Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
-chyba jestem w raju
-raj ma wieksze cycki
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
-chyba jestem w raju
-raj ma wieksze cycki
odd pisze:
bocin piszezieciaki, przecież matura z matematyki, to jest prościzna i piszę Wam to ja, osobnik, który na własne życzenie podjął się matury z matematyki i zakończył to ze skutkiem pozytywnym.
Hahaha! Padłam!
"Ze skutkiem pozytywnym"? :>
J.B. (Jacek)
jacekklo86 pisze:
hehe raczej zwrocilem uwage na plec i wiek
jacekklo86 pisze:
hehe raczej zwrocilem uwage na plec i wiek
-chyba jestem w raju
-raj ma wieksze cycki
pepper pisze:
jacekklo86 pisze:hehe raczej zwrocilem uwage na plec i wiekprosze Cie,ja jestem brzydka,glupia i mam krzywe noginie jestem Sloncem
J.B. (Jacek)
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Tym razem wśród nowości znajdziecie emocjonalny utwór Krzysztofa Zalewskiego „Lepiej już było”, energiczne „ARIGATO” EKIPY, romantyczne „Dwa dni” Bletki oraz popową piosenkę Damiano Davida „The First Time”. Do tego dochodzi kultowa „Wódka” zespołu Kult oraz nowa wersja podkładu do jednego z najbardziej znanych utworów w historii muzyki, czyli „Bohemian Rhapsody” zespołu Queen.
Zobacz więcej