Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
![]()
![]()
filipzkonopi pisze:
Dorota ma ponad 2500 postów, pamietam jak tu przylazłem to mialem dziwne odczucie ze wiele ludzi przychodzi tu gadać a nie spiewac. I nawet jest gdzes moj komentarz na ten temat, i mi sie chyba wydaje ze dawalem sobie reke uciąc ze nie mam zamiaru gadac tylko spiewac. A tu proszę ponad 5000 postów nawet nie wiem kiedy naklepalem
Moje serce to jest muzyk, improwizujący :)
Muzyka powinna zapalać płomień w sercu mężczyzny i napełniać łzami oczy kobiety.
![]()
taktaktak pisze:
hhaha ja też to pamiętam i jeszcze się z Tobą kłóciłam na ten temat xDDDD (wygrałam!!!)
![]()
filipzkonopi pisze:
taktaktak pisze:hhaha ja też to pamiętam i jeszcze się z Tobą kłóciłam na ten temat xDDDD (wygrałam!!!)
Jak to jest ze ty pamietasz nie to co trzeba;>?
![]()
salo85 pisze:
Tomek92 na koszulce to Twój rocznik
?
Edytowano 9 września 2010 o 01:00.
Muzyka powinna zapalać płomień w sercu mężczyzny i napełniać łzami oczy kobiety.
![]()
![]()
salo85 pisze:
Oj Tomku Tomku. Filmik fajny, ale... łokieć na równi z kciukiem winien być, przy takiej "technice"
astrea pisze:
Ej to przepraszam wszystkich,ze byłam zbyt miła ...Juz nikogo przytulać nie bede
ragazzo occhi cielo.
![]()
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Tym razem wśród nowości znajdziecie emocjonalny utwór Krzysztofa Zalewskiego „Lepiej już było”, energiczne „ARIGATO” EKIPY, romantyczne „Dwa dni” Bletki oraz popową piosenkę Damiano Davida „The First Time”. Do tego dochodzi kultowa „Wódka” zespołu Kult oraz nowa wersja podkładu do jednego z najbardziej znanych utworów w historii muzyki, czyli „Bohemian Rhapsody” zespołu Queen.
Zobacz więcej