Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
...
![]()
anilorak2 pisze:
strelauiczarny pisze:anilorak2 pisze:strelauiczarny pisze:Ale to nie jest dla nich żaden dowód🙁 dowodem było by zdjęcie jak nie trafia bilą do łuzy
🙁
ale trzyma kij.....po co mu do cholery ten kij? skoro jest tym kim jest?😜
Bo bez kija to już by było jawne oszukiwanie😃D Zasady mówią że trzeba uderzzać kijem nie mówią zaś że nie można za sprawą cudu wbijać bil
😃
hmmmmmm albowiem jam nie godna konwersacji z Tobą iż nie pomyślałam o tym drobnym szczególe a przecież powinnam.......muszę przyznać panu rację, spuścić głowę i czekać na odzew kaspa;P
strelauiczarny pisze:
anilorak2 pisze:strelauiczarny pisze:anilorak2 pisze:strelauiczarny pisze:Ale to nie jest dla nich żaden dowód🙁 dowodem było by zdjęcie jak nie trafia bilą do łuzy
🙁
ale trzyma kij.....po co mu do cholery ten kij? skoro jest tym kim jest?😜
Bo bez kija to już by było jawne oszukiwanie😃D Zasady mówią że trzeba uderzzać kijem nie mówią zaś że nie można za sprawą cudu wbijać bil
😃
hmmmmmm albowiem jam nie godna konwersacji z Tobą iż nie pomyślałam o tym drobnym szczególe a przecież powinnam.......muszę przyznać panu rację, spuścić głowę i czekać na odzew kaspa;P
😃 a tam niegodna
😃 Jam Bogiem nie jestem ?;] Skromnym użytkownikiem serwisu co najwyżej :]
....a może Ja jestem Opowieść zmęczonych Ust.....znudziłam się Bogu w połowie, w połowie....
...
![]()
....a może Ja jestem Opowieść zmęczonych Ust.....znudziłam się Bogu w połowie, w połowie....
...
![]()
...
![]()
anilorak2 pisze:
oooo na przenajświętszy sakrament........mów mi taaaaak!!!!!🙂
...
![]()
anilorak2 pisze:
cholera!......poniosło mnie;P
Edytowano 15 maja 2010 o 21:12.
...
![]()
anilorak2 pisze:
kurczę ale wtopa wydało się😜
strelauiczarny pisze:
anilorak2 pisze:kurczę ale wtopa wydało się😜
ponoć każdy ma jakieś fetysze mniej lub bardziej zaakceptowane społecznie😃
😃
Może jeszcze chce się pani z nami czyms podzielić ?😃 albo ze mną
😃 bo w sumie nikogo innego jakoś tu za często nie ma
🙂
Tomek się czai i Kaspo się czai :]
...
![]()
anilorak2 pisze:
strelauiczarny pisze:anilorak2 pisze:kurczę ale wtopa wydało się😜
ponoć każdy ma jakieś fetysze mniej lub bardziej zaakceptowane społecznie😃
😃
Może jeszcze chce się pani z nami czyms podzielić ?😃 albo ze mną
😃 bo w sumie nikogo innego jakoś tu za często nie ma
🙂
Tomek się czai i Kaspo się czai :]
daj spokój nie będę już dalej się pogrążać hehehe;P
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Do katalogu iSing dołączają nowe piosenki. Na liście znajdziecie emocjonalny utwór Wiktorii Kidy z albumu „Księga Żywiołów”, kultowy klasyk Roda Stewarta, charakterystyczny soulowy numer Amy Winehouse oraz ponadczasowy przebój Anny Jantar.
Zobacz więcej