Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
...
![]()
strelauiczarny pisze:
anilorak2 pisze:
bo źle pan do tego podchodził, nie można stać, gapić się w lustro i wyczekiwać cudu.....to musi się stać niezależnie od pana woli, niepostrzeżenie....nie wiedział pan? to musi być element zaskoczenia i wcześniejszej niechęci do tego typu zjawisk;P
hmmm😃 no ale np mijam codziennie lustro w przedpokoju kiedykolwiek wychodzę ze swojego pokoju,. i nie powiem, czasami dziwnie sięna mnie patrzy
😜, ale jeszcze nic sie nie stao
😃 I jak to wyjasnić ?
🙂 że nie jestem godzien czy jak ?
😃
....a może Ja jestem Opowieść zmęczonych Ust.....znudziłam się Bogu w połowie, w połowie....
![]()
strelauiczarny pisze:
rutson pisze:moze byc . ?😊Oui
😃 Natürlich ;] Choć w sumie mi poprzedni absolutnie nie przeszkadzał
😃
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
![]()
ezoteryka pisze:
O co się rozchodzi?Witam😘 Mrrr...
![]()
rutson pisze:
filip teraz bd miala na cb haczyk .x Dczesc kaspo .😃
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
...
![]()
strelauiczarny pisze:
Witaj Kaspo🙂)
Karolinko oczywiście że jestem niewinny😃 bo czemu winien miałbym być
😃
....a może Ja jestem Opowieść zmęczonych Ust.....znudziłam się Bogu w połowie, w połowie....
...
![]()
strelauiczarny pisze:
hmmm :> To skoro pani się nie obawia to oznacza że jest pani czysta i nieskalana złem w żadnej postaci a o poczuciu winy słyszała pani tylko w tv ;>😃
![]()
strelauiczarny pisze:
hmmm :> To skoro pani się nie obawia to oznacza że jest pani czysta i nieskalana złem w żadnej postaci a o poczuciu winy słyszała pani tylko w tv ;>😃
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Do katalogu iSing dołączają nowe piosenki. Na liście znajdziecie emocjonalny utwór Wiktorii Kidy z albumu „Księga Żywiołów”, kultowy klasyk Roda Stewarta, charakterystyczny soulowy numer Amy Winehouse oraz ponadczasowy przebój Anny Jantar.
Zobacz więcej