9 czerwca 2014 o 16:27
Zgłoś do moderacji
Ja mam identecznie też próbowałam się nagrać ale mikrofon nie chce działać
Patiszka
20 czerwca 2014 o 13:55
Zgłoś do moderacji
przyłączam się do pytania, ja mam tak, że nie wykrywa mi mikrofonu (mam na sobie słuchawki przez, które gadam przez skaypa więc nie wiem czy to działa), więc sobie dałam spokój teraz siedzę na kompie (laptopie) taty a on ma w montowany mikrofon i dalej mi nie wykrywa, helllppppppp!!!!!!!!!!!!!
6 sierpnia 2014 o 20:52
Zgłoś do moderacji
To straszne!
chyba juz wszystkiego robilam zeby tylko mi dzialal ten mikrofon (mam wbudowany mikrofon)
Czemu nie dziala? Czy ktos mi moze pomuc, zeby to dzialalo?
silviaa kobieta
Nagrań: 0, Postów: 1
23 września 2014 o 19:37
Zgłoś do moderacji
Słuchajcie podłączyłam mikrofon dynamiczny - ( system go widzi bo słyszę pogłos w głośnikach ) jednak jak próbuje nagrać piosenkę to mi nagrywa sam podkład muzyczny bez wokalu 🙁 Kto pomoże? Windows 8
subo mężczyzna, 45
Goleniów
Nagrań: 0, Postów: 6
9 października 2014 o 15:19
Zgłoś do moderacji
Problem z nagrywaniem polegający na braku nagrania (tylko sam podkład) może być związany z brakiem wyboru urządzenia domyślnego do nagrywania. Należy sprawdzić w ustawieniach audio, czy domyślnym urządzeniem nagrywającym jest mikrofon.
Zniekształcenia powstawać mogą z kolei w wyniku albo zbyt dużego obciążenia komputera, ale obstawiałbym ustawienia mikrofonu - wiele współczesnych kart dźwiękowych w komputerach ma opcje "wspomagające" , jak na przykład eliminacja echa, szumów itp. W moim przypadku pomagało wyłączenie wszelkich dodatkowych opcji mikrofonowych. W pierwszej kolejności sprawdziłbym właśnie to oraz przestawił moduł nagrywania na "stary" - ikonka trybiku w prawym górnym rogu przed nagraniem.
nieważne, że w dół - ważne, że lecimy!
sakal mężczyzna, 34
sosnowiec
Nagrań: 10, Postów: 10
9 listopada 2014 o 21:16
Zgłoś do moderacji
Mam identycznie i bardzo mnie to denerwuje ponieważ głos mam fajny ale jak śpiewam i potem to odtwarzam to melodia opóźniona i mam dziwaczny głos.
Muzyką malujemy obraz naszego życia ...
13 listopada 2014 o 23:14
Zgłoś do moderacji
https://www.youtube.com/watch?v=RU4s704gmpI&feature=youtu.be tu jest odpowiedz 🙂
lubiepieski kobieta
I tak mnie nie znajdziesz
Nagrań: 0, Postów: 14
7 grudnia 2014 o 15:28
Zgłoś do moderacji
raz chciałam poprostu coś nagrać ja posiadam obecnie mikrofon do rozmów np. przez ,, Skype " a mam czysty głos a kiedy słucham nagrania to słychać mnie bardzo brzydko , plisss pomocy!
Gitara Siema XD
2 stycznia 2015 o 21:18
Zgłoś do moderacji
Witam wszystkich mam macBooka i mam problem z mikrofonem tzn nic nie slychać gdy nagrywam piosenkę co to może być ? muszę dokupić mikrofon czy powinien być wbudowany w lapku??
shazzz kobieta
Nagrań: 3, Postów: 1
16 stycznia 2015 o 21:08
Zgłoś do moderacji
Nie wykrywa mi ani mikrofonu ani kamerki. Co mam zrobić?
13 lutego 2015 o 16:17
Zgłoś do moderacji
Spróbuj w innej przegladarce
🙂
Radek Tarach