Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
kekzordzik pisze:
Przeczytaj nazwę tematu a potem moją odpowiedź i dopiero potem stwierdź, że nie pasuje ona treściowo.
Ale okej, nie ma sprawy. Jak tak ma wyglądać odpowiedź na próbę pomocy to ja dziękuję - będę cicho.
nie wszystko złoto co się świeci...
kekzordzik pisze:
Przeczytaj nazwę tematu a potem moją odpowiedź i dopiero potem stwierdź, że nie pasuje ona treściowo.
Ale okej, nie ma sprawy. Jak tak ma wyglądać odpowiedź na próbę pomocy to ja dziękuję - będę cicho.
1. kebab jest dobry na wszystko.
2. lubię majonez.
3. zbieram zakrętki.
2. lubię majonez.
3. zbieram zakrętki.
croc pisze:
Haha, ja teraz to przeczytałem. Czytam to jak jakiś tekst po chińsku 😃 Czy nie można śpiewać nie znając nazw tych wszystkich technik, tylko po prostu przenosić swoją duszę na dźwięk? 😃
2. lubię majonez.
3. zbieram zakrętki.
sajgonka pisze:
croc pisze:Haha, ja teraz to przeczytałem. Czytam to jak jakiś tekst po chińsku 😃 Czy nie można śpiewać nie znając nazw tych wszystkich technik, tylko po prostu przenosić swoją duszę na dźwięk? 😃
oczywiście, że można. nawet tak wychodzi najlepiej 😉
nie wszystko złoto co się świeci...
2. lubię majonez.
3. zbieram zakrętki.
croc pisze:
Wydaje mi się, że zbytnie przywiązanie do techniki wokalnej kończy się mechanicznym śpiewem, ale może się mylę. Kiedyś pewnie sam spróbuję poznać technikę Speech Level Singing 🙂
2. lubię majonez.
3. zbieram zakrętki.
croc pisze:
Sajgonka - ja Ci się wcale nie dziwię. Na mnie takie zachowanie też działa jak czerwona płachta na byczka Fernando. Ewidentnie kolega chciał przyszpanować, albo po prostu ma bardzo niski poziom empatii. Tym bardziej, że pytanie zadała... czternastolatka buahahah 😃
2. lubię majonez.
3. zbieram zakrętki.
sajgonka pisze:
croc pisze:Sajgonka - ja Ci się wcale nie dziwię. Na mnie takie zachowanie też działa jak czerwona płachta na byczka Fernando. Ewidentnie kolega chciał przyszpanować, albo po prostu ma bardzo niski poziom empatii. Tym bardziej, że pytanie zadała... czternastolatka buahahah 😃
zrobiłam 10 wdechów i już jest ok 😃
Keep your friends close, but your enemies closer.
matriks1111 pisze:
sajgonka pisze:croc pisze:Sajgonka - ja Ci się wcale nie dziwię. Na mnie takie zachowanie też działa jak czerwona płachta na byczka Fernando. Ewidentnie kolega chciał przyszpanować, albo po prostu ma bardzo niski poziom empatii. Tym bardziej, że pytanie zadała... czternastolatka buahahah 😃
zrobiłam 10 wdechów i już jest ok 😃
Nie zapomnij o wydechach 😛
2. lubię majonez.
3. zbieram zakrętki.
Temat zamknięty - nie można dodawać nowych postów.
W nowy tydzień wskakujemy z nowościami, wśród których prezentujemy duet Sanah i Sobla z nowej części filmowego Kleksa, najnowszą piosenkę Cleo i Donatana oraz ponadczasowy przebój Stevie Wondera.
Zobacz więcej