Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
![]()
sajgonka pisze:
Tomasz, a Ty cwaniakujesz tu bo masz jeszcze jasno pewnie za oknemfarciarz! ale zobaczymy za 6godz ;>
Muzyka powinna zapalać płomień w sercu mężczyzny i napełniać łzami oczy kobiety.
astrea pisze:
Ja pewnie posiedze...Spac nie moge od tygodnia
Muzyka powinna zapalać płomień w sercu mężczyzny i napełniać łzami oczy kobiety.
![]()
astrea pisze:
Ja pewnie posiedze...Spac nie moge od tygodnia
Moje serce to jest muzyk, improwizujący :)
![]()
![]()
taktaktak pisze:
astrea pisze:Ja pewnie posiedze...Spac nie moge od tygodniaja też nie mogę spać........... chyba mi się mózg przestawił bo szybciej niż o 2:30 nie chodzę spać z powodu braku oznak senności
![]()
astrea pisze:
Filip to zdjecie ma z 5 latZnalazłam je i mam ubaw
astrea pisze:
Bocin mnie po prostu nie lubiTo było znienawidzenie od pierwszego zobaczenia,jak tylko mnie zobaczył to nie chciał się przywitać

Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Tym razem wśród nowości znajdziecie emocjonalny utwór Krzysztofa Zalewskiego „Lepiej już było”, energiczne „ARIGATO” EKIPY, romantyczne „Dwa dni” Bletki oraz popową piosenkę Damiano Davida „The First Time”. Do tego dochodzi kultowa „Wódka” zespołu Kult oraz nowa wersja podkładu do jednego z najbardziej znanych utworów w historii muzyki, czyli „Bohemian Rhapsody” zespołu Queen.
Zobacz więcej