Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
Muzyka powinna zapalać płomień w sercu mężczyzny i napełniać łzami oczy kobiety.
Muzyka powinna zapalać płomień w sercu mężczyzny i napełniać łzami oczy kobiety.
wiktorialoskot pisze:
Mam pytanie. Na stronie "łowimytalenty" gdzie wszyscy nagrywają nagrania że mają taki efekt ?
1. kebab jest dobry na wszystko.
2. lubię majonez.
3. zbieram zakrętki.
sajgonka pisze:
wiktorialoskot pisze:Mam pytanie. Na stronie "łowimytalenty" gdzie wszyscy nagrywają nagrania że mają taki efekt ?
W specjalnych programach 😃 które mają tyle opcji, że największym FIZJOLOGOM sie o tym nie śniło 😜
astrea pisze:
Wiesz, w studiu mają takie programy,ze szkoda gadac 😉 Wygładzą najwiekszy fałsz 😃
wiktorialoskot pisze:
😉
Chłodziło mi o to na jakich programach użytkownicy strony www.lowimytalenty.pl nagrywają swoje nagrania że wychodzi z tego świetny efekt?
Na pewno większość z nich nagrywa w studniach 😉
salo85 pisze:
Słyszałem o tym, jest to nowy, undergroundowy sposób rejestrowania dźwięku. Modyfikować go mogą tylko specjalnie przeszkoleni ludzie. W Polsce jest ich ponoć tylko dwóch, sześciu w Europie. Na świecie... więcej nie ma, jeszcze nie wyszło to poza Europę.
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!