ekicia kobieta, 23
Nagrań: 63, Postów: 23
23 stycznia 2013 o 13:48
Zgłoś do moderacji
W laptopie jest mikrofon wbudowany. Żeby go uruchomić musisz wejść w Panel sterowania-Sprzęt i dźwięk-Dźwięk-Nagrywanie-Klikamy dwa razy na mikrofon-Użycie tego urządzenia-Wybieramy włącz. Myślę, że pomogłam, a wy pomożecie???
http://ising.pl/forum/temat/9480/cos_mi_przerywa
Od muzyki piękniejsza jest tylko cisza...
szymonek760 mężczyzna, 24
Polska/Gdzieś
Nagrań: 0, Postów: 11
25 stycznia 2013 o 19:42
Zgłoś do moderacji
1. Upewnijcie się, że klikacie zezwól jak pokazuje się to okienko http://pix.academ.org/img/2013/01/26/245bf6ae793266bfd6002f6e1ea6a0db.png
2.Jeżeli nadal nie ma głosu to jeszcze raz wejdź do piosenki kliknij zezwól i zanim klikniesz start to najedź myszką na przycisk start potem prawy przycisk myszy i ustawienia powinno się otworzyć takie małe okienko i kliknij na ikonkę z mikrofonem http://pix.academ.org/img/2013/01/26/59679d7bf3c789b49a538ee52bd0f0e4.png w Mikrofon ustaw jaki chcesz mikrofon i sprawdź głośność jeżeli będzie kreska do góry to bardzo dobrze
Mam nadzieje że pomogłem
🙂
lucek999 kobieta, 30
Kraków
Nagrań: 0, Postów: 1
30 stycznia 2013 o 10:50
Zgłoś do moderacji
Ja też mam problem 🙁 zna się ktoś na tym? mam Windowsa 7, wbudowane dwa mikrofony, żaden nie chce działać. Kiedy próbuję coś nagrać ten pasek obok widoku z kamerki jest cały czas bez zmian tak samo wysoki ( na maximum ). Próbowałam coś zmieniać w ustawieniach według rad które tu wyczytałam, ale to nic nie dało. Mogę liczyć na pomoc?
papilot666 kobieta, 24
Chorwacja ♥
Nagrań: 0, Postów: 18
2 lutego 2013 o 13:06
Zgłoś do moderacji
Hej. Mam problem. Czy mikrofon ze skype bez kamerki! Czemu mi nie działa?! Jakie mają być ustawienia? Bo wogóle nie słychać ani muzy ani mojego głosu! Proszę o pomoc. :d
8 marca 2013 o 17:46
Zgłoś do moderacji
dlaczego syczy mikrofon w laptopie, skoro nigdy wcześniej tak się nie działo..? ;0
missqu1994 kobieta, 30
Bielsko-Biała
Nagrań: 19, Postów: 8
18 kwietnia 2013 o 15:52
Zgłoś do moderacji
A ja mam taki problem: nie działa mi kompletnie mikrofon na ising. Sprawdzałam go na skype - działa, więc podłączony jest odpowiednio. Sprawdzałam równiez w komputerze: Akcesoria -> rejestrator dźwięku. Dźwięk się nagrał. Wchodząc na ising wyłączam wszelkie programy mogące kolidować; tj. np skype. Chcąc się nagrywać - zezwalam na dostęp do mikrofonu oraz kamery. Więc co moze być przyczyną tego problemu ? Z góry dziękuję za jakąkolwiek podpowiedź, pomoc.
Konto usunięte
woj. pomorskie
26 kwietnia 2013 o 12:22
Zgłoś do moderacji
Ja mam tablet i tez nie wiem o co chodzi z tym mikrofonem. mam glosnosc do samego konca usyawiona. pomozcie!!!! Teraz tez sobie przypomionam,ze dawno temu mialam jakis komunikat,ale wzielam ,zeby juz wiecej sie nie pokazywal.Czy to moze byc ze soba powiazane???
<3
angelina13 kobieta, 29
Lublin
Nagrań: 120, Postów: 30
6 maja 2013 o 10:39
Zgłoś do moderacji
Witam, od pewnego czasu również mam problem z nagrywaniem. Zawsze wszystko działało bez zarzutu a teraz nagle nie mogę nagrać głosu na ising. Sprawdziłam ustawienia nagrywania, wszystko wydaje się być ok. Myślę, że to problem z flashem, ale nie wiem co mam zrobić, by ten problem naprawić..
diebabydie