Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
Moje serce to jest muzyk, improwizujący :)
bocin pisze:
lukaszseminara pisze:bocin pisze:lukaszseminara pisze:bocin pisze:lukaszseminara pisze:bocin pisze:Mnie też rozczarowałeś avatarem.🙁Ty jesteś ładny, ale ta dziewczyna...
🙁 bocinku.. ta brzydka dziewczynka ktora wg mnie jest sliczne.. to wlasnie maale.. ;]Dlaczego dokończyłeś to właśnie w ten sposób? :>Wiem dokładnie kim jest ta dziewczyna.
🙂 to jej nie obrazaj!
🙂Sam sobie wstawiłeś w miejsce kropek, to co chciałeś.
🙂 bocinku kochanie nie zrozumiales mojego zdania..i masz racje bo zamiast sliczna napisalem sliczne...
🙂Napisałem:"Ty jesteś ładny, ale ta dziewczyna...
🙁"Wtedy Ty odpisałeś:"bocinku.. ta brzydka dziewczynka (...)"Jak widzisz... ja nic takiego nie napisałem. Sam sobie dokończyłeś jak chciałeś.
🙂
ragazzo occhi cielo.
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
lukaszseminara pisze:
bocin pisze:lukaszseminara pisze:bocin pisze:lukaszseminara pisze:bocin pisze:lukaszseminara pisze:bocin pisze:Mnie też rozczarowałeś avatarem.🙁Ty jesteś ładny, ale ta dziewczyna...
🙁 bocinku.. ta brzydka dziewczynka ktora wg mnie jest sliczne.. to wlasnie maale.. ;]Dlaczego dokończyłeś to właśnie w ten sposób? :>Wiem dokładnie kim jest ta dziewczyna.
🙂 to jej nie obrazaj!
🙂 bocinku kochanie nie zrozumiales mojego zdania..i masz racje bo zamiast sliczna napisalem sliczne...
🙁"Wtedy Ty odpisałeś:"bocinku.. ta brzydka dziewczynka (...)"Jak widzisz... ja nic takiego nie napisałem. Sam sobie dokończyłeś jak chciałeś.
🙂
ale tak pomyslales..🙁..
dobra nie wazne..🙂
dla mnie ona jest sliczna..😉
taktaktak pisze:
No...😕 Ja też sobie nie zazdroszczę
😃 Nie dość że jestem human to jeszcze 3h bez jedzenia
😃 kocham jeść
🙁
😃
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
bocin pisze:
Wcale tak nie pomyślałem. Chciałem Was sprowokować.😃
Pamiętasz, co Ci kiedyś napisałem w komentarzu do Twojej piosenki, co z wykonaniem nie miało nic wspólnego, a jedynie ze zdjęciem ze slajdów, jak jeszcze nasza wirtualna znajomość nie rozkwitła tak bardzo? :>
Naiwność ludzka nie zna granic bez wątpienia przekracza wszystkie granice :)
Kacpersky551 ®
robertas19 pisze:
taktaktak pisze:No...😕 Ja też sobie nie zazdroszczę
😃 Nie dość że jestem human to jeszcze 3h bez jedzenia
😃 kocham jeść
🙁
😃
ja rok temu na próbnej i na tej głównej nie myślałem o jedzeniu, bo przejadłem się stresem🙂)
bocin pisze:
lukaszseminara pisze:bocin pisze:lukaszseminara pisze:bocin pisze:lukaszseminara pisze:bocin pisze:lukaszseminara pisze:bocin pisze:Mnie też rozczarowałeś avatarem.🙁Ty jesteś ładny, ale ta dziewczyna...
🙂 to jej nie obrazaj!
🙂 ale tak pomyslales..
🙁..dobra nie wazne..
🙂dla mnie ona jest sliczna..
😉Wcale tak nie pomyślałem. Chciałem Was sprowokować.
😃Pamiętasz, co Ci kiedyś napisałem w komentarzu do Twojej piosenki, co z wykonaniem nie miało nic wspólnego, a jedynie ze zdjęciem ze slajdów, jak jeszcze nasza wirtualna znajomość nie rozkwitła tak bardzo? :>
ragazzo occhi cielo.
ragazzo occhi cielo.
lukaszseminara pisze:
a nasza przyjazn rozkwitla teraz bocinku? ;o
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Do katalogu iSing dołączają nowe piosenki. Na liście znajdziecie emocjonalny utwór Wiktorii Kidy z albumu „Księga Żywiołów”, kultowy klasyk Roda Stewarta, charakterystyczny soulowy numer Amy Winehouse oraz ponadczasowy przebój Anny Jantar.
Zobacz więcej