kaspo mężczyzna, 40
Kraków
Nagrań: 52, Postów: 6173
10 stycznia 2012 o 20:41
Zgłoś do moderacji
SZOP PRACZ
Szop pracz (Procyon lotor) – gatunek drapieżnego ssaka z rodziny szopowatych, występujący w Ameryce Północnej. Introdukowany w Europie Środkowej i Wschodniej, w tym Polsce. Ma charakterystyczne czarno-białe plamy pod oczami i czarne kręgi na ogonie; z tego powodu hodowany na futro. Szopy łatwo się oswajają i dają tresować, są zatem również chętnie trzymane w domach. Przydomek „pracz” pochodzi od obserwacji zachowania tych zwierząt w europejskich ogrodach zoologicznych; trzymane tam szopy przed spożyciem pokarmu płukały go długo w wodzie; w naturze to zachowanie nie występuje.
W wolnych chwilach pierze brudy, ale tylko we wlasnym domu!!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
sajgonka kobieta, 34
Kraków
Nagrań: 55, Postów: 2231
11 stycznia 2012 o 10:10
Zgłoś do moderacji
ej ale mnie sie podobają te typy forumowiczów
😃
fajne to
1. kebab jest dobry na wszystko.
2. lubię majonez.
3. zbieram zakrętki.
mcjustyna kobieta, 38
Dobrodzień
Nagrań: 62, Postów: 472
praetor mężczyzna, 47
Nagrań: 0, Postów: 212
11 stycznia 2012 o 18:55
Zgłoś do moderacji
tomdzek pisze:
hahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahhaha
praetor - żryj gówno 🙂
ZAPAMIĘTAJCIE TEGO UŻYTKOWNIKA to
KOMPOSTOWNIK
KOMPOSTOWNIK - w swojej puszce ma on ograniczony zasób broni i często musi się uciekać do wulgaryzmów, aby wesprzeć swoje słabe argumenty. Jego ataki mogą zranić NIEWINNOŚĆ WCIELONY, ale dla innych bojowników są one o wiele za słabe żeby przebić się przez pancerz. Zaprawieni w bojach wiedzą, że jego największym argumentem jest stwierdzenie, iż czyjaś matka świadczy profesjonalne usługi seksualne za pieniądze (choć KOMPOSTOWNIK ujmuje to inaczej). NIANIA często musi hamować zapędy KOMPOSTOWNIKA i wyrzuca śmieci z forum.
"Jeden sprawiedliwy robi diabłu więcej kłopotów, niż milion ślepych wyznawców"
Khalil Gibran
Konto usunięte
11 stycznia 2012 o 19:56
Zgłoś do moderacji
@tomdzek;
zastanawiam sie skad w tobie tyle goryczy ,zlosliwosci i cwaniactwa.?
Patrzac na ciebie, a tym bardziej sluchajac Cibie nikt nie pomyslalby ze z tej dziewczynki jest taki niegrzeczny chlopczyk!
kaspo mężczyzna, 40
Kraków
Nagrań: 52, Postów: 6173
11 stycznia 2012 o 20:13
Zgłoś do moderacji
Preator, wybranywybraniec i jeszcze kilka innych konciakow...
Jestem ciekaw ile to jest w sumie osob? 1 i 3/4?
😛
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem