thejpp mężczyzna, 34

Nagrań: 0, Postów: 471
21 września 2009 o 21:34
Zgłoś do moderacji
Dlatego jak mówię. Można mieć 10 oktaw, ale nic to nie da skoro się nie umie śpiewać

"Nie zna piekło straszliwszej furii nad wściekłość zranionej kobiety"
kingaxyz kobieta, 35
Pabianice

Nagrań: 49, Postów: 122
21 września 2009 o 21:45
Zgłoś do moderacji
Wiem, i zupełnie się z Tobą zgadzam. Z resztą wydaje mi się, że niektóre osoby posiadające możliwości zupełnie nie zdają sobie sprawy z tego ile mogą osiągnąć...
"Memu ciału wystarczy 36 i 6, mojej duszy potrzeba znacznie więcej"
kingaxyz kobieta, 35
Pabianice

21 września 2009 o 22:08
Zgłoś do moderacji
Dla chcącego nic trudnego

bo taka jest prawda
thejpp mężczyzna, 34

21 września 2009 o 22:16
Zgłoś do moderacji
Szkoła? Masz dopiero 14 lat. Co Ty wiesz o szkole

?! Poza tym każdy skończył szkołę. Każdy artysta. do 18 roku TRZEBA chodzić do szkoły

stargirl kobieta, 76
Bezdomna.

Nagrań: 27, Postów: 4147
21 września 2009 o 22:24
Zgłoś do moderacji
thejpp pisze:
Szkoła? Masz dopiero 14 lat. Co Ty wiesz o szkole
?! Poza tym każdy skończył szkołę. Każdy artysta. do 18 roku TRZEBA chodzić do szkoły 
Nie każdy artysta skończył szkołe;]
Niektórzy dla kariery z niej zrezygnowali i byli bez matury

Sticks and stones may break my bones
But chains and whips excite me...
adzia523 kobieta
Wa-wa

Nagrań: 125, Postów: 100
21 września 2009 o 22:24
Zgłoś do moderacji
wszystko pięknie ..masz talent...masz warszaty ..szkolisz głos ...jestes na dobrej drodze ... brniesz tą drogą bo wiesz co robisz i kochasz to .....dopóki znajdzie się na twojej drodze osoba która będzie waliła kłody pod nogi ..i wreszcie powie że nie jestes taka dobra jak myślisz i nie masz co szukac na tym rynku a wszystko dlatego , że weszłaś mu w parade z jego pseudo "odkryciem" ..............a takich osób jest wielu w tej branży , więc dlatego trudno się wbic
adzia523
kingaxyz kobieta, 35
Pabianice

21 września 2009 o 22:34
Zgłoś do moderacji
to ja w takim razie już dawno powinnam była skończyć moją przygodę ze śpiewem. Ale jestem typem osoby, która się nie poddaje a jak słyszy, że nie mam szans to udowadniam, że nie ma racji

thejpp mężczyzna, 34

21 września 2009 o 22:45
Zgłoś do moderacji
stargirl pisze:
thejpp pisze:Szkoła? Masz dopiero 14 lat. Co Ty wiesz o szkole
Nie każdy artysta skończył szkołe;]
Niektórzy dla kariery z niej zrezygnowali i byli bez matury
Tak, w latach 50

albo udało im się uniknąć 'kary'

14 latek jak zrezygnuje ze szkoły idzie do specjalnego ośrodka

adzia523 kobieta
Wa-wa

Nagrań: 125, Postów: 100
21 września 2009 o 22:46
Zgłoś do moderacji
ja nie powiedziałam że to nie możliwe ...tylko trudne ... a jak dobrniesz na sam koniec tej żmudnej drogi to dopiero jest ogromna satysfakcja i szczęście że i tak im pokazałam kto ma racje !!!
adzia523
thejpp mężczyzna, 34

21 września 2009 o 23:19
Zgłoś do moderacji
Ale tacy ludzie którzy udupiają to tylko w Polsce. W innych krajach ludzi z potencjałem się wyciąga za uszy do góry! Bo na nich się kasę robi !

wysy665 mężczyzna
Jelenia Góra

Nagrań: 114, Postów: 226
22 września 2009 o 00:25
Zgłoś do moderacji
Pieprzyć głos, nie ma on żadnego znaczenia. Zrób sobie cycki - im większe tym lepsze. Dobrze też być idiotką / wyglądać jak idiotka / zachowywać się jak idiotka lub, najlepiej wszystkie powyższe. Zatańcz z gwiazdami, zaśpiewaj też z nimi, ewentualnie prześpi się z jakąś. Pytanie skąd wziąć w Polsce gwiazdę? No dobra przesadzam. Wystarczy jakiś naturszczyk z podrzędnego serialu. Niech ktoś ci napisze jakiś prosty wpadający w ucho, tekst - beznamiętny jak większość społeczeństwa, nieskomplikowany, w końcu nasi współplemieńcy muszą, choć w części go zrozumieć. Po namyśle - nie muszą. Tekst może być bez sensu i najlepiej o miłości. Vide Pan i Pani. Fajnie jak będziesz go śpiewać pod prostą wpadającą w ucho melodię, taką jak setki innych wpadających w ucho melodii. Proponuję też nagrać wersję z mocnym bitem, żeby można było go puszczać na potańcówkach w remizie. Pokaż koniecznie swoje partie intymne, tak by trafiły do wszystkich brukowców, ewentualnie nagraj ostre igraszki na kasetę i przypadkiem niech trawią na forum publiczne. Nie jesteś przypadkiem lesbijką? Warto być lesbija, albo, chociaż całować się publicznie z przyjaciółkami z branży. Nosisz majtki? - Przestań gwieździe nie wypada. Adoptuj dziecko, czarne, czerwone, żółte, im bardziej kolorowe tym lepiej. Naćpaj się czegoś i rozbijaj się furą po pijaku. Napisz swoją biografię ( zleć to komuś - gwizdy nie piszą) zanim skończysz dwadzieścia dwa lata. Cycki było już oni nich? Nie ważne cycków nigdy za mało. Duże i na widoku, w końcu to dobro publiczne jak biblioteki tylko taniej, bo nie trzeba się zapisywać i wyrabiać karty za dychę. Idąc za głosem Kazika - "jak bardzo s***isz się by sprzedać swą muzykę" - podpowiem, nie ma granic im bardziej tym więcej sprzedasz. PS. Moim skromnym zdaniem gwiazdy skończyły się, gdy przestał wystarczyć instrument i wykonawca, ewentualnie zespół, a otoczka i blichtr zaczęły stanowić podstawę "sztuki". A jak już uda Ci się zostać gwiazdą, co z pomocą moich wskazówek musi w końcu nastąpić. Nie zapomni splunąć sobie w odbicie w lustrze, tak z wdzięczności do mnie, że Ci pomogłem. Serdecznie pozdrawiam Błażej.
"Jedyne czego żałuje w życiu, to tego, że nie jestem kimś innym."
wysy665 mężczyzna
Jelenia Góra

Nagrań: 114, Postów: 226
22 września 2009 o 00:31
Zgłoś do moderacji
To zapomni o szołbiznesie

"Jedyne czego żałuje w życiu, to tego, że nie jestem kimś innym."
whisper kobieta, 36
Olsztyn

Nagrań: 107, Postów: 9531
22 września 2009 o 00:32