Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
![]()
kekzordzik pisze:
Np. analizuję " Kiedy powiem sobie dość"
Chylińska zaciemnia generalnie.
Zwrotki: Curbing dość dobrze twangowany, zwłaszcza na wyższych dźwiękach. Na końcach zapowietrzony curbing > czasem zjeżdża do neutrala. 0:54 jedzie pomiędzy curbem i neutralem. tak samo 0:59... 1:12 Zapowietrzony curbing.
Refren: Curbing, 2:11 curbing z distortion, koło 3 minuty te chrypki to creacking.
1. kebab jest dobry na wszystko.
2. lubię majonez.
3. zbieram zakrętki.
2. lubię majonez.
3. zbieram zakrętki.
sajgonka pisze:
no coż... ja dostałam wysypki od tamtego posta ;]
pewnie jestem dziFna
"Jeden sprawiedliwy robi diabłu więcej kłopotów, niż milion ślepych wyznawców"
Khalil Gibran
kekzordzik pisze:
Wiesz, wybacz ale jeśli miałbym to wytłumaczyć tak aby każdy mógł to zrozumieć bez zadania sobie trudu to musiałbym napisać całkiem obszerną książkę😕. Dlatego mówię, jeśli ktoś się zainteresuje to chętnie pomogę, no i zawsze zostają google.
2. lubię majonez.
3. zbieram zakrętki.
praetor pisze:
sajgonka pisze:no coż... ja dostałam wysypki od tamtego posta ;]
pewnie jestem dziFna
tak pani sajgonko, zachowała się pani w sposób bardzo trollowaty, nie po raz pierwszy zresztą
dyskredytowanie innych użytkowników tego forum to chyba jedno z ulubionych pani zajęć
2. lubię majonez.
3. zbieram zakrętki.
nie wszystko złoto co się świeci...
Temat zamknięty - nie można dodawać nowych postów.
Pora rozgrzać głos – do katalogu iSing trafiają cztery nowe piosenki, które zabiorą Was w muzyczną podróż przez różne style i dekady. Od tanecznego, współczesnego synth-popu w wykonaniu Sombr, przez energetyczny funk-rock Red Hot Chili Peppers, aż po ponadczasowy romantyzm Wet Wet Wet i kultowy rock and roll Elvisa Presleya.
Zobacz więcej