Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
Muzyka powinna zapalać płomień w sercu mężczyzny i napełniać łzami oczy kobiety.
filipzkonopi pisze:
Ja nie strzelam zawodowo wiec sie nie znam😛 Ale aby ustrzelić taką jedną panne z kaszub to ta technika mi wystarczy😛
Moje serce to jest muzyk, improwizujący :)
Muzyka powinna zapalać płomień w sercu mężczyzny i napełniać łzami oczy kobiety.
astrea pisze:
Bocin,tzn ze z nikim gry wstępnej nie było?😃
filipzkonopi pisze:
Ja nie strzelam zawodowo wiec sie nie znam😛 Ale aby ustrzelić taką jedną panne z kaszub to ta technika mi wystarczy😛
salo85 pisze:
Właśnie. Przyznałeś się przy świadkach. Nie masz wyjścia. Gadaj i to już! Tylko nie w jednym zdaniu, pokaż odsłonę romantyka🙂
taktaktak pisze:
filipzkonopi pisze:Ja nie strzelam zawodowo wiec sie nie znam😛 Ale aby ustrzelić taką jedną panne z kaszub to ta technika mi wystarczy😛Gadaj co to za jedna! 😃
astrea pisze:
Tutaj nie ma monopolowego...Ja mam tylko poligon 🙁
filipzkonopi pisze:
taktaktak pisze:filipzkonopi pisze:Ja nie strzelam zawodowo wiec sie nie znam😛 Ale aby ustrzelić taką jedną panne z kaszub to ta technika mi wystarczy😛Gadaj co to za jedna! 😃
A taka jedna bździągwa😛
filipzkonopi pisze:
astrea pisze:Tutaj nie ma monopolowego...Ja mam tylko poligon 🙁
Sandra jak masz flaszke to spoko. Dorota nam załatwi śledzie po kaszubsku prosto z kutra😛
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!