Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
![]()
"Through the sorrow all through our splendour Don't take offence at my innuendo "
Nauczyłam się żyć dla siebie samej Zrozumiałam, że warto zaufać swojemu przeznaczeniu.
![]()
WTF?!
Naiwność ludzka nie zna granic bez wątpienia przekracza wszystkie granice :)
Kacpersky551 ®
1. kebab jest dobry na wszystko.
2. lubię majonez.
3. zbieram zakrętki.
![]()
sajgonka pisze:
mówiłam...spełniło sie....ciemność na isingu nastała...chyba, że to jednak znowu przenośnia...co ma sugerować iż zapanuje na isingu ciemnota umysłowa... albo i nie...
1. kebab jest dobry na wszystko.
2. lubię majonez.
3. zbieram zakrętki.
Moje serce to jest muzyk, improwizujący :)
![]()
![]()
Coś w tym jest Sajgonko, to podobnie jak w seksmisji światem zawładną babysajgonka pisze:
4191 <--- musialbys sie cofnac do tej strony xD na sam dól aby zrozumiec mnie, chociaz, wątpie żeby Ci to jakkolwiek rozjasniło sprawe
![]()
taktaktak pisze:
heloł ewrybary
"Through the sorrow all through our splendour Don't take offence at my innuendo "
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Tym razem wśród nowości znajdziecie emocjonalny utwór Krzysztofa Zalewskiego „Lepiej już było”, energiczne „ARIGATO” EKIPY, romantyczne „Dwa dni” Bletki oraz popową piosenkę Damiano Davida „The First Time”. Do tego dochodzi kultowa „Wódka” zespołu Kult oraz nowa wersja podkładu do jednego z najbardziej znanych utworów w historii muzyki, czyli „Bohemian Rhapsody” zespołu Queen.
Zobacz więcej