Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
...
![]()
strelauiczarny pisze:
kto bluźni ?
![]()
I mam pytanieWhere the fuck is Jesus!!
....a może Ja jestem Opowieść zmęczonych Ust.....znudziłam się Bogu w połowie, w połowie....
...
![]()

Edytowano 15 maja 2010 o 20:20.
....a może Ja jestem Opowieść zmęczonych Ust.....znudziłam się Bogu w połowie, w połowie....
...
![]()
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
strelauiczarny pisze:
Ano działa działa
i co pani z tym zrobi ?:] i dlaczego reszta umilkła ?
...
![]()
anilorak2 pisze:
strelauiczarny pisze:Ano działa działa
wkleję se do klaseru.......
strelauiczarny pisze:
anilorak2 pisze:strelauiczarny pisze:Ano działa działa
wkleję se do klaseru.......
hehei pokaże pozniej wnukom
...
![]()
strelauiczarny pisze:
Ale to nie jest dla nich żaden dowóddowodem było by zdjęcie jak nie trafia bilą do łuzy
...
![]()
anilorak2 pisze:
strelauiczarny pisze:Ale to nie jest dla nich żaden dowóddowodem było by zdjęcie jak nie trafia bilą do łuzy
ale trzyma kij.....po co mu do cholery ten kij? skoro jest tym kim jest?
strelauiczarny pisze:
anilorak2 pisze:strelauiczarny pisze:Ale to nie jest dla nich żaden dowóddowodem było by zdjęcie jak nie trafia bilą do łuzy
ale trzyma kij.....po co mu do cholery ten kij? skoro jest tym kim jest?
Bo bez kija to już by było jawne oszukiwanieD Zasady mówią że trzeba uderzzać kijem nie mówią zaś że nie można za sprawą cudu wbijać bil
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!