Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
....a może Ja jestem Opowieść zmęczonych Ust.....znudziłam się Bogu w połowie, w połowie....
...
![]()
....a może Ja jestem Opowieść zmęczonych Ust.....znudziłam się Bogu w połowie, w połowie....
![]()
filipzkonopi pisze:
anilorak2 pisze:wiesz jestem taka......niedostępna;P haha
Yeah sure;P
...
![]()
strelauiczarny pisze:
a lubisz ser ? biały? żółty? kozi? wędzony? pleśniowy? topiony?😃
😃
Johny Bravo powiedział by: "lubię placki"!
...
![]()
anilorak2 pisze:
strelauiczarny pisze:a lubisz ser ? biały? żółty? kozi? wędzony? pleśniowy? topiony?😃
😃
lubię zielony;P
strelauiczarny pisze:
anilorak2 pisze:strelauiczarny pisze:a lubisz ser ? biały? żółty? kozi? wędzony? pleśniowy? topiony?😃
😃
lubię zielony;P
Jadłem kiedyś taki😃 shrekowa zieleń
😃 taki jakis dziwny był
😃 mocno słony ;]
...
![]()
anilorak2 pisze:
strelauiczarny pisze:anilorak2 pisze:strelauiczarny pisze:a lubisz ser ? biały? żółty? kozi? wędzony? pleśniowy? topiony?😃
😃
lubię zielony;P
😃 taki jakis dziwny był
😃 mocno słony ;]
dziwny bo....niedojrzały;P
strelauiczarny pisze:
anilorak2 pisze:strelauiczarny pisze:anilorak2 pisze:strelauiczarny pisze:a lubisz ser ? biały? żółty? kozi? wędzony? pleśniowy? topiony?😃
😃
lubię zielony;P
😃 taki jakis dziwny był
😃 mocno słony ;]
dziwny bo....niedojrzały;P
;> niedojrzały😃 z kad wiesz że nie był dojrzały
😃 że co że był dziecinny? niedorosły?
😛 i dunno
😜
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
...
![]()
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Do katalogu iSing dołączają nowe piosenki. Na liście znajdziecie emocjonalny utwór Wiktorii Kidy z albumu „Księga Żywiołów”, kultowy klasyk Roda Stewarta, charakterystyczny soulowy numer Amy Winehouse oraz ponadczasowy przebój Anny Jantar.
Zobacz więcej