Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
Muzyka powinna zapalać płomień w sercu mężczyzny i napełniać łzami oczy kobiety.
![]()
Muzyka powinna zapalać płomień w sercu mężczyzny i napełniać łzami oczy kobiety.
wiktorialoskot pisze:
Mam pytanie. Na stronie "łowimytalenty" gdzie wszyscy nagrywają nagrania że mają taki efekt ?
1. kebab jest dobry na wszystko.
2. lubię majonez.
3. zbieram zakrętki.
sajgonka pisze:
wiktorialoskot pisze:Mam pytanie. Na stronie "łowimytalenty" gdzie wszyscy nagrywają nagrania że mają taki efekt ?
W specjalnych programachktóre mają tyle opcji, że największym FIZJOLOGOM sie o tym nie śniło
astrea pisze:
Wiesz, w studiu mają takie programy,ze szkoda gadacWygładzą najwiekszy fałsz
![]()
wiktorialoskot pisze:
![]()
Chłodziło mi o to na jakich programach użytkownicy strony www.lowimytalenty.pl nagrywają swoje nagrania że wychodzi z tego świetny efekt?
Na pewno większość z nich nagrywa w studniach
![]()
![]()
salo85 pisze:
Słyszałem o tym, jest to nowy, undergroundowy sposób rejestrowania dźwięku. Modyfikować go mogą tylko specjalnie przeszkoleni ludzie. W Polsce jest ich ponoć tylko dwóch, sześciu w Europie. Na świecie... więcej nie ma, jeszcze nie wyszło to poza Europę.
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Tym razem wśród nowości znajdziecie emocjonalny utwór Krzysztofa Zalewskiego „Lepiej już było”, energiczne „ARIGATO” EKIPY, romantyczne „Dwa dni” Bletki oraz popową piosenkę Damiano Davida „The First Time”. Do tego dochodzi kultowa „Wódka” zespołu Kult oraz nowa wersja podkładu do jednego z najbardziej znanych utworów w historii muzyki, czyli „Bohemian Rhapsody” zespołu Queen.
Zobacz więcej