Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
bocin pisze:
Dzieciaki, przecież matura z matematyki, to jest prościzna i piszę Wam to ja, osobnik, który na własne życzenie podjął się matury z matematyki i zakończył to ze skutkiem pozytywnym.🙂
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
bocin pisze:
Dzieciaki, przecież matura z matematyki, to jest prościzna i piszę Wam to ja, osobnik, który na własne życzenie podjął się matury z matematyki i zakończył to ze skutkiem pozytywnym.🙂
Moje serce to jest muzyk, improwizujący :)
robertas19 pisze:
tak zdałem, na poprawce teraz w sierpniu zdałem🙂
Naiwność ludzka nie zna granic bez wątpienia przekracza wszystkie granice :)
Kacpersky551 ®
kacpersky551 pisze:
robertas19 pisze:tak zdałem, na poprawce teraz w sierpniu zdałem🙂
Ahh... ten sławny sierpień😃
😃
Sierpień i te poprawki😃
😃
bocin pisze:
lukaszseminara pisze:a nasza przyjazn rozkwitla teraz bocinku? ;oJaka przyjaźń? Czytaj dokładnie!🙁"znajomość"
🙁
ragazzo occhi cielo.
robertas19 pisze:
bocin pisze😃zieciaki, przecież matura z matematyki, to jest prościzna i piszę Wam to ja, osobnik, który na własne życzenie podjął się matury z matematyki i zakończył to ze skutkiem pozytywnym.
🙂wiesz Bocin, bo Ty może lubisz przedmioty ścisłe, bo ja należę, do grupy humanistów
🙂)
Kacpersky551 ®
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
Sh.
Sh.
taktaktak pisze:
Mam nadzieję że jako rocznik testujący maturę z matmy potraktują nas ulgowo😃
Kacpersky551 ®
Kacpersky551 ®
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Do katalogu iSing dołączają nowe piosenki. Na liście znajdziecie emocjonalny utwór Wiktorii Kidy z albumu „Księga Żywiołów”, kultowy klasyk Roda Stewarta, charakterystyczny soulowy numer Amy Winehouse oraz ponadczasowy przebój Anny Jantar.
Zobacz więcej