Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
redmika pisze:
oj dajcie Dodzie spokójja tam szanuje jej pracę
![]()
porównanie - Doda trzyma się dużo dłużej i lepiej od Ich Troje- i też mieli swoje skandale
a Doda potrafi się sprzedać - nie dosłownie![]()
ja tam chciałabym mieć takie wyczucie jak ona...![]()
a jeżeli chcesz zrobić karierę - to się dużo udzielaj - ktoś cię zauważy![]()
ja tam podziwiam ludzi którzy tak długo są na listach
Madonna tak samostara baba a powera ma - bo się potrafi sprzedać mimo że kasy ma na 3 życia
poza tym widać ze lubi śpiewać;]
"Oto jedno z tych najprostszych zdumień.."
"I'm taking it slow
Feeding my flame
Shuffling the cards of your game
And just in time
In the right place
Suddenly I will play my ace"
"I'm taking it slow
Feeding my flame
Shuffling the cards of your game
And just in time
In the right place
Suddenly I will play my ace"
ragazzo occhi cielo.
gosh pisze:
przykładem może być Lady Gaga. Ksywa jak pierwsze słowa dziecka, śpiew jak.. no dobra, jeśli to można nazwać śpiewem..
wywołała kilka skandali, wyglądała jak UFO i co? oto jest lalka Barbie porównywana do Christiny Aguilery. można się załamać.
fajfer25 pisze:
gosh piszerzykładem może być Lady Gaga. Ksywa jak pierwsze słowa dziecka, śpiew jak.. no dobra, jeśli to można nazwać śpiewem..
wywołała kilka skandali, wyglądała jak UFO i co? oto jest lalka Barbie porównywana do Christiny Aguilery. można się załamać.
Tu akurat bym się nie zgodził, wygląda jak wygląda, ale śpiewać raczej potrafi. Polecam ten filmik:
Nie ma rzeczy niemożliwych!!!
http://www.plemiona.pl/8550629-52488-pl75.html?ref=player_invite_linkrl&ik=pILh
Edytowano 24 stycznia 2011 o 19:33.
Konin
![]()
bo to właśnie Feel pokazał mi niebo
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Tym razem wśród nowości znajdziecie emocjonalny utwór Krzysztofa Zalewskiego „Lepiej już było”, energiczne „ARIGATO” EKIPY, romantyczne „Dwa dni” Bletki oraz popową piosenkę Damiano Davida „The First Time”. Do tego dochodzi kultowa „Wódka” zespołu Kult oraz nowa wersja podkładu do jednego z najbardziej znanych utworów w historii muzyki, czyli „Bohemian Rhapsody” zespołu Queen.
Zobacz więcej