Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
-chyba jestem w raju
-raj ma wieksze cycki
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
-chyba jestem w raju
-raj ma wieksze cycki
odd pisze:
bocin pisze😃zieciaki, przecież matura z matematyki, to jest prościzna i piszę Wam to ja, osobnik, który na własne życzenie podjął się matury z matematyki i zakończył to ze skutkiem pozytywnym.
🙂
Hahaha! Padłam!😃
"Ze skutkiem pozytywnym"? :>
J.B. (Jacek)
jacekklo86 pisze:
hehe raczej zwrocilem uwage na plec i wiek
jacekklo86 pisze:
hehe raczej zwrocilem uwage na plec i wiek
-chyba jestem w raju
-raj ma wieksze cycki
pepper pisze:
jacekklo86 pisze:hehe raczej zwrocilem uwage na plec i wiekprosze Cie,ja jestem brzydka,glupia i mam krzywe nogi😃nie jestem Sloncem
😛
J.B. (Jacek)
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Do katalogu iSing dołączają nowe piosenki. Na liście znajdziecie emocjonalny utwór Wiktorii Kidy z albumu „Księga Żywiołów”, kultowy klasyk Roda Stewarta, charakterystyczny soulowy numer Amy Winehouse oraz ponadczasowy przebój Anny Jantar.
Zobacz więcej