Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
Muzyka powinna zapalać płomień w sercu mężczyzny i napełniać łzami oczy kobiety.
![]()
filipzkonopi pisze:
Ja nie strzelam zawodowo wiec sie nie znamAle aby ustrzelić taką jedną panne z kaszub to ta technika mi wystarczy
Moje serce to jest muzyk, improwizujący :)
Muzyka powinna zapalać płomień w sercu mężczyzny i napełniać łzami oczy kobiety.
astrea pisze:
Bocin,tzn ze z nikim gry wstępnej nie było?
![]()
filipzkonopi pisze:
Ja nie strzelam zawodowo wiec sie nie znamAle aby ustrzelić taką jedną panne z kaszub to ta technika mi wystarczy
salo85 pisze:
Właśnie. Przyznałeś się przy świadkach. Nie masz wyjścia. Gadaj i to już! Tylko nie w jednym zdaniu, pokaż odsłonę romantyka
![]()
taktaktak pisze:
filipzkonopi pisze:Ja nie strzelam zawodowo wiec sie nie znamAle aby ustrzelić taką jedną panne z kaszub to ta technika mi wystarczy
Gadaj co to za jedna!
![]()
astrea pisze:
Tutaj nie ma monopolowego...Ja mam tylko poligon
filipzkonopi pisze:
taktaktak pisze:filipzkonopi pisze:Ja nie strzelam zawodowo wiec sie nie znamAle aby ustrzelić taką jedną panne z kaszub to ta technika mi wystarczy
Gadaj co to za jedna!
A taka jedna bździągwa
filipzkonopi pisze:
astrea pisze:Tutaj nie ma monopolowego...Ja mam tylko poligon
Sandra jak masz flaszke to spoko. Dorota nam załatwi śledzie po kaszubsku prosto z kutra
![]()
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Tym razem wśród nowości znajdziecie emocjonalny utwór Krzysztofa Zalewskiego „Lepiej już było”, energiczne „ARIGATO” EKIPY, romantyczne „Dwa dni” Bletki oraz popową piosenkę Damiano Davida „The First Time”. Do tego dochodzi kultowa „Wódka” zespołu Kult oraz nowa wersja podkładu do jednego z najbardziej znanych utworów w historii muzyki, czyli „Bohemian Rhapsody” zespołu Queen.
Zobacz więcej