Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
bocin pisze:
lukaszseminara pisze:bocin pisze:Mnie też rozczarowałeś avatarem.🙁Ty jesteś ładny, ale ta dziewczyna...
🙁 bocinku.. ta brzydka dziewczynka ktora wg mnie jest sliczne.. to wlasnie maale.. ;]Dlaczego dokończyłeś to właśnie w ten sposób? :>Wiem dokładnie kim jest ta dziewczyna.
🙂
ragazzo occhi cielo.
bocin pisze:
lukaszseminara pisze:italiano to taka marka..😃i niech taka zostanie..
😊Więc jednak Andrea Boccelli jest Twoim ojcem.
🙂
ragazzo occhi cielo.
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
bocin pisze:
Więc jednak Andrea Boccelli jest Twoim ojcem.🙂
Naiwność ludzka nie zna granic bez wątpienia przekracza wszystkie granice :)
Kacpersky551 ®
robertas19 pisze:
no niestety, ostatnio przedawkowałem z viagrą i tego są skutki, a na etykiecie pisało: ten lek uspokaja, zmniejsza stres......... ale niestety nie przeczytałem do końca, bo pisało tam tak i działa odwrotnie niż psiano wcześniej🙂))
ragazzo occhi cielo.
Edytowano 2 listopada 2009 o 21:42.
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
robertas19 pisze:
no niestety, ostatnio przedawkowałem z viagrą i tego są skutki, a na etykiecie pisało: ten lek uspokaja, zmniejsza stres......... ale niestety nie przeczytałem do końca, bo pisało tam tak i działa odwrotnie niż pisano wcześniej🙂))
Kacpersky551 ®
lukaszseminara pisze:
bocin pisze:lukaszseminara pisze:bocin pisze:Mnie też rozczarowałeś avatarem.🙁Ty jesteś ładny, ale ta dziewczyna...
🙁 bocinku.. ta brzydka dziewczynka ktora wg mnie jest sliczne.. to wlasnie maale.. ;]Dlaczego dokończyłeś to właśnie w ten sposób? :>Wiem dokładnie kim jest ta dziewczyna.
🙂
to jej nie obrazaj!🙂
bocin pisze:
lukaszseminara pisze:bocin pisze:lukaszseminara pisze:bocin pisze:Mnie też rozczarowałeś avatarem.🙁Ty jesteś ładny, ale ta dziewczyna...
🙂 to jej nie obrazaj!
🙂Sam sobie wstawiłeś w miejsce kropek, to co chciałeś.
🙂
ragazzo occhi cielo.
ragazzo occhi cielo.
lukaszseminara pisze:
a stanal ci przynajmniej?😃
Kacpersky551 ®
lukaszseminara pisze:
nie dawajcie viagry bocinowi.. prosze was.. ;xx
Kacpersky551 ®
lukaszseminara pisze:
nie dawajcie viagry bocinowi.. prosze was.. ;xx
lukaszseminara pisze:
bocin pisze:lukaszseminara pisze:bocin pisze:lukaszseminara pisze:bocin pisze:Mnie też rozczarowałeś avatarem.🙁Ty jesteś ładny, ale ta dziewczyna...
🙂 to jej nie obrazaj!
🙂Sam sobie wstawiłeś w miejsce kropek, to co chciałeś.
🙂
bocinku kochanie nie zrozumiales mojego zdania..
i masz racje bo zamiast sliczna napisalem sliczne...🙂
robertas19 pisze:
ja tylko mogę wysłać puste pudełko, bo deficyt mam na to🙂
Kacpersky551 ®
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Do katalogu iSing dołączają nowe piosenki. Na liście znajdziecie emocjonalny utwór Wiktorii Kidy z albumu „Księga Żywiołów”, kultowy klasyk Roda Stewarta, charakterystyczny soulowy numer Amy Winehouse oraz ponadczasowy przebój Anny Jantar.
Zobacz więcej