Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
bocin pisze:
Dzieciaki, przecież matura z matematyki, to jest prościzna i piszę Wam to ja, osobnik, który na własne życzenie podjął się matury z matematyki i zakończył to ze skutkiem pozytywnym.
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
bocin pisze:
Dzieciaki, przecież matura z matematyki, to jest prościzna i piszę Wam to ja, osobnik, który na własne życzenie podjął się matury z matematyki i zakończył to ze skutkiem pozytywnym.
Moje serce to jest muzyk, improwizujący :)
robertas19 pisze:
tak zdałem, na poprawce teraz w sierpniu zdałem
Naiwność ludzka nie zna granic bez wątpienia przekracza wszystkie granice :)
Kacpersky551 ®
kacpersky551 pisze:
robertas19 pisze:tak zdałem, na poprawce teraz w sierpniu zdałem
Ahh... ten sławny sierpień
Sierpień i te poprawki
bocin pisze:
lukaszseminara pisze:a nasza przyjazn rozkwitla teraz bocinku? ;oJaka przyjaźń? Czytaj dokładnie!"znajomość"
ragazzo occhi cielo.
robertas19 pisze:
bocin piszezieciaki, przecież matura z matematyki, to jest prościzna i piszę Wam to ja, osobnik, który na własne życzenie podjął się matury z matematyki i zakończył to ze skutkiem pozytywnym.
wiesz Bocin, bo Ty może lubisz przedmioty ścisłe, bo ja należę, do grupy humanistów
)
Kacpersky551 ®
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
Sh.
Sh.
taktaktak pisze:
Mam nadzieję że jako rocznik testujący maturę z matmy potraktują nas ulgowo
Kacpersky551 ®
Kacpersky551 ®
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Tym razem wśród nowości znajdziecie emocjonalny utwór Krzysztofa Zalewskiego „Lepiej już było”, energiczne „ARIGATO” EKIPY, romantyczne „Dwa dni” Bletki oraz popową piosenkę Damiano Davida „The First Time”. Do tego dochodzi kultowa „Wódka” zespołu Kult oraz nowa wersja podkładu do jednego z najbardziej znanych utworów w historii muzyki, czyli „Bohemian Rhapsody” zespołu Queen.
Zobacz więcej