Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
wybranywybraniec pisze:
Oj dzieciaku .
Piszesz na swoim profilu "Uwielbiam strzelać cięte riposty ludziom, którzy mi podpadną, i chociaż wiem że to nie jest w porządku, to sprawia mi to wielką przyjemność
Jesli nawet kiedyś uda Ci się udzielic komuś ciętej riposty ,pamietaj ,że zawsze i wszędzie zachowaj odrobine kultury!
Poki co jestes pyskatym piejacym dzieciakiem ,ktorego cwaniakowanie ciagnie sie ja smrod po spalonych golabkach!
A jak chcesz odpowiadac na pytania ,to zacznij czytac ze zrozumieniem .
![]()
![]()
tomdzek pisze:
wybranywybraniec piszej dzieciaku .
Piszesz na swoim profilu "Uwielbiam strzelać cięte riposty ludziom, którzy mi podpadną, i chociaż wiem że to nie jest w porządku, to sprawia mi to wielką przyjemność
Jesli nawet kiedyś uda Ci się udzielic komuś ciętej riposty ,pamietaj ,że zawsze i wszędzie zachowaj odrobine kultury!
Poki co jestes pyskatym piejacym dzieciakiem ,ktorego cwaniakowanie ciagnie sie ja smrod po spalonych golabkach!
A jak chcesz odpowiadac na pytania ,to zacznij czytac ze zrozumieniem .
ach ta zawiść
przykro mi, ale twoje mądrości do mnie nie trafiły
nie udało ci się
![]()
![]()
![]()
----------xbakusdaniox-----------
☺☼♪♫▬▬▬▬▬▬▬♫♪☼☺
wybranywybraniec pisze:
kaspo pusc linka twojej rozszczekanej bandzie.
niech przyjda troche poklepac dziobami .A tych osob kaspo ktorzy widza wiecej niz wy ,czubek wlasnego nosa, jest znacznie wiecej i proponuje ci nie tworz dzialan matematycznych bo wiedzy ci nie starczy.
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
wybranywybraniec pisze:
I tu sie mylisz.
Obserwuje twoje wpisy.Dziwi mnie ze takie dziecko uczestniczy w dyskusji doroslych .Ty nie masz kumpli?
tomdzek pisze:
wybranywybraniec pisze:I tu sie mylisz.
Obserwuje twoje wpisy.Dziwi mnie ze takie dziecko uczestniczy w dyskusji doroslych .Ty nie masz kumpli?
nie, siedzę przed komputerem, grzybieję, gniję, pieję i zdzieram gardło jak kogut i jak tylko mogę.
Nie chodzę do szkoły i jestem bity tostownicą w domu. Mam ojców gejów i jem pasztet z puszki łyżeczką do herbaty.
Załatwiam się do kuwety i śpię w kartonach, myję zęby kisielem, a internet sobie wyczarowałem.
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
Temat zamknięty - nie można dodawać nowych postów.
Tym razem wśród nowości znajdziecie emocjonalny utwór Krzysztofa Zalewskiego „Lepiej już było”, energiczne „ARIGATO” EKIPY, romantyczne „Dwa dni” Bletki oraz popową piosenkę Damiano Davida „The First Time”. Do tego dochodzi kultowa „Wódka” zespołu Kult oraz nowa wersja podkładu do jednego z najbardziej znanych utworów w historii muzyki, czyli „Bohemian Rhapsody” zespołu Queen.
Zobacz więcej