Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
...
![]()
strelauiczarny pisze:
😃 kto bluźni ?
😃
I mam pytanie😃 Where the fuck is Jesus!!
😃
....a może Ja jestem Opowieść zmęczonych Ust.....znudziłam się Bogu w połowie, w połowie....
...
![]()

Edytowano 15 maja 2010 o 20:20.
....a może Ja jestem Opowieść zmęczonych Ust.....znudziłam się Bogu w połowie, w połowie....
...
![]()
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
strelauiczarny pisze:
😃
😃 Ano działa działa
😃 i co pani z tym zrobi ?:] i dlaczego reszta umilkła ?
😃
...
![]()
anilorak2 pisze:
strelauiczarny pisze:😃
😃 Ano działa działa
😃
wkleję se do klaseru.......😜
strelauiczarny pisze:
anilorak2 pisze:strelauiczarny pisze:😃
😃 Ano działa działa
😃
wkleję se do klaseru.......😜
hehe🙂 i pokaże pozniej wnukom
😃
...
![]()
strelauiczarny pisze:
Ale to nie jest dla nich żaden dowód🙁 dowodem było by zdjęcie jak nie trafia bilą do łuzy
🙁
...
![]()
anilorak2 pisze:
strelauiczarny pisze:Ale to nie jest dla nich żaden dowód🙁 dowodem było by zdjęcie jak nie trafia bilą do łuzy
🙁
ale trzyma kij.....po co mu do cholery ten kij? skoro jest tym kim jest?😜
strelauiczarny pisze:
anilorak2 pisze:strelauiczarny pisze:Ale to nie jest dla nich żaden dowód🙁 dowodem było by zdjęcie jak nie trafia bilą do łuzy
🙁
ale trzyma kij.....po co mu do cholery ten kij? skoro jest tym kim jest?😜
Bo bez kija to już by było jawne oszukiwanie😃D Zasady mówią że trzeba uderzzać kijem nie mówią zaś że nie można za sprawą cudu wbijać bil
😃
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Do katalogu iSing dołączają nowe piosenki. Na liście znajdziecie emocjonalny utwór Wiktorii Kidy z albumu „Księga Żywiołów”, kultowy klasyk Roda Stewarta, charakterystyczny soulowy numer Amy Winehouse oraz ponadczasowy przebój Anny Jantar.
Zobacz więcej