Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
sajgonka pisze:
Dziś mi się przyśniło, że ising upadnie, że zawładną nim siły nieczyste i zue, ze kazde słowo dobre, które uzytkownik waży sie napisać, zostanie automatycznie usuniete, ciemność zapadnie, nagrania dnia bedą generowane losowo, spamy same będą się popełniały, pod nickiem nie będzie już "kobieta" lub mężczyzna" lecz "mama muminka" lub "tata muminka" , ale to bedzie zue! w tym śnie widziałam, jak uzytkownik próbuje dodać nagraną piosenke, ale musi za dodanie zapłacić 7,99zl , ale ulega, tak ulega...bo wyszła mu ona wyjątkowo dobrze... ale i tak wszyscy spiewają tak samo, wszystko stanie sie takie jak tu napisałam ... albo i nie... 😃
Gdybyś spadł ze swojego ego na IQ to byś się zabił.
sajgonka pisze:
Dziś mi się przyśniło, że ising upadnie, że zawładną nim siły nieczyste i zue, ze kazde słowo dobre, które uzytkownik waży sie napisać, zostanie automatycznie usuniete, ciemność zapadnie, nagrania dnia bedą generowane losowo, spamy same będą się popełniały, pod nickiem nie będzie już "kobieta" lub mężczyzna" lecz "mama muminka" lub "tata muminka" , ale to bedzie zue! w tym śnie widziałam, jak uzytkownik próbuje dodać nagraną piosenke, ale musi za dodanie zapłacić 7,99zl , ale ulega, tak ulega...bo wyszła mu ona wyjątkowo dobrze... ale i tak wszyscy spiewają tak samo, wszystko stanie sie takie jak tu napisałam ... albo i nie... 😃
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
Nauczyłam się żyć dla siebie samej Zrozumiałam, że warto zaufać swojemu przeznaczeniu.
strelauiczarny pisze:
A kawałek młodej panny? 😃
Albo nie... już nie chce...
Dzień Dobry 🙂
...
mlynarczykm pisze:
sajgonka pisze😃ziś mi się przyśniło, że ising upadnie, że zawładną nim siły nieczyste i zue, ze kazde słowo dobre, które uzytkownik waży sie napisać, zostanie automatycznie usuniete, ciemność zapadnie, nagrania dnia bedą generowane losowo, spamy same będą się popełniały, pod nickiem nie będzie już "kobieta" lub mężczyzna" lecz "mama muminka" lub "tata muminka" , ale to bedzie zue! w tym śnie widziałam, jak uzytkownik próbuje dodać nagraną piosenke, ale musi za dodanie zapłacić 7,99zl , ale ulega, tak ulega...bo wyszła mu ona wyjątkowo dobrze... ale i tak wszyscy spiewają tak samo, wszystko stanie sie takie jak tu napisałam ... albo i nie... 😃
Nie jesteś prawdziwą wróżbitką, Freddie Mercury przewidział to lata temu tworząc utwór "Radio Gaga".
strelauiczarny pisze:
Ale to Taylor napisał tekst ;> chyba 😛
Gdybyś spadł ze swojego ego na IQ to byś się zabił.
Muzyka powinna zapalać płomień w sercu mężczyzny i napełniać łzami oczy kobiety.
astrea pisze:
Sajgonka,musisz ograniczyć ising 😛
1. kebab jest dobry na wszystko.
2. lubię majonez.
3. zbieram zakrętki.
Muzyka powinna zapalać płomień w sercu mężczyzny i napełniać łzami oczy kobiety.
1. kebab jest dobry na wszystko.
2. lubię majonez.
3. zbieram zakrętki.
"Through the sorrow all through our splendour Don't take offence at my innuendo "
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!