Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
...
![]()
anilorak2 pisze:
strelauiczarny pisze:anilorak2 pisze:strelauiczarny pisze:Ale to nie jest dla nich żaden dowóddowodem było by zdjęcie jak nie trafia bilą do łuzy
ale trzyma kij.....po co mu do cholery ten kij? skoro jest tym kim jest?
Bo bez kija to już by było jawne oszukiwanieD Zasady mówią że trzeba uderzzać kijem nie mówią zaś że nie można za sprawą cudu wbijać bil
hmmmmmm albowiem jam nie godna konwersacji z Tobą iż nie pomyślałam o tym drobnym szczególe a przecież powinnam.......muszę przyznać panu rację, spuścić głowę i czekać na odzew kaspa;P
strelauiczarny pisze:
anilorak2 pisze:strelauiczarny pisze:anilorak2 pisze:strelauiczarny pisze:Ale to nie jest dla nich żaden dowóddowodem było by zdjęcie jak nie trafia bilą do łuzy
ale trzyma kij.....po co mu do cholery ten kij? skoro jest tym kim jest?
Bo bez kija to już by było jawne oszukiwanieD Zasady mówią że trzeba uderzzać kijem nie mówią zaś że nie można za sprawą cudu wbijać bil
hmmmmmm albowiem jam nie godna konwersacji z Tobą iż nie pomyślałam o tym drobnym szczególe a przecież powinnam.......muszę przyznać panu rację, spuścić głowę i czekać na odzew kaspa;P
a tam niegodna
Jam Bogiem nie jestem ?;] Skromnym użytkownikiem serwisu co najwyżej :]
....a może Ja jestem Opowieść zmęczonych Ust.....znudziłam się Bogu w połowie, w połowie....
...
![]()
....a może Ja jestem Opowieść zmęczonych Ust.....znudziłam się Bogu w połowie, w połowie....
...
![]()
...
![]()
anilorak2 pisze:
oooo na przenajświętszy sakrament........mów mi taaaaak!!!!!
...
![]()
anilorak2 pisze:
cholera!......poniosło mnie;P
Edytowano 15 maja 2010 o 21:12.
...
![]()
anilorak2 pisze:
kurczę ale wtopa wydało się
strelauiczarny pisze:
anilorak2 pisze:kurczę ale wtopa wydało się
ponoć każdy ma jakieś fetysze mniej lub bardziej zaakceptowane społecznie![]()
Może jeszcze chce się pani z nami czyms podzielić ?albo ze mną
bo w sumie nikogo innego jakoś tu za często nie ma
![]()
Tomek się czai i Kaspo się czai :]
...
![]()
anilorak2 pisze:
strelauiczarny pisze:anilorak2 pisze:kurczę ale wtopa wydało się
ponoć każdy ma jakieś fetysze mniej lub bardziej zaakceptowane społecznie![]()
Może jeszcze chce się pani z nami czyms podzielić ?albo ze mną
bo w sumie nikogo innego jakoś tu za często nie ma
![]()
Tomek się czai i Kaspo się czai :]
daj spokój nie będę już dalej się pogrążać hehehe;P
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!