mery55 kobieta
Nagrań: 0, Postów: 1
1 września 2013 o 10:34
Zgłoś do moderacji
Ja mam tableta i nie wiem czy mam wbudowany mikrofon a nie mam mikrofonu. Jak mam się nagrać !
Konto usunięte
17 grudnia 2013 o 01:10
Zgłoś do moderacji
a może ktoś wie jak ściszyć samą muzyke tzn podkład i czy w ogóle tak sie da?
29 grudnia 2013 o 16:29
Zgłoś do moderacji
Hej mam pytanie, jak zrobić zeby nie nakładac sluchawek i nie spiewac do mikrofonu? Widziałam ze duzo osob po prostu rozmawia, spiewa bez mikrofonu. Jak ? 😃 Prosze o pomoc. Z góry dzięki 🙂
30 stycznia 2014 o 22:02
Zgłoś do moderacji
Witam jesli jest ktos kto moze mi pomoc w nagrywaniu to prosze bardzo problem jest natury takiej nagrywam piosenke spiewam jednak glos nie nagrywa sie w calosci tak tez odsluchujc i nagrywajac piosenka w czesci jest tylko z wokalem dalej sam podklad muzyczny Pozdrawiam
Cichy Aniol
21 lutego 2014 o 22:21
Zgłoś do moderacji
nie moge nagrac jak spiewam nic nie slychac a wszystko jest ustawione glosno pomozcie
24 lutego 2014 o 21:02
Zgłoś do moderacji
Hej😉 czemu nie moge spiewać z mikrofonu wbudowanego w laptop?🙁
26 lutego 2014 o 12:15
Zgłoś do moderacji
hej mam problem z laptopem albo z waszym serwisem, otóż polega on na tym że mikrofon od laptopa nie działa mi, gdy podgłoszę podkład, działa mi tylko gdy całkiem wyciszę melodię.
maxi2001 mężczyzna, 23
Pierdziszewo
Nagrań: 0, Postów: 4
23 kwietnia 2014 o 21:54
Zgłoś do moderacji
Mam windowsa 7 i mikrofon jest cichy co ja mam się trzeć? czy co?! POMOCY :o
/Maxi/
subo mężczyzna, 45
Goleniów
Nagrań: 0, Postów: 6
24 kwietnia 2014 o 12:15
Zgłoś do moderacji
Ja mam problem w postaci zacinającego się dźwięku z mikrofonu - konkretnie całość jest słyszalna, tylko strasznie spowolniona, coś jakby z próbkowaniem dźwięku... dodam, że przy nagrywaniu na jakimś zewnętrznym programie dźwięk z mikrofonu jest poprawnie odtwarzany.
UPDATE: Problem leży po stronie nowego sposobu prezentacji utworu. Nie wiem jak rozwiązać ten problem na nowym interfejsie, ale po zmianie na stary styl problem z mikrofonem (przynajmniej u mnie) został rozwiązany.
nieważne, że w dół - ważne, że lecimy!
29 kwietnia 2014 o 17:22
Zgłoś do moderacji
a ja mam tak że gdy podłąłcze mikrofon taki od słuchawek to na isnig nic nie słyszę ani melodi alni innego wykonu danej piosenki . czy ktoś ma podobny problem ? z lapkiem wszystko spoko tylko tu coś nie trybi. proszę o prywatną wiadomość
My śpiewamy a życie toczy się dalej. Kooocham to!