?
spytam się grzecznie - po co Ci to umoralnianie isingowiczów na siłe?? Latasz tak po wszystkich serwisach społecznościowych? Myślałem że moda na don Kichota i wybrańca narodów już minęła.
nieudana pisze:
mortygirl pisze😛an Svvistak to też jest moim zdaniem nie bez winy. Trzeba być obiektywnym. Dla mnie Makol/Lokam i Svvistak zachowują się jak dwaj chłopcy w piaskownicy😛 no cóż i tak bywa
Ale zauważ Mortygirl, że nikt poza oczywiście tzw. "Sektą Makola", w której istnienie śmiem powątpiewać, nie zwrócił na to uwagi i nie zganił go za to.. Nawet Praetor, który tak zaciekle broni porządku na isingu, a z tego co dobrze pamiętam Wybraniec nawet mu przyklaskiwał.. Więc ja pytam - Gdzie ten obiektywizm? W przypadku, gdy ktoś jest stronniczy obiektywizm nie istnieje..
<<''Break Me, Shake Me''>>
Temat zamknięty - nie można dodawać nowych postów.
W nowy tydzień wskakujemy z nowościami, wśród których prezentujemy duet Sanah i Sobla z nowej części filmowego Kleksa, najnowszą piosenkę Cleo i Donatana oraz ponadczasowy przebój Stevie Wondera.
Zobacz więcej