Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
Edytowano 2 listopada 2009 o 22:24.
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
bocin pisze:
Dzieciaki, przecież matura z matematyki, to jest prościzna i piszę Wam to ja, osobnik, który na własne życzenie podjął się matury z matematyki i zakończył to ze skutkiem pozytywnym.🙂
robertas19 pisze:
wiesz Bocin, bo Ty może lubisz przedmioty ścisłe, bo ja należę, do grupy humanistów🙂)
taktaktak pisze:
Sam jesteś dzieciak😃
Może po prostu lubisz matmę co? A fizykę lubisz?

Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
bocin pisze:
Dzieciaki, przecież matura z matematyki, to jest prościzna i piszę Wam to ja, osobnik, który na własne życzenie podjął się matury z matematyki i zakończył to ze skutkiem pozytywnym.🙂
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
-chyba jestem w raju
-raj ma wieksze cycki
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
-chyba jestem w raju
-raj ma wieksze cycki
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Do katalogu iSing dołączają nowe piosenki. Na liście znajdziecie emocjonalny utwór Wiktorii Kidy z albumu „Księga Żywiołów”, kultowy klasyk Roda Stewarta, charakterystyczny soulowy numer Amy Winehouse oraz ponadczasowy przebój Anny Jantar.
Zobacz więcej