Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
Moje serce to jest muzyk, improwizujący :)
bocin pisze:
lukaszseminara pisze:bocin pisze:lukaszseminara pisze:bocin pisze:lukaszseminara pisze:bocin pisze:Mnie też rozczarowałeś avatarem.Ty jesteś ładny, ale ta dziewczyna...
bocinku.. ta brzydka dziewczynka ktora wg mnie jest sliczne.. to wlasnie maale.. ;]Dlaczego dokończyłeś to właśnie w ten sposób? :>Wiem dokładnie kim jest ta dziewczyna.
to jej nie obrazaj!
Sam sobie wstawiłeś w miejsce kropek, to co chciałeś.
bocinku kochanie nie zrozumiales mojego zdania..i masz racje bo zamiast sliczna napisalem sliczne...
Napisałem:"Ty jesteś ładny, ale ta dziewczyna...
"Wtedy Ty odpisałeś:"bocinku.. ta brzydka dziewczynka (...)"Jak widzisz... ja nic takiego nie napisałem. Sam sobie dokończyłeś jak chciałeś.
ragazzo occhi cielo.
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
lukaszseminara pisze:
bocin pisze:lukaszseminara pisze:bocin pisze:lukaszseminara pisze:bocin pisze:lukaszseminara pisze:bocin pisze:Mnie też rozczarowałeś avatarem.Ty jesteś ładny, ale ta dziewczyna...
bocinku.. ta brzydka dziewczynka ktora wg mnie jest sliczne.. to wlasnie maale.. ;]Dlaczego dokończyłeś to właśnie w ten sposób? :>Wiem dokładnie kim jest ta dziewczyna.
to jej nie obrazaj!
bocinku kochanie nie zrozumiales mojego zdania..i masz racje bo zamiast sliczna napisalem sliczne...
"Wtedy Ty odpisałeś:"bocinku.. ta brzydka dziewczynka (...)"Jak widzisz... ja nic takiego nie napisałem. Sam sobie dokończyłeś jak chciałeś.
![]()
ale tak pomyslales....
dobra nie wazne..
dla mnie ona jest sliczna..
taktaktak pisze:
No...Ja też sobie nie zazdroszczę
Nie dość że jestem human to jeszcze 3h bez jedzenia
kocham jeść
![]()
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
bocin pisze:
Wcale tak nie pomyślałem. Chciałem Was sprowokować.
Pamiętasz, co Ci kiedyś napisałem w komentarzu do Twojej piosenki, co z wykonaniem nie miało nic wspólnego, a jedynie ze zdjęciem ze slajdów, jak jeszcze nasza wirtualna znajomość nie rozkwitła tak bardzo? :>
Naiwność ludzka nie zna granic bez wątpienia przekracza wszystkie granice :)
Kacpersky551 ®
robertas19 pisze:
taktaktak pisze:No...Ja też sobie nie zazdroszczę
Nie dość że jestem human to jeszcze 3h bez jedzenia
kocham jeść
![]()
ja rok temu na próbnej i na tej głównej nie myślałem o jedzeniu, bo przejadłem się stresem)
bocin pisze:
lukaszseminara pisze:bocin pisze:lukaszseminara pisze:bocin pisze:lukaszseminara pisze:bocin pisze:lukaszseminara pisze:bocin pisze:Mnie też rozczarowałeś avatarem.Ty jesteś ładny, ale ta dziewczyna...
to jej nie obrazaj!
ale tak pomyslales..
..dobra nie wazne..
dla mnie ona jest sliczna..
Wcale tak nie pomyślałem. Chciałem Was sprowokować.
Pamiętasz, co Ci kiedyś napisałem w komentarzu do Twojej piosenki, co z wykonaniem nie miało nic wspólnego, a jedynie ze zdjęciem ze slajdów, jak jeszcze nasza wirtualna znajomość nie rozkwitła tak bardzo? :>
ragazzo occhi cielo.
ragazzo occhi cielo.
lukaszseminara pisze:
a nasza przyjazn rozkwitla teraz bocinku? ;o
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!