taktaktak kobieta, 33
Wiocha nad morzem ;)
Nagrań: 14, Postów: 2707
8 września 2010 o 22:34
Zgłoś do moderacji
czejźdź
🙂
Moje serce to jest muzyk, improwizujący :)
Konto usunięte
8 września 2010 o 23:00
Zgłoś do moderacji
A tak na poważnie to na "lowimytalenty" jest nie mniejszy bajzel niż tutaj. Jedynkowe dzieci są, chociaż tam z tym walcza;P
Nic ciekawego, eksperci sa ale dupy nie chcą ruszyć aby oceniać. Kolejna strona ktora zarabia na reklamach.
Konto usunięte
8 września 2010 o 23:07
Zgłoś do moderacji
Kiedyś nie było netu, a talenty się mimo wszystko wyłaniały. Internet jest ciekawą forma promocji, ale nie jedyną. Pamiętajcie o tym.
taktaktak kobieta, 33
Wiocha nad morzem ;)
Nagrań: 14, Postów: 2707
8 września 2010 o 23:14
Zgłoś do moderacji
nieeeee nudzi mi się - zaraz umrę z nudów
🙁
Moje serce to jest muzyk, improwizujący :)
astrea kobieta, 36
Toruń
Nagrań: 33, Postów: 1065
8 września 2010 o 23:19
Zgłoś do moderacji
Filip poczytałam komentarze ekspertów,naprawde babka od emisji głosu jest konkretna.Szkoda,ze tutaj nie ma takich ludzi... Tutaj moderatorzy jedyne co robią to dodają nowosci na blog,usuwają nagrania i blokują wątki na forum. Nawet juz prawie nic nie wyróżniają,bo im sie pewnie nie chce szukać nagrań,które zasługują.Zaśmiecali ludzie propozycjami wyróżnien to dla ułatwienia wymyslili ranking. A wyróznienie raz na 2 miesiace sie pojawia.Brakuje mi tego...
Muzyka powinna zapalać płomień w sercu mężczyzny i napełniać łzami oczy kobiety.
Konto usunięte
8 września 2010 o 23:22
Zgłoś do moderacji
Sandra czytalas wpis eksperta pod moim nagraniem? Przyszedl ekspert i nie wyjasnia nic na temat techniki tylko tłumaczy mi że mam kiepski angielski. No jaki to ekspert;>? Przecież to jest logiczne że skoro nei jestem amerykanem to będe miał jakiś tam akcent i zla miejscami wymowe.
Powiedz mi ktora to jest zapytam jej o opinie, zobaczymy od czego zacznie swoje uwagi;P
astrea kobieta, 36
Toruń
Nagrań: 33, Postów: 1065
8 września 2010 o 23:48
Zgłoś do moderacji
http://lowimytalenty.pl/profil/margaretm/
No anglika tez sie czepia,ale pomijam juz to,chodzi mi o to,ze zna sie na rzeczy i naprawde konkretnie pisze.
Muzyka powinna zapalać płomień w sercu mężczyzny i napełniać łzami oczy kobiety.
sajgonka kobieta, 34
Kraków
Nagrań: 56, Postów: 2231
8 września 2010 o 23:58
Zgłoś do moderacji
Po jakim czasie kasują nielegalne piosenki ? xD
1. kebab jest dobry na wszystko.
2. lubię majonez.
3. zbieram zakrętki.