Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
wybranywybraniec pisze:
Oj dzieciaku .
Piszesz na swoim profilu "Uwielbiam strzelać cięte riposty ludziom, którzy mi podpadną, i chociaż wiem że to nie jest w porządku, to sprawia mi to wielką przyjemność 😃
Jesli nawet kiedyś uda Ci się udzielic komuś ciętej riposty ,pamietaj ,że zawsze i wszędzie zachowaj odrobine kultury!
Poki co jestes pyskatym piejacym dzieciakiem ,ktorego cwaniakowanie ciagnie sie ja smrod po spalonych golabkach!
A jak chcesz odpowiadac na pytania ,to zacznij czytac ze zrozumieniem .
tomdzek pisze:
wybranywybraniec pisze😲j dzieciaku .
Piszesz na swoim profilu "Uwielbiam strzelać cięte riposty ludziom, którzy mi podpadną, i chociaż wiem że to nie jest w porządku, to sprawia mi to wielką przyjemność 😃
Jesli nawet kiedyś uda Ci się udzielic komuś ciętej riposty ,pamietaj ,że zawsze i wszędzie zachowaj odrobine kultury!
Poki co jestes pyskatym piejacym dzieciakiem ,ktorego cwaniakowanie ciagnie sie ja smrod po spalonych golabkach!
A jak chcesz odpowiadac na pytania ,to zacznij czytac ze zrozumieniem .
ach ta zawiść 🙂
przykro mi, ale twoje mądrości do mnie nie trafiły
nie udało ci się 😃
----------xbakusdaniox-----------
☺☼♪♫▬▬▬▬▬▬▬♫♪☼☺
wybranywybraniec pisze:
kaspo pusc linka twojej rozszczekanej bandzie.
niech przyjda troche poklepac dziobami .A tych osob kaspo ktorzy widza wiecej niz wy ,czubek wlasnego nosa, jest znacznie wiecej i proponuje ci nie tworz dzialan matematycznych bo wiedzy ci nie starczy.
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
wybranywybraniec pisze:
I tu sie mylisz.
Obserwuje twoje wpisy.Dziwi mnie ze takie dziecko uczestniczy w dyskusji doroslych .Ty nie masz kumpli?
tomdzek pisze:
wybranywybraniec pisze:I tu sie mylisz.
Obserwuje twoje wpisy.Dziwi mnie ze takie dziecko uczestniczy w dyskusji doroslych .Ty nie masz kumpli?
nie, siedzę przed komputerem, grzybieję, gniję, pieję i zdzieram gardło jak kogut i jak tylko mogę.
Nie chodzę do szkoły i jestem bity tostownicą w domu. Mam ojców gejów i jem pasztet z puszki łyżeczką do herbaty.
Załatwiam się do kuwety i śpię w kartonach, myję zęby kisielem, a internet sobie wyczarowałem.
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
Temat zamknięty - nie można dodawać nowych postów.
W nowy tydzień wskakujemy z nowościami, wśród których prezentujemy duet Sanah i Sobla z nowej części filmowego Kleksa, najnowszą piosenkę Cleo i Donatana oraz ponadczasowy przebój Stevie Wondera.
Zobacz więcej